Bol som sa previezt 8.4.2010 vo Visnovom na Hoblik pod vlekmi bol som sam chcel som si po zime trochu viac zamakat aj ked som celu zimu chodil na spinning 3x do týždna a dnes som behal po doktoroch od 11.4. som mal bolesti v bruchu mal som ho napuchnuté, myslel som ze pruh ale len som si ho presilil a aj tak mam mat 10-14 dni klud natiahol som si brusne svaly, som nestastny lezim v posteli a na buduci týžden som mal ist do Bystričky. Dufam ze to prejde a nezhorsi sa to. Neviem co robit tak pozor priatelia opatrne
V nedeľu má byť konečne pekne. Nenašiel by sa niekto, čo by šiel v nedeľu na taký "light" výjazd. Chcem by som si prejsť trasu Jarného šprintu. Čiže trasa: ZA - Saračníky - Bystrička - trasa šprintu a späť.
Iceman, ja by som išiel, ale to by som si asi veľa naložil na seba po zime..takže ak vymyslíš niečo ľahšie, tak idem..poprípade hoď sem odhad km, nastúpaných metrov a pod...
Asi aj tak zvolím niečo viac light, napr. smer Súľov, alebo smer dol. Trstená, nuž neviem neviem..
Okrem prvej jarnej stovky by to bol hádam aj poriadny kúpeľ v bahne. Však po týždni dážďu to bude poriadne rozbahnené
Práve to je vhodné miesto na jazdenie po týždni dažďa. Štrkové zvážnice budú OK. Pre mňa by to mohlo byť 100 km, pre Žilinčanov asi 80 km a výškových metrov tak 1800. Pohodovým tempom to je na celý deň.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Palo, ale som zvedavi o kolko sa zlepsis, ked budes mat icemanov cas.....ak niekedy
Asi aj tak zvolím niečo viac light, napr. smer Súľov, alebo smer dol. Trstená, nuž neviem neviem..
Práve to je vhodné miesto na jazdenie po týždni dažďa. Štrkové zvážnice budú OK. Pre mňa by to mohlo byť 100 km, pre Žilinčanov asi 80 km a výškových metrov tak 1800. Pohodovým tempom to je na celý deň.