....no v sobotu už bolo mokro po piatkovom výdatnom daždi. Ale v piatok bolo paráda, suchučko, aj výmole, ktoré sú po celý rok zaplnené vodou, boli suché a prejazdné...Na Magure už ani stopy po snehu, už ostali len snežienky...
...to si z tej neostrej snímky vydedukoval značku vidlice? Si dobrý a máš pravdu - Rock Shox Recon Kúpil som ju cez internet ešte v novembri. Kubovi som nič nepovedal a čakal som, kedy to zistí ...syčák, zistil to po pár sekundách ako uvidel môj bajk, ani som ho nestihol vytiahnúť z pivnice....potom sa hodnú chvíľu so mnou ani nerozprával, ale asi po 5km ho to prešlo, rozjazdil to Holt, niekto kúpi nový bajk za 3-4 litre, niekto aspoň novú vidlu za 2-3 stovky
... no asi to bude priama úmera k týmto číslam. Ale nerob si z toho nič, len nech vidla dobre poslúži, raz sa dočkáš aj ty...
Jeden tip.... po maturitách na brigádu a v septembri máš nové komponenty na bajk....
No priama úmera to dokonale vystihuje! A čo robí momentálne tvoja "stará" XCRka? . Brigáda, už aj na tom sa pracuje, aj na vodičáku. Ale kým nezrobím školu všetko je len teória.
Pridám ešte niečo z nedeli, doteraz som sa k tomu nedostal . Domaša - 103 km, dosť drina keď celou cestou (50km) Vám vietor fúka do xichtu no aj tak sme udržali priemerku 21 .
....moja stará XCR-ka "odpočíva v pokoji" v pivnici. Keď ma chceš jej zbaviť, budem rád.
... klobúk dole pred vami, ten vietor v nedeľu bol riadne nepríjemný...
Teším sa na spoluprácu . Ináč to je rybník pri Hertníku? Tiež som tam už dávno nebol. Teraz sedím jak puk v škole . Dnes ešte vybehnem na bajk a cez víkend drina, v utorok praktické . Ach už som prešiel asi všetky stránky čo sa dali, prečítal všetko, no keď človek nemá zvukovku v PC je to nuda .
...presnejšie je to nádrž pod Hervartovom. Celkom pekne to tam vyzerá.....Bol som tam asi pred 10 rokmi a to bola katastrofa - zarastené, zanesené...
...na mňa niečo lezie, asi si budem musieť dáť nútenú pauzu, do r.......i
...tak "zlom väz" na tých praktických maturách....
cavte bardejovcani! pozeram po forach a nakoniec som nasiel aj zname tvare s ktorimi som jazdil a mohli by sme nieco podniknut uz dlho jazdim sam a Cergov je vo vybornom stave po dlhej zime je tu krasne sa prehanat na bicykli
Jozef, Frickovce
..."Joži z Fričkoviec", člen KAM-I-KADZE párty, si to ty? Vyvráť alebo potvrď, aby som vedel s kým mám tu česť Pridávam foto z dávnych čias minulých .....
Piatok bol super: smrckovce ceske zasa zacali rast (aj ked este nie tak hojne).
Preto sme sa este chceli trocha povozit a rozhodli sme sa po asfaltke za Andrejovou k polovnickej chate - vraj tam niekde ma byt. Pri odboceni z hlavnej cesty nas zastavili policajti . Strazili tam nejaku najdenu municiu pri potoku hned pri hlavnej ceste a cakali na pyrotechnika ale hore po ceste nas nastastie pustili. Dokonca aj chatu sme nasli aj ked troska oklukou zhora od Kohutova ale predsa... V sobotu sme chceli nazbierat na Cergove medvedi cesnak ale bol taky maly, ze sme radsej zisli po modrej na luku nad Osikov a z nej dolava do Frickoviec. Ako pise sabi_170, chodnik bol vo vybornom stave. Cudujem sa, preco som tam nesiel uz davno... No a popod les do Siby, Hervarova, Richvaldu az do Cigelky, kde uz cesnak bol taky, ako ma byt...
Co s nim robim? Rozdavam. Prijemcovia z neho robia salaty, cesnakovu polievku alebo ho jedia len tak, na chlieb s maslom. Jedia sa listy a stopky (tie biele casti). Ked uz kvitne tak je uz pomaly koniec jeho sezony na konzumaciu a stopky kvetov sa nejedia, pretoze su dost tuhe (ale kvety vo vazicke vyniknu).
Ale kto ma viac nalezisk v roznej nadmorskej vyske tak si dokaze sezonu riadne predlzit. Najblizsie ho mas asi 150 metrov od bytu (tam je ho ale malo, nechavame ho rozrast sa a predsa je lepsi ten, co je niekde v panenskej prirode a nie na okraji mesta). Nasa sezona zacina v Becherove a Cigelke, pokracuje pod Cergovom, a najdlhsie je za sedlom Zdiare po zltej znacke na Kamenicu. Ale je toho vela aj kdesi nad Vysnym Tvarozcom a ktovie kde este. Pozor na cesnak hadi - podoba sa na medvedi ale nie je taky dobry a preto sa neje. Ten hadi rastie napr. na turistickej znacke z Cergova na Chochulku. Stonku pri zemi ma obalenu akoby takym lykom a nevonia tak vyrazne po cesnaku ako medvedi.
O liecivych ucinkoch hladaj na internete. A jasne ako so vsetkym, ani s tym netreba nic prehanat.
Suseny vraj uz je nanic, pretoze straca svoje ucinky. Aj tak ho ale v lekarnach suseny predavaju...
...s tými gumákmi si ma potešil, asi ich pôjdem kúpiť, lebo aj vonku je čas ako na gumáky
...včera som sólovku na Čergovskú chatu (cez prac.dni mimo prevádzky), stihol som to ešte pred dážďom
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Prave kvoli blatku cast BJ volila radsej alternativu Kris-Kros-Kras (Slovensky). A oplatilo sa!
A to ani nechci vedieť koľko stála moja vidlica z bazáru
Jeden tip.... po maturitách na brigádu a v septembri máš nové komponenty na bajk....
Pridám ešte niečo z nedeli, doteraz som sa k tomu nedostal
... klobúk dole pred vami, ten vietor v nedeľu bol riadne nepríjemný...
...na mňa niečo lezie, asi si budem musieť dáť nútenú pauzu, do r.......i
...tak "zlom väz" na tých praktických maturách....
Jozef, Frickovce
Preto sme sa este chceli trocha povozit a rozhodli sme sa po asfaltke za Andrejovou k polovnickej chate - vraj tam niekde ma byt. Pri odboceni z hlavnej cesty nas zastavili policajti
V sobotu sme chceli nazbierat na Cergove medvedi cesnak ale bol taky maly, ze sme radsej zisli po modrej na luku nad Osikov a z nej dolava do Frickoviec. Ako pise sabi_170, chodnik bol vo vybornom stave. Cudujem sa, preco som tam nesiel uz davno... No a popod les do Siby, Hervarova, Richvaldu az do Cigelky, kde uz cesnak bol taky, ako ma byt...
Ale kto ma viac nalezisk v roznej nadmorskej vyske tak si dokaze sezonu riadne predlzit. Najblizsie ho mas asi 150 metrov od bytu (tam je ho ale malo, nechavame ho rozrast sa a predsa je lepsi ten, co je niekde v panenskej prirode a nie na okraji mesta). Nasa sezona zacina v Becherove a Cigelke, pokracuje pod Cergovom, a najdlhsie je za sedlom Zdiare po zltej znacke na Kamenicu. Ale je toho vela aj kdesi nad Vysnym Tvarozcom a ktovie kde este. Pozor na cesnak hadi - podoba sa na medvedi ale nie je taky dobry a preto sa neje. Ten hadi rastie napr. na turistickej znacke z Cergova na Chochulku. Stonku pri zemi ma obalenu akoby takym lykom a nevonia tak vyrazne po cesnaku ako medvedi.
O liecivych ucinkoch hladaj na internete. A jasne ako so vsetkym, ani s tym netreba nic prehanat.
Suseny vraj uz je nanic, pretoze straca svoje ucinky. Aj tak ho ale v lekarnach suseny predavaju...
Ale gumaky so sebou, je to tam riadne podmocene, blato tam byvalo uz aj pred tym, ako tam bobry zacali stavat!
...včera som sólovku na Čergovskú chatu (cez prac.dni mimo prevádzky), stihol som to ešte pred dážďom