Jesus : Myslel som vstup dat do toho Cotton Candy nie vystup. Predpokladam, ze nebudes mat vsetky data na tej micro-SD karte.
edit - Jasne, zle som napisal nebude tam full HD stream (ale moze), budu nizsie rychlosti, ale wifi v panelaku nikdy nevies ako sa bude chovat.
Jfab : Empiricky test je super napad testu vykonnosti, ale neriesi problem vsetkych kodekov. V tom mkv moze byt ulozene fakt hocico. Idealne riesenie je ako pisal Jesus, mat externe miniPC. Akurat nesmie byt take mini, aby malo nedostatok konektorov.
datove toky kvalitneho 1080p ripu (bitrate 13 Mbps Star Trek) - zvlada aj lepsi USB2 kluc. Mam to vyskusane na USB3 Hdd, ale iducom ako USB2 a takisto na USB2 kluci Kingston.
Bezne dosahuju USB kluce pri citani 10 MB/s, takze aj telky by mali byt schopne takyto datovy tok zvladnut. Tie najlepsie USB2 idu az do 15 MB/s.
yojo, to bolo len take chvilkove nadsenie, ze urobili nieco tak vykonne a tak malicke. Cotton Candy by som realne po zvazeni pre a proti nekupil kedze do plnohodnotneho riesenia mu este co-to chyba. A vzhladom na rozmery si aj tak myslim, ze by tento "pocitacik" nemal pri fullHD streamingu cez WiFi dlhu zivotnost kedze by asi zomrel za par mesiacov termalnou smrtou. Realne zostavam v planoch pri tom Zotacu, co je naozaj plnohodnotna tichucka mini masinka s malym TDP a za rozumne peniaze.
jfab a nie je jednoduchšie, univerzálnejšie zakúpiť k telke skrinku multiprehrávač či už s diskom, či bez disku A TO PREPOJIŤ S hdmi KÁBLOM? či ide ti o to vlastniť telku ktorá ti priamo cez usb prehrá akoźe čokolvek?
Ja som si pred nedávnom urobil radosť a kúpil práve taký multiprehrávačik s 1T diskom a som spokojný. Poprípade k tomu trtnem cez USB akykoľvek disk či poćítač a pozerám, počúvam, prehrávam vlastne HD videa v akomkolvek formate.
P.S. Jfab Ahá práve som si prečítal diskusiu pozornejšie a zistil, že so svojim filmom na usb si chceš v obchodoch vyberať telku. hehe
V telke pojde hlavne Skylink v HD a filmy z USB len sporadicky. A ked uz, tak nech to zozerie vsetko dnes v medialnom svete vytvorene. Ratam aj s moznostou aktualizacie firmware TV. Multiskrinku by som nevyuzil, nahravat vysielane filmy neplanujem.
Jožko Panasonic plazma VT 30 zožerie všetko ale aj cena je vyššia momentálne to najlepšie v home tride na trhu.Lacnejši a kvalitný ekvivalent GT 30.
Ináč nie je lepšie mať origo BD disk ako riešiť takéto veci ja len tak okrajovo
Jezus LCD v tej cenovej kategóri čo pišeš stoji za dve veci.
Plazma je prilis velka do vybraneho priestoru, nevojde tam. Ani ta najmensia. A aj cena ja mimo rozpocet.
Nie som filmovy fanatik, ani ten najlacnejsi prehravac videi nevyuzijem.
Rastik, na take to moje domace zuvanie mi uplne bude stacit aj LED LCD (hlavne preto, ze ma sluzit aj ako monitor). Ale ved este uvidim ako sa to cele vyvrbi, mozno to dopadne uplne inak...
Jeden vypise: nepodporovane audio, ale ani obraz neprehra a druhy vypise: nepodporovany subor. Pritom oba maju v navode, ze .mkv je pre nich chutovka:)
Ak to tu este nebolo spomenute,tak problem pri prehravani mkv na TV je DTS audio stopa.
(minule modely LG napr.)
Davam do pozornosti pre Androidakov a iPhonistov - aplikacia pre bezplatne telefonovanie a SMS cez datovu siet (teda za predpokladu, ze mate nejaky predplateny balik dat pre 2G/3G alebo ked ste v pokryti nejakou WiFi sietou). Prave som si to na zaklade odporucenia jednej nasej foristky nainstaloval a hned sa mi zobrazilo, ze 19 mojich znamych co mam v kontaktoch to uz pouziva. Testol som a fici to super.
No ja ti nevím, problémy s aktiváciou, call s Palo Alto, CA sekalo, že som ledva počul aktivačný kód a po jeho zadaní hláška, že je nesprávny. Po 4tom pokuse ma to prestlo baviť.
Mne to nesekalo ked som to skusal. Ale hlasitost a kvalita zvuku boli o poznanie horsie ako na klasickom hlasovom GSM hovore. Na telefonovanie v hlucnom prostredi to nie je. Teraz som to vyskusal znovu - hovory fakt asi len ked clovek bude sediet vecer doma v tichu a najlepsie pri WiFi. Asi chceli co najviac znizit naroky na bitrare a tak nepouzili zrovna kodek zamerany na co najvyssiu kvalitu zvuku. Ale spravy cez to funguju super aj s potvrdenim dorucenia a je mozne poslat aj fotky, takze kto preferuje SMS pred hovormi, pre toho je to velmi dobre riesenie (hovory v terene su len ako nudzove riesenie).
Inak ten call do Pal Alta CA bol kvoli aktivacii albo kvoli testovaniu? Lebo mna aplikacia po spusteni len vyzvala na zadanie mojho TC a nasledne mi prisla potvrdzujuca SMS. Ziadny hovor.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
edit - Jasne, zle som napisal nebude tam full HD stream (ale moze), budu nizsie rychlosti, ale wifi v panelaku nikdy nevies ako sa bude chovat.
Jfab : Empiricky test je super napad testu vykonnosti, ale neriesi problem vsetkych kodekov. V tom mkv moze byt ulozene fakt hocico. Idealne riesenie je ako pisal Jesus, mat externe miniPC. Akurat nesmie byt take mini, aby malo nedostatok konektorov.
Bezne dosahuju USB kluce pri citani 10 MB/s, takze aj telky by mali byt schopne takyto datovy tok zvladnut. Tie najlepsie USB2 idu az do 15 MB/s.
Ja som si pred nedávnom urobil radosť a kúpil práve taký multiprehrávačik s 1T diskom a som spokojný. Poprípade k tomu trtnem cez USB akykoľvek disk či poćítač a pozerám, počúvam, prehrávam vlastne HD videa v akomkolvek formate.
P.S. Jfab Ahá práve som si prečítal diskusiu pozornejšie a zistil, že so svojim filmom na usb si chceš v obchodoch vyberať telku. hehe
Ináč nie je lepšie mať origo BD disk ako riešiť takéto veci ja len tak okrajovo
Jezus LCD v tej cenovej kategóri čo pišeš stoji za dve veci.
Nie som filmovy fanatik, ani ten najlacnejsi prehravac videi nevyuzijem.
Ak to tu este nebolo spomenute,tak problem pri prehravani mkv na TV je DTS audio stopa.
(minule modely LG napr.)
EDIT: tak konecne kurim. Dnes o 120€ drahsie.
http://www.viber.com/
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
Inak ten call do Pal Alta CA bol kvoli aktivacii albo kvoli testovaniu? Lebo mna aplikacia po spusteni len vyzvala na zadanie mojho TC a nasledne mi prisla potvrdzujuca SMS. Ziadny hovor.