ako sa ti preboha podarilo zohnat zadnu stavbu? ebay?:) dufam ze majitel tej nebol az take prasa a o pol roka nebudes znahat dalsiu
Pôvodný majitel bol prasa v tom že nevenoval biku dostatočny servis . Až do takej miery, že som nemohol rozobrať zadne čapy. V tých boli nielen zapečené duralove šroby(vrtačka a rozbrusovačka rules) ale hlavne zadrhnuté 4 ložiská vďaka ktorým ta stavba aj praskla. Toť vsio. Stavbu mám fungel novú novučičkú. Žiaden Ebay
Pôvodný majitel bol prasa v tom že nevenoval biku dostatočny servis . Až do takej miery, že som nemohol rozobrať zadne čapy. V tých boli nielen zapečené duralove šroby(vrtačka a rozbrusovačka rules) ale hlavne zadrhnuté 4 ložiská vďaka ktorým ta stavba aj praskla. Toť vsio. Stavbu mám fungel novú novučičkú. Žiaden Ebay
to su ludia typu jazdim nestaram sa. niekomu nevadi ako 1cm vola v kolesach pripadne ine veci co normalnym ludom zneprijemnuju jazdu na biku a hned si to vsimnu.
Ja jazdim a nestaram sa, takze som podla vasej definicie prasa. Ale je pravda, ze trochu mi to aj lezie na nervy ked na tom bajku nie je vsetko v 100%-nom stave, len nejak nemam cas to riesit, takze na to kaslem a jazdim. Ale uz sa blizi cas celkoveho servisu... Napr. vidlicu ako mi prisla z US som nahodil na zaciatku roku 2008 na bajk a ani len fukat som ju nemusel a to az doteraz - skoro 2 a pol sezony drzala original US tlak bez zmeny, az teraz nejak sfukla.
Ono jazdena bola v sezone 2008 cca 3500 km, potom vymena oleja. V sezone 2009 som na nej spravil cca 2700 km a teraz v sezone 2010 som na nej spravil cca 900 km, takze az teraz prichadza cas na servis. A tlak vo vidlici s vymenou oleja nesuvisi - ked zhodis z Nixona vonkajsie nohy, tak to nema vplyv na tlak vo vidlici. Zhodenie vonkajsich noh je naozaj len kvoli vycisteniu a vymene oleja.
No ved konik este zije (este som ho neutratil) , tak mozem prifuknut vidlu a ist na nom, alebo na HT-cku. Mal by som sa s tym nechutnym HT uz zacat zzivat, kedze ked ustajnim konika, tak minimalne 2-3 vikendy asi nebude jazdyschopny...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pôvodný majitel bol prasa v tom že nevenoval biku dostatočny servis .
takemu by som ani tesco bike nedal do ruky
Urcite to chces vidiet ?