ked som isiel vcera peso z Marianky, kde som bol pozriet Zimny maraton, a vracal som sa cez Malinsky vrch do Race... tak som si spomenul na jeden stary singletrack, ktory som poznal ako prejazdny cca z roku 1985. Chcel by som sa ist nan buduci vikend pozriet...
Otazka znie, su ochotni bratislavski bikeri v pripade, ze by sa dal spojazdnit, urobit na nom nejake brigady... asi bude treba pilit stromy, odpratavat spadnute haluze, mozno i mensie zemne prace - uprava chodnika...
Ak by bol zaujem o obnovu tohto singletracku, dajte mi vediet, a pozriem sa, v akom je stave, pripade urobim foto dokumentaciu.... Inak ten singletrack ma uctihodnu dlzku 7,9 km !!! Ak by sme ho dali dokopy, tak som ochotny ho i zlegalnit a vyznacit ako oficialnu cyklotrasu.....
posledný komentár: 15. 8. 2025 o 12:39
hm... asi si si to na časti rozdelil po svojom... druhá časť (od asfaltky na kačín po uhlenku) sa totiž vlani jazdiť nedala, bolo tam množstvo úsekov, kde sa dalo prejsť jedine peši...
Fakt to paradne postupuje.
Z maleho slavina na asfaltku - uplna bomba.....klobuk dole
pokracovanie - zabludil som
odbocka z asfaltky na Kacin smer Zel.Stud.: zaciatok je zle vyspadovany. Treba tam nieco poriesit, bude sa tam zdrziavat voda a ostanu kolaje....
Zvysok OK, ako min rok
I ja som nezahalal, dohodol som to auto s tym kamenom. Dokonca sme boli pochvaleni Mestskymi lesmi za vycistenu cast chodnika. Takze chodnik sa dostava do povedomia nielen v novinach, ale i medzi lesakmi....
Bavil som sa i s pracovnikmi Vojenskych lesov, zda sa, ze by mohla byt priechodna cyklotrasa cez Turecky vrch...
Dohodol som i to drevo na klopenku, blizsie to dopresnim s mar_tinom.
A snad sa dostanem uz tento vikend i ja na singletrack, ved ho asi uz ani nespoznam...
Mimochodom, na začiatku 2.úseku sa za jedným vývratom stále nachádzajú čierne hrable a modrá pílka. Ja som si svoju už zobral (aj tak tam len kvitla).
A tak sme sa pustili dalej smerom na kacin. zastavili sme sa az na asfaltke na kacine a zosadli sme a predychavali
Chalani obrovska poklona vam vsetkym. to co ste spachali je uplne neuveritelne...
ten singel je az tak dobry ze bude skoda ked sa o nom dozvie prilsi vela ludi
Alana som tiež videl prehnal sa okolo mna na bielom križi preletel okolo mna ani nezaregistroval (asi ešte driemal po nočnej
ozaj tento vikend sa nebude robit nejaka akcia na singli ešte nemam program tak by som sa pridal, ak by bol teda zaujem
To bude asi ta moja, co som nechal k ostatnemu naradiu .. kde to presne je , prip. to zaniest k tomu ostatnemu
Z maleho slavina na asfaltku - uplna bomba.....klobuk dole
Som rad , ze sa paci
s veľkou pravdepodobnosťou bude, upresníme koncom týždňa...
Pri Uhlianke som skoro odpadol, konare pekne upratane, drevo v siahoviaciach
romanx: dobre sme to zmakli, ten zjazd do Uhlianky
edit: na cesticke pri vyhliadke na 3. kamenolom zacinaju rast nove kamene na cesticke, mar_tin bude urcite rad
neboj nič, už som si ich všimol a náležite viackrát vychutnal...
mimochodom, ešte treba poriešiť aj kúsok medzi lesnou cestou a modrou značkou (malý ihličnatý lesík). tam (a aj za modrou značkou smerom k plotu) by bolo fajn tiež trail nejako fajne potočiť pomedzi stromy, takže ak sa do toho plánuješ pustiť, kým my ostatní budeme makať v práci, tak to skús nejako vymyslieť...