Lokalizácia
Formulár sa odosiela
vyjadrili sa na zaklade fotky, kde mam 27 cm vytrcajucu sedlovku z ramu ( sedlovka je 400mm)
v navode sa pise o vysunuti max. po rysku na sedlovke, co splnam s rezervou
okrem toho je na rame nalepka ze treba mat zastrcenych 80 mm, co tiez splnam.
Takze tak. :worried:
Zobraziť komentár 25.07.2011 - 21:23:38
00
Tak sa na to odvolaj a nech ti to aj vysvetlia, nakolko splnas obidve doporucenia vyrobcu.
Zobraziť komentár 25.07.2011 - 21:28:08
00
nikto nemože prijať,alebo neprijať reklamáciu na základe fotky.A aj keby tak tú sedlovku máš zasunutú ešte aj s rezervou.Pošli to do čiech s celým menom aj titulmi a uvidíš.
Zobraziť komentár 25.07.2011 - 21:36:40
00
nikto nemože prijať,alebo neprijať reklamáciu na základe fotky.A aj keby tak tú sedlovku máš zasunutú ešte aj s rezervou.Pošli to do čiech s celým menom aj titulmi a uvidíš.

komunikujem s jednym cechom co to reklamuje v cechach - vid foto co tu pripojil Palo TT
zlomil 13. juna a este nema vybavenu reklamaciu. Takze moc neverim, ze by to pomohlo, ale skusim to,lebo tam aspon nebudu tvrdit ze som jedina.
V navode si dovozca dal taku peknu klauzulu :
ze zaruky je vyjmuto..... zlomeni ramu v miste spojeni sedlove a horni
ramove trubky, ktere je znamkou prilis vytazene sedlovky a tedy
nevhodne velikosti ramu...."

otazka ktory pravnik a za kolko dokaze co je slovo neprimerane.
Zobraziť komentár 25.07.2011 - 21:44:31
00
možno chcel odpísať: "ešte nikto nevyreklamoval prasknutý rám anthemu" :lol:
fakt niektoré značky nechápem prečo si takýmito blbosťami k*rvia meno :finger:
Zobraziť komentár 25.07.2011 - 21:47:48
00
Ak je v navode zadefinovana min. hlbka zasunutia sedlovky 80mm,tak sa da velmi lahko osuchanim sedlovky dokazat,ze si danu podmienku splnila. Vsetko splnas,takze len sa nenechat odbit.Ak nepochodis v CR,napisal by som do centraly na Taiwane.Pripadne je tu moznost dat si spravit expertizu (plati ju predavajuci) na SAVke.Ustav materialov a mechaniky strojov.
Zobraziť komentár 25.07.2011 - 21:55:44
00
a tchajpej počúva len na čínsku inváziu... :lol:

inak strašne stupídne podmienky používania,zlatý cdale.
Zobraziť komentár 25.07.2011 - 23:01:04
00
A takto praskaju stare masivne Gianty Trance pod tazsimi jazdcami (>90kg). Identicky praskol aj mne po 2 rokoch (5000km).
http://www.bike-forum.cz/ajax/getCommentImages.ajax.php?threadID=306202&commentID=1702715&current=1
http://www.bike-forum.cz/forum/vaha-giant-trance-x4-x-reign-2-2011.html
Majitela by 5rocna zaruka asi potesila :(
Zobraziť komentár 26.07.2011 - 20:45:36
00
Takze po mailovej vymene nazorov s dovozcom, mam informaciu, ze reklamacia bude pravdepodobne uznana.
Poslala som mailom dovozcovi fotky inych anthemov s prasknutym spojom sedlova-horna trubka od ceskych bikerov, to ako dokaz,ze s tym maju problemy aj ini jazdci.
Dovozca tvrdi, ze mam nevhodnu velkost ramu, lebo mam prilis vysunutu sedlovku=26 cm z ramu.
V navode od biku je sposob merania spravnosti velkosti ramu, vzdialenost rozkroku od hornej trubky, podla toho mam vsetko jak ma byt. velkost M, moja vyska 177cm
Uvidime , ako to nakoniec dopadne, po dohode s dovozcom sme to odlozili, pretoze 2.tyzden v auguste sa chystam na cyklozajazd, ak by som reklamovala teraz, tak do odchodu by som novy ram nedostala. Takze dufam, ze to nerupne hned druhy den na dovolenke.
Zobraziť komentár 27.07.2011 - 10:54:55
00
s tým ramom chceš akože zatial pokračovať v jazde nie si t-maxova sesternica? :D a dalšieho čo chcel jazdiť na prasknutom ráfiku? sa človek poslednú dobu nestači čudovať tu na fóre :tmi:
Zobraziť komentár 27.07.2011 - 11:08:12
00
s tým ramom chceš akože zatial pokračovať v jazde nie si t-maxova sesternica? :D a dalšieho čo chcel jazdiť na prasknutom ráfiku? sa človek poslednú dobu nestači čudovať tu na fóre :tmi:

nie som tmaxova sesternica :rofl: , ale co my zostava, ked pruznost dovozcu je slabsia,
inak ta prasklinka je taka mini 4-5mm, zatial sa to neotvara :lol:
Zobraziť komentár 27.07.2011 - 11:11:57
00
Hmm, neviem ci by som toto bezpecnostne riziko zobral na seba, pokial tam uz drobna trhlina je. Tak isto si uvedom, ze ti to moze celu situaciu s reklamaciou zmenit a zkomplikovat, ked vznikne pripadne vacsie poskodenie, vsak sama tvrdis, ze si musela zabojovat, aby GIANTaci zacali rozmyslat a dokopala si ich k reklamacke a teraz chces na tom este jazdit :tmi: proste tak to je, clovek mieni, zivot meni.
Zobraziť komentár 27.07.2011 - 11:25:30
00
Sam dovozca mi mailom napisal, ze sa mam rozhodnut, ze ci to "pojazdim a ozvem sa po dovolenke"
tak snad to bude platit aj po dovolenke
Zobraziť komentár 27.07.2011 - 11:27:31
00
Tak pokial to mas odkomunikovane a prislubene dovozcom, to meni situaciu, pokial tomu nebudes moc nakladat. Tak si este uzi dovolenku a potom pride abstak ;)
Zobraziť komentár 27.07.2011 - 11:29:48
00
seth presne tak ako píšeš v tvojom prvom prispevku
ano ale po dovolenke sa mu už ani nemusiš ozvať ked ti to nikde pekene rupne a ty s rámom možno s tým počital keď ti to písal :lol:
v každom pripade by som na tom nejazdil zdravie je prednejšie ako nejaká dovolenka ale každého vec
silva si niekde požičaj testovačku v obchode :D
Zobraziť komentár 27.07.2011 - 11:31:27
00
keyboard_arrow_up