Kategórie
Bike-techmoj sa uz sklada, zatial iba torzo...
-6% BMC Teammachine SLR01 TWO bicykel, carbon/white, redakčný bicykel
10 999 €
-6%
MOC 12 999 €
-18% Pinarello Dogma X Dura Ace Di2 GRT4540DB bicykel, xolar black
od 12 399 €
-18%
MOC 15 100 €
-19% Giant TCR Advanced 2 Disc Pro Compact bicykel, hematite
od 2 199 €
-19%
MOC 2 699 €
Novinka -16% Superior RR 9.4 bicykel, gloss red/white, poškodená pravá kľuka
2 059 €
-16%
MOC 2 449 €
Výpredaj -32% Giant TCR Advanced Pro 0 Disc Compact bicykel, carbon
3 049 €
-32%
MOC 4 499 €
Pinarello PRINCE FX TiCR Ultegra Fulcrum Wind 400 disk bicykel, červená
6 999 €
MOC 7 099 €
-16% BMC Teammachine SLR THREE bicykel, sparkling blue/brushed alloy
4 699 €
-16%
MOC 5 599 €
Výpredaj -20% Cannondale Synapse Carbon 2 RL bicykel, beetle green
3 499 €
-20%
MOC 5 199 €
-19% Bianchi Oltre RC Frame Kit rámová sada, tmavá sivá/celeste
4 449 €
-19%
MOC 5 599 €
Môj Fuji bol zasa vyrobený priamo na západnej strane hory Fuji asi 50 metrov pod samotným vrcholom. Ukovaný bol samotnými Budhami, ktorých výrobu a výrobnú technológiu strážia samotní Samuraji. Aby udržali tajomstvo výrobného procesu, tak počas WWII museli všetci robotníci po ukončení práce povinne nastúpiť do armády na zaujímavú pozíciu Kamikadze.
ja som na tom podobne
Tak pridávam jeden svoj, momentálne ako "zimáčik - výletňáčik" s nadstavbou.
R.výroby 1989-90. Rám originál SVORADA. Z pôvodného ešte zostali kľuky Shimano Biopace, brzdy Shimano Exage a náboje Shimano 600.
Zarobil som si na neho ešte ako študent na brigáde - kompletná obsluha nafukovacieho skákacieho medveďa (vtedy bol ešte asi jediný v SR). Tak bol záujem a tým aj tržby.
Dnešné foto v BA tesne pred príchodom očakávaného dažďa.
Pekne sa to húpe, má to limit do 25 kg , dcéra má 16 kg, tak zatial ok.
pekny
Výška sedla - sedla
Pomocí správné velikosti rámu budete schopni vypočítat správnou výšku sedla v cm, a to dle vzorce 0,883 x VDN. Tato výška je měřena od středu trubky středového složení po nejnižší bod horní strany vašeho sedla. Tato délka umožňuje natažení nohy až do mírného pokrčení ve spodní poloze kliky.
Pokud používáte pedály bez klipsů, doporučuje LeMond zkrátit tuto délku o 3 mm. Rovněž můžete uvažovat o mírném zvýšení sedla, pokud jezdíte s prsty směrem dolů a patami nahoru. Nejdůležitější je, abyste změny s výškou sedla dělali pozvolna a dali tělu čas, aby si zvyklo na novou pozici.
pozn.VDN...vnutorna dlzka noh