Aké máte skúsenosti s camelbackom? Neviete poradiť čo sa oplatí kúpiť? Potrebujem, aby tam vošli aj nejaké veci (bunda,náradie,duše atď.). Ďakujem za radu.
Cleaning Tablets 8ks (detailní obrázek)
přidat do nákupního košíku
Čistící tablety
Speciálně vyvinuté tablety pro čištění rezervoárů CamelBak redukují pachy a negativní chuťové vjemy. Použijte 1 tabletu rozpuštěnou v 1 litru vody, bez ohledu na velikost rezervoáru. Nechte působit 5 minut, poté rezervoár vypláchněte a můžete vyrazit. Balení obsahuje 8 ks tablet.
hmm....mudri chlapci z gugla vravia, ze mozem kludne pouzit aj tie babickovske na protezy co vy na to? nejake skusenosti? hlavne su ovela lacnejsie...napr tieto: http://www.magister.sk/-p-1855.html
300sk za 8 tabliet a 240sk za 66tabliet je sakra rozdiel aj ked testy na tie tablety camelbak boli vyborne,prehnali to s tou cenou ako so vsetkym prislusenstvom vidim to tak,ze najlepsie je si kupit nejaky dobry vak vhodnej velkosti,kvality,upevnenia...do neho kupit vodny rezervoar camelgak(nakolko su na trhu najlepsie) a prislusenstvo od lacnejsich firiem
no ja osobne ho čistím tak 1 x do roka ...vačšinou na konci sezony savom potom prepláchnem jarovou vodou a ešte čistou a JE TO.....
a ked v nom občas niečo zabudnem a nevylejem hned po ture úplne stači prepláchnut octovou vodou a JE TO....skoro zadarmo
lebo na slovensku je ťažké ho zohnať. ak priam nemožné. tiež som chcel hydrapak a potom so rezignoval a kúpil si camel. aj tak tam nosím len čístu chlorovanú vodu, takže pred každým výjazdom vylejem čo ostalo, prepláchnem a napúšťam novu
ja som kupil hydrapak v rivii v ZA a som s nim uplne spokojny. cisti sa fakt perfektne, cely ho prevratim na opacnu stranu, oplachnem a necham vysusit. aj cucatko je velmi dobre, celu jazdu ho mam otvorene a nevytecie ani kvapka.
ja som kupil hydrapak v rivii v ZA a som s nim uplne spokojny. cisti sa fakt perfektne, cely ho prevratim na opacnu stranu, oplachnem a necham vysusit. aj cucatko je velmi dobre, celu jazdu ho mam otvorene a nevytecie ani kvapka.
toto mi chyba na camelbaku prevratit a komplet vysusit,najlepsie proti plesni ma aj hydrapak postriebrene vnutro?A aky ma naustok?Netecie?
lenže tu sa rozpráva o rezervoary (snaď som správne napísal). ten samostatný bez vaku nenájdeš. teda ja som nenašiel . ja som si kúpil najskôr vak a potom som zháňal doň rezervoar
toto mi chyba na camelbaku prevratit a komplet vysusit,najlepsie proti plesni ma aj hydrapak postriebrene vnutro?A aky ma naustok?Netecie?
s tym striebrenim netusim...
k naustku: dostanes 2 - jeden priamy a druhy do L (spodne, horne vedenie) otvara/zatvara sa ako cyklo flase- potiahnes a ked chces pit, tak stlacis jemne zubami a ide. naustok netecie, len ked ho stlacis.
k hadici dostanes aj neopren ako izolaciu.
rezervoar sa zatvara zrolovanim hornej casti a potom sa to zalepi suchym zipsom na takej tkanine, pekne sa to cele pricvakne do vaku aby tam nelietal. proste je to vymakane
k naustku: dostanes 2 - jeden priamy a druhy do L (spodne, horne vedenie) otvara/zatvara sa ako cyklo flase- potiahnes a ked chces pit, tak stlacis jemne zubami a ide. naustok netecie, len ked ho stlacis.
rezervoar sa zatvara zrolovanim hornej casti a potom sa to zalepi suchym zipsom na takej tkanine, pekne sa to cele pricvakne do vaku aby tam nelietal. proste je to vymakane
sakra...Ked som kupil komplet vak MULE,tak tam naustok L-kovy bo,ale ked som kupil zvlast rezervoar,tak tam bol normalny a ked som zhanal Lkovy,tak nebol k dostaniu a niekde ho aj mali ale za strasne prachy.
Inac ako to opisujes musi to byt supa cistit to,mne ostavaju tie tablety...je to nocna mora po vyjazde za este 1/2 dna pobavis z cisteniami vsetkeho a toto neprida
lenže tu sa rozpráva o rezervoary (snaď som správne napísal). ten samostatný bez vaku nenájdeš. teda ja som nenašiel . ja som si kúpil najskôr vak a potom som zháňal doň rezervoar
ja som si praveze kupil len samotny rezervoar od hydrapaku. a v ZA som ho videl v 2 obchodoch. a este k tomu naustku. niekde som cital, ze naustky od hydrapaku su nekvalitne a tecu a ze sa oplati mat hydrapak rezervoar a naustok od camelu. lenze ja som s naustkom od hyf´drapaku spokojny. netecie, ani ked je otvoreny. staci len troska stlacit zubami a mozem pit, nemusim ho stale hore dole otvarat a zatvarat.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
přidat do nákupního košíku
Čistící tablety
Speciálně vyvinuté tablety pro čištění rezervoárů CamelBak redukují pachy a negativní chuťové vjemy. Použijte 1 tabletu rozpuštěnou v 1 litru vody, bez ohledu na velikost rezervoáru. Nechte působit 5 minut, poté rezervoár vypláchněte a můžete vyrazit. Balení obsahuje 8 ks tablet.
cena: 299 Kč
Cena v SR adekvatna...
a ked v nom občas
malo si pozeral
http://www.hej.sk/sport-outdoor/shop/3591/hydrapak/
toto mi chyba na camelbaku prevratit a komplet vysusit,najlepsie proti plesni
http://www.hej.sk/sport-outdoor/shop/3591/hydrapak/
lenže tu sa rozpráva o rezervoary (snaď som správne napísal). ten samostatný bez vaku nenájdeš. teda ja som nenašiel
toto mi chyba na camelbaku prevratit a komplet vysusit,najlepsie proti plesni
sakra...Ked som kupil komplet vak MULE,tak tam naustok L-kovy bo,ale ked som kupil zvlast rezervoar,tak tam bol normalny a ked som zhanal Lkovy,tak nebol k dostaniu a niekde ho aj mali ale za strasne prachy.
Inac ako to opisujes musi to byt supa cistit to,mne ostavaju tie tablety...je to nocna mora po vyjazde za este 1/2 dna pobavis z cisteniami vsetkeho a toto neprida
Prepac, toto mi akosi uslo, myslel som komplet.
ja som si praveze kupil len samotny rezervoar od hydrapaku. a v ZA som ho videl v 2 obchodoch. a este k tomu naustku. niekde som cital, ze naustky od hydrapaku su nekvalitne a tecu a ze sa oplati mat hydrapak rezervoar a naustok od camelu. lenze ja som s naustkom od hyf´drapaku spokojny. netecie, ani ked je otvoreny. staci len troska stlacit zubami a mozem pit, nemusim ho stale hore dole otvarat a zatvarat.