Kategórie
Bike-techbajkovanie v okoli Banskej Bystrice a Zvolena # cykloturistika # cyklonavigácia # mapy # cyklotrasy # trasy # skúsenosti # poradenstvo # cyklovýjazdy
Myslim ze u adminov to nejak vybavime
Akcia -17% GHOST KATO Essential 27.5 bicykel, light blue pearl/orange gloss
569 €
-17%
MOC 779 €
Akcia -26% Rock Machine Blizz TRL 40-29 LTD bicykel, matte khaki/neon orange/black
od 919 €
-26%
MOC 1 389 €
Akcia GHOST Lanao EQ 27.5 dámsky bicykel, pearl red gloss/pearl purple matt
od 739 €
MOC 869 €
Výpredaj -12% GHOST Nirvana Essential 27.5 bicykel, green/grey
1 229 €
-12%
MOC 1 599 €
-15% FORCE Aron Ace Plus batoh, 10 l + pitný vak 2 l, fluo/šedá
57,99 €
-15%
MOC 67,99 €
ZV - Bakova jama - Sliac - Sielnica - Kovacova - ZV
Takze "mimi" neviem ci by to bolo pre Teba, isli sme fakt relaxacnym tempom kedze to tu len spoznavame
Pociasie bolo super, este keby som zachytil ako pristavaju 29-ky na runway tak by to dnes bolo dokonale
FoXo4 V nedeľu som bol aj ja pod mostíkom na Králikoch dal som si takú malú Meridu cez Harmanec-Kordíky-Králiky popod mostíky a cez Suchý vrch do Podlavíc a Sásovej.
Mne sa po sobote velmi nechcelo ist nikde v nedelu vzhladom na kolena ktore zacali boliet. Ale kamarat turista mi tvrdil ze na kordiky sa ide po rovinke
Z Kordik sme sa ocitli na chate Lesna a tam sme mali ist asi hore vsak. Sli sme rovno popri chatke Zvoncek a tak sme sa ocitli dakym sposobom v Kralikoch
sorry chlape, potreboval som cosi vybavit v meste a vies ako to byva, ides na otocku a prides o siedmej vecer
Plánujem ísť zo Zvolena po ceste a naspäť chcem ísť z Flochovej po červenej+ lyžiarskej trase. Už som išiel z Malého Šturca na Flochovú, ale to je veľa nosenia.
Niekde som tu videl popis tej trasy z Harmanca, ale neviem to nájsť...