a výborné je, keď človek ide po ceste a oproti ide pár áut za sebou normálne 90 km/h a zrazu sa jeden ***** rozhodne, že ide predbiehať...veď čo, ide len cyklista...toto sa mi stáva celkom často
presne toto sa mi vcera stalo v Detve (kde inde, vsak?) ....oproti Fabia s neukojenou zenskou a v jej pruhu prekazka. Bez toho aby co i len pribrzdila sa rozhodla obiehat...uz som sa videl na kapote. Proste stupidna detvianska primitivka!
presne na toto som narazal v mojom prispevku panicka na passate, brada na volante..
ta sekunda co sme si pozerali snad z 5m rovno do oci trvala pre mna snad minutu
kokos husteee, ja som vcera stretol tie kamiony na bielom, jeden sice spomalil ale aj tak sa nedalo inac okolo neho nez zastat mimo cesty, ale druhy si to drbal dole cestou jak keby tam bol len on, by ma zaujimalo co by robil v zakrute keby sa mu tam niekto objavil
prazdny jednou stranou kolies po trave - ako ked stretol mna. keby bol nalozeny netusim co by sa dialo a ci by si trufol lebo naklonilo ho to slusne.
Tak dnes som mal stastie, cestou do Kosic z Jahodnej buracka tesne za Kosicami asi kvoli predbiehaniu vozickara na tom tricykli (neviem ako sa to odborne vola) 2 auta v sebe celna zrazka - predbiehali do neprehladnej zakruty a vyzeralo to velmi cerstvo.. ist tam skor o 15-20 min tak to mozno zomelie aj mna...
takze dnes ma v obci Lieskovec skoro sejmula modra Fobia, letel tak 90km/hod. Na konci obce, pri vyjazde na hlavnu bola dlhsia kolona a tak som ju pekne dobehol, zaklopal na okno a opytal som sa toho vodica, ci bezne takto ohrozuje inych ucastnikov CP. Okamzite na mna vyletel, ze co pi.ujem a ci chcem po pi.i. Pytam sa ho znovu, ci sa mu zda normalne, ze porusuje zakony. A on, ze on moze!!! Tak hovorim, ze co by povedal na to, keby som ja porusil zakon a otlacil mu tretru do cela!? Hovori mi, ze skus, ja som policajt a mas sa potom po pi.i !!! Tak som sa len usmial a povedal: "Uz chapem tu demenciu a s dementom sa odmietam bavit, takze cau ty guma vymleta!" ....a odisiel som.
tak dnesny trening do Sturova s uzivatelom diri bol o trubeni na nas..... hlavne drbnuti PD a BB,ktorych bolo nejak moc, co kazde "druhe" auto - to trubenie a ukazovali nam, ci nam sibe ja mam na to trubenie iba jeden vyraz,kazdemu mavam a zdravim SERUUUS ,a to pocasie zimne doplnky cez leto, no proste unikat,a ten protivietor,uff,ledva som prisiel domov,taky som bol vystaveny 2 litrove acidka som uz davno nevypil od hladu a smadu... proste VODICI sa nezapreli zase s 10cm prejazdmi pri nas
angel1, mal si mu odpovedať: A) ja robím na inšpekcii a vybavím ti civil
alebo B) o pár dní ťa navštívia moji kámoši a ak sa preberieš v nemocnici, budeš šťastný
B) je uz vyhrazanie To by som si kvoli vymletencovi narobil problemy.
I ked sposoby ako prevychovat soferov je mnoho.....videl som to davnejsie, ked dvaja cyklisti vytiahli sofera z auta a riadne mu nalozili........ledoval som to z dialky a nechcel som sa ist pytat, ze co sa deje.....a aj som sa otocil a odisiel inym smerom.
dnesnym problemom ja aj to ze kazdy sa ponahla, len aby nemeskal 5 minut. za druhe velka vacsina iba vodicov na SK neberie cyklistov vazne, teda ako ucastnika CP. a to vytrubovanie, to je asi ich sport, pretoze nie len ze nas to rozhodi, ked nejaky kamion, bus pouzije tlakovu trubu, ale prave preto im neuhnem, takze musia cakat. niekedy byvali cez vikend poloprazdne cesty, teraz ako cez tyzden ... cesty 2. a 3. triedy tie su zase porozbijane, tam cestakom ist, tak to rovno mozem tlacit. chodievam jeden zjazd asi 8km v rychlosti cca 50-60kmh kde musim ist asi 2km takmer pri stredovej ciary, pretoze tam je cesta este v stave kde sa da ist bez nutnosti mysickovat a vyhybavat sa vytlkom a zaplatam. a zatial kazdy jeden co ma dobehol sa pekne zaradil za mna bez trubenia:) a obehol ma len v pripade ked oproti nic neslo. neviem si to vysvetlit, pretoze zase na inych usekoch, staci ked idem meter od krajnice a uz zdialky pocuvam klaksony.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ta sekunda co sme si pozerali snad z 5m rovno do oci trvala pre mna snad minutu
prazdny jednou stranou kolies po trave - ako ked stretol mna. keby bol nalozeny netusim co by sa dialo a ci by si trufol lebo naklonilo ho to slusne.
alebo B) o pár dní ťa navštívia moji kámoši a ak sa preberieš v nemocnici, budeš šťastný
I ked sposoby ako prevychovat soferov je mnoho.....videl som to davnejsie, ked dvaja cyklisti vytiahli sofera z auta a riadne mu nalozili........ledoval som to z dialky a nechcel som sa ist pytat, ze co sa deje.....a aj som sa otocil a odisiel inym smerom.