JA som mal zážitok s emzákmi tiež Bola horúca letná noc a zbadal som lietajúce svetielko.Začalo na mňa hovoriť.Zbehol som domov pre môj HTC a zavolal som Markízu.Kým prišli s kamerami, stihol som sa zobudiť. THATS ALL
amici nikde nepristali; ta curiosity je trapne divadlo, spolu s tym trapnym tesenim sa fuzatych einsteinov a linuxakov v centre NASA; tomu dokaze uverit len totalny trotl
amici nikde nepristali; ta curiosity je trapne divadlo, spolu s tym trapnym tesenim sa fuzatych einsteinov a linuxakov v centre NASA; tomu dokaze uverit len totalny trotl
neviem, no nedá mi to musím sem aj ja prispeť kedže zatial Cobra neodhalil svoj životný príbeh a na otázku či verím v mimozemštanov tak musím odpovedať, áno verím, nie kvôli tým videám na youtube, alebo iným blbinám, ale kvôli jednej krásnej noci, keď sme s bratrancom vonku stanovali, sme okolo druhej čumeli vonku na hviezdy, zrazu jedna hviezda kt. vlastne vyzerala ako kometa (s chvostom) padala, hned sme si niečo priali, ale v tom tá ''kometa'' zvrtla smer a odletelo to veľmi rýchlo preč, ono ešte tú vyšku pochopím, že možno satelit, ale satelit myslím, že nedokáže preleteť z jednej strany oblohy na druhu behom pár sekúnd a ktomu, keby to vidím len ja tak si pomyslím, že som idiot, že som nemal na noc jesť toľko sladkosti, alebo čokolvek iné, ale to isté videl aj bratranec, v tom momente sa naša stanovačka skončila, utekali sme do domu a od tej doby obaja na tieto veci veríme.
tak ja v roku 2001 som sa kukal takisto raz na nocnu oblohu,kedze do astronomie a hviezd sa ako tak trochen vyznam,som pozoroval s dalekohladom a zrazu som videl cudny objekt nad horizontom,dost rychle sa to pohybovalo...jasna hviezda a okolo nej ak si dobre pamatam 4 alebo 5 mensich jasnych objektov,ktore rotovali okolo tej jasnej,strasne rychle to preletelo po cirkumpolarnej drahe a frc zvrtlo sa to do protismeru,ako lietavaju obvykle satelity a cumel som ako mucha puk, pred rokom som cital niekde na webe,ze par ludi uz nieco podobne spozorovalo dost podobny opis,aky som zazil ja...doteraz si to neviem vysvetlit....
hold,pravdepodobnost ze nieco bolo testovane je dost vysoka
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tiez ma to hned napadlo
Ak to myslíš vážne, tak si pekne mimo...
hold,pravdepodobnost ze nieco bolo testovane je dost vysoka