No stadion je vznutra vcelku fajny, ja som sa dostal tiez free pondelok na zapas cesko nemecko, a neviem..od ceskych fanusikov som cakal viac pokrikov, ani na mexicke vlny sa moc nechytalo, viac fandit zacali len ked sa zacalo skandovat slovensko. Nemcov nebolo pocut vobec az na tych 5tich co som mal ja za chrbtom a ti stale nieco skandovali
a ist do fun zony a pozorovat zahranicnych fans je vcelku sranda
Nemyslel som na pískanie počas hymny. Myslel som na vypískanie našich hokejistov keď išli z ľadu po zápase. Neviem či sa o tom vôbec nejako písalo, lebo v médiách sme si len mohli čítať akú super atmošku vedia slováci pripraviť.
Nechaj sa tým uniesť a budeš dobrý fanda HRY. A vo fan zóne pozvi nejakého turistu na štamperlu! hehe
Ano, tí ***** zrazu vedeli viac pískať ako skandovať. Masívny piskot na celý štadión kde sa potlesk úplne stratil.
Pred MS som sa zhrozil nad spotom My sme tu doma. Toto: http://www.youtube.com/watch?v=kfrP_E6Qclg Za toto by som reklamke a tomu čo to schválil do vysielania dal pekne po papuli s výkrikom "Ja som tu pán". Ach
To máš tak keď už ani chleba skoro nie je domáci tak si aspoň zakričíme,že sme doma.
Ja som zatial nadmieru spokojný a snáď som si nevyčerpal celoročné šťastie.
No čo páni, pozeráte hokej aj keď tam už nie sú naši? Ja som si včera vychutnal predčasné finále - Kanada vs Rusko. Andrej Kollár v štúdiu povedal, že sa mu zápas veľmi nepáči. Čo ja viem, podľa mňa to bol parádny zápas, v kusa sa niečo dialo, kopa gólových šancí, hokej bol rýchly. Až ma zamrazilo, keď som si pomyslel, že čo by robili Kanaďania s našim mužstvom...
Ja som fandil rusom už ich zápas proti fínom bol herne úplne inde a prehrali si ho sami.
Proti kanade boli herne na tom tak ako som si ich predstavoval,perfektné korčulovanie hore-dole,technika akurát ten ovečkin potrebuje milión šancí.
Čo sa týka nášho štúdia tak tie žvásty sa nedali počúvať tak som to hneď prehodil na čt4.Oni boli asi na nejakom inom hokeji.Podľa mňa zatial jednoznačne najlepší zápas na ms.
a ten náš ceruzkár je úplný buran keď rusov nazval "rusákmi"...a to ešte ten huj učí na ftvš no hnoj.
triki, na ČT4 volá Pavel Richter Rusov jedine Rusáci ja takisto sledujem len ČT, včera som ale mohol len stream a ten šiel iba na STV...navyše výnimočne je na STV ten zápas logicky popredu...
Neviem ako Richter volá rusov,ale ten náš kreslič nevie ani artikulovať vôbec mu nie je rozumieť taký človek nemá čo robiť v tv.
Tieto rôzne prezývky krajín nech používa niekde v šenku.
Ja pozerám na ČT HD, perfektný obraz a o komentovaní radšej nehovorím. Čo ma však štve na komentároch všeobecne sú nekonečné reči o šťastí, či neštastí. Áno, niekedy sa stane... ale neustále keci typu "mali sme smolu..., oni mali šťastie..." bla bla bla... radšej sa naučiť prehrávať.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a ist do fun zony a pozorovat zahranicnych fans je vcelku sranda
Nechaj sa tým uniesť a budeš dobrý fanda HRY. A vo fan zóne pozvi nejakého turistu na štamperlu! hehe
Pred MS som sa zhrozil nad spotom My sme tu doma. Toto: http://www.youtube.com/watch?v=kfrP_E6Qclg Za toto by som reklamke a tomu čo to schválil do vysielania dal pekne po papuli s výkrikom "Ja som tu pán". Ach
Ja som zatial nadmieru spokojný a snáď som si nevyčerpal celoročné šťastie.
Dnes sa teším na večer - Rusko vs Fínsko...
Fčul držím v ruke imaginárnu modro bielu vlajku.
Proti kanade boli herne na tom tak ako som si ich predstavoval,perfektné korčulovanie hore-dole,technika akurát ten ovečkin potrebuje milión šancí.
Čo sa týka nášho štúdia tak tie žvásty sa nedali počúvať tak som to hneď prehodil na čt4.Oni boli asi na nejakom inom hokeji.Podľa mňa zatial jednoznačne najlepší zápas na ms.
a ten náš ceruzkár je úplný buran keď rusov nazval "rusákmi"...a to ešte ten huj učí na ftvš no hnoj.
Tieto rôzne prezývky krajín nech používa niekde v šenku.
ak švédi to už snáď nepustia a dúfam že do finále dostanú fínov, severský duel bude mňam