Kategórie
Bike-techposledný komentár: 14. 2. 2010 o 18:06
-7% Sportful BREAKOUT SUPERGIARA THERMAL dámsky dres, ice gray teal blue black cedar
83,99 €
-7%
MOC 113 €
Výpredaj -27% Troy Lee Designs Mischief dámsky dres, 3/4 rukáv, brushed camo/army
52,99 €
-27%
MOC 77,99 €
Výpredaj ORTOVOX Merino Thermovent Long Sleeve dámske tričko, mountain rose
94,99 €
MOC 131 €
-21% Johaug Elevate Wool Long Sleeve dámske tričko, tmavomodrá
od 69,90 €
-21%
MOC 99 €
Výpredaj -12% icebreaker 125 ZoneKnit™ Merino Blend Thermal dámske tričko, Jet Heather/Black
67,99 €
-12%
MOC 85,99 €
No ja mam taky ako je teraz modro sivy ale od vlani (vtedy bol cerveno cierny). Vyuzivam ho kazdy den na cestu do prace a vlani so mnou najazdil asi 2000 km
Kazdopadne ... nieco ako priehradka na rezervoar tam je. U mna skor sluzi na papiere, ktore nechcem aby sa pokrcili. Na popruhoch su suche zipsy pre uchytenie hadicky a na vrchu batohu je pod suchym zipsom otvor na nu.
Podla mna za tu cenu dost slusny batoh. Farebne sice nic moc, ale da s v nom dost vela odniest a ten modry sa dokonca da zvacsit.
Ak chces mozem ho nafotit a poslat ti ako vyzera v skutocnosti.
Polykarbonát má dostatočný UV filter bez akejkoľvek špeciálnej úpravy, takže si myslím že v tomto tá "pridaná hodnota" u drahých značiek nebude.
o UV by som sa fakt nebál, keby nespĺňalo normy tak to nepredávajú.. to čo robí okuliare okuliarmi je počet ich úlomkov zapichnutých v oku a tvári, keď ti do nich šlahne nejaký konár, vletí kameň, prípadne natlčieš kokosom do zeme..
tieto lacne lidlovky mi sluzia uz tretim rokom