Kategórie
Bike-techGPS aplikácie pre mobil # cykloturistika # GPS # mapy # aplikácia # trasy # navigácia # poradenstvo # technické otázky
Zvazujem kupu mobilu s OS Android. Chcem sa opytat ci neviete o najakych aplikaciach a la TrekBuddy alebo SmartCom. Viem ze tam bezia Google Maps (kto by to cakal na OS od Google
Dik.
-10% SP Connect Bike Bundle II Huawei P20 Pro sada puzdra/držiaku na telefón
od 49,99 €
-10%
MOC 63,99 €
Akcia -19% Peak Design Everyday Case obal pre iPhone 16 Pro, čierna
47,99 €
-19%
MOC 70,99 €
Peak Design Car Mount Vent magnetický držiak na telefón do auta, čierna
77,99 €
MOC 80,99 €
V Android Markete je aspoň 6 aplikácií, ktoré majú v názve Sports Tracker. Musíš byť konkrétnejší. A ešte sa pozri, aké priečinky (do ktorých zaznamenáva napr. aj dáta) ti ten program vytvoril na SD karte.
EDIT: Teraz pozerám do READ.HTM súboru, ktorý nájdeš v adresári MOBACu a vidím, že ten formát atlasu s názvom Sports Tracker je pre Nokia Sports Tracker.
Aj tak však treba vedieť aký vlastne používaš program, aby sa dalo zistiť, či má možnosť použiť off-line mapy, prípadne v akom formáte.
Konkretne pouzivam tento sports tracker. Webstranka programu je tu Cital som aj ich support, ale pre android som nic nenasiel.
A keď už sme pri tých Orux mapách. Nový Orux by mal pracovať aj s vektorovými mapami. Tie čo používam v Locuse mi neprečíta. Dajú sa nejako prekompilovať alebo niekde zohnať priamo na Orux?
Neexistuje. Tu je o tom diskusia: http://oruxmaps.foroactivo.net/t602-sqlite-db-map-viewer-for-pc
Možné riešenie: V PC používať napr. OziExplorer, free OKMap alebo nejakú on-line mapovú aplikáciu. Mapy pre OziExplorer si vyrobíš programom MOBAC. Budú fungovať aj v programe OKMap.
To som nejako nepostrehol. Odkiaľ máš tú informáciu?
Vektorové mapy pre OruxMaps: http://download.mapsforge.org/
Stiahnuť súbor s príponou MAP a nakopírovať do telefónu do priečinka "mapfiles", ktorý sa nachádza v priečinku "oruxmaps".
Diky
- robí sa to cez menu Utilities--Map tiling/Garmin custom maps
Locus, OruxMaps, Androzic, ...