Tak, sme tu zas. Posledných niekoľko mesiacov sme pre Vás pripravovali štvrtý ročník Kráľovského MTB maratónu. Tu sú plody našej práce...
1. !!!Zmena dátumu!!! Kráľovský MTB maratón 2011 sme posunuli na začiatok septembra, štartujeme 03.09.2011. Znalci hovoria, že počasie je vtedy v oblasti, kde sa koná Kráľovský MTB maratón ideálne na cyklistiku...
2. BUDE PREJAZD HRADOM!!! Podarilo sa nám presvedčiť kompetentných, aby nás resp. Vás pustili cez hrad. Túto možnosť však dostanú kvôli časovému obmedzeniu iba pretkári na dlhej trati.
3. Podujatie sa uskutoční pod záštitou ministra kultúry Daniela Krajcera. Pán minister prisľúbil, že Vás príde podporiť a povzbudiť aj osobne.
4. Propzície sú už na našom webe http://www.kralovskymaraton.sk.
5. Sme súčasťou CMS aj XCM.
6. Osviežili sme našu webovú stránku.
7. Znova pripravujeme aj preteky pre najmenších.
8. Ďalšie informácie budeme dávkovať postupne
Vidíme sa v sobotu, 3. septembra 2011!
Pegas
posledný komentár: 12. 9. 2024 o 20:27
posledný komentár: 30. 12. 2022 o 11:12
posledný komentár: 21. 9. 2022 o 7:31
Tak drzim teda palce
Koniec Sveta - 21.12.2012. este mas cas
ďakujem a gratulujem usporiadateľom...
dnešný deń bez mínusu (teda až na tú nulovú tombolu)
velky mínus u mna je ked nieje na obcerstvovacke voda v dubrave v tej horucave ziadna sranda
http://www.upnito.sk/subor/06dd5b64fb2b08cf2e552ddb4a980f63.html
Inak, maraton bol perfektny, isiel som ho prvykrat, ale islo sa mi velmi dobre. Z mojho pohladu bola organizacia 100%-tna, trasa bola krasna, dobre som si pojazdil a uz teraz sa tesim na dalsi rocnik. Rozmyslam, ci vyberat vobec bike z auta, ked o tyzden je tu Davorin
Vdaka. A pozdravujem Tlmace
Foxo4 videl som už veľa fotiek a skoro všetko proti slnku, však sme si spolu vytrpeli oskara, ja mám strašne veľa fotiek, takže to bude chvíľu trvať, ale dúfam že do štvrtku ich zverejním...
To vas som tam skoro zramoval? Totiz nejaky fotograf v priazde do ciela po poli stal tak ze som to radsej fukol do pravej stopy a tam bol taky stipak bez listov co ma skoro poslal k zemi a fajnovo mi zdral ruku. Jedno stastie (pre toho fotografa) ze som sa nevysypal.
Inac maraton vyborny. Mozem povedat asi s cistym svedomim ze najlepsi na Slovensku; iste je za tym velky sponzoring no pre laika je to stale akcia ako akcia
Jedine zaverecny ceremonial mohol byt prestahovany vonku... Roman by otocil repraky na tu lucku hore a bolo by... ale aj tak bolo fajnovo. 5