Kategórie
Bike-techposledný komentár: 14. 2. 2010 o 18:06
-21% Johaug Elevate Wool Long Sleeve dámske tričko, tmavomodrá
od 69,90 €
-21%
MOC 99 €
Výpredaj Smartwool Classic Thermal Merino Base Layer Hoodie tričko, black/charcoal heather
94,99 €
MOC 129 €
-11% icebreaker Merino 200 Sonebula tričko, Mid Navy/Royal Navy/Snow
79,99 €
-11%
MOC 109 €
tak urcite ze zalezi primarne od matrosu,ty ako BB urcite nenosis v zime na bezky,beh,bike bavlnene tricka a sveter,to by som sa teda pozrel
misopetrovic:neuviedol si co to je za mikinu,lebo pod tymto pojmom si predstavujem stare mikiny a nie windky
mne totiz zostala komplet cela futbalova suprava....2 mikiny 2 teplaky...kratase tricko termotricko rukav na krk....stucky....
a idealne sa mi beha v kratasoch a stuckach.....a na vrch termotriko tricko(futbalovy dras) a mikina(ma dobry strih.....dost vysoky golier.... plus este rukav na krk(ked mrzne a fuka) v tomto mi nieje ani priserne teplo ani zima...proste tak akorat
jedine na trenažéry nefúka
66peter:tak ked je 0 a fuka kvalitny severak u nas tak neviem,neviem,ksicht by si mal cerveny jak ten mammut napis
kazdy clovek je iny a kazdemu vyhovuje nieco ine...
problem mam skor so studenym vzduchom v plucach, po behu si niekedy pekne odkaslem
pre upresnenie myslim aktivitu pri teplotach -10°C (kazdy moze predstavovat pod pojmom zima nieco ine
otuzovani uz pocas jesene behanim pri stale nizsich teplotach,
urcite by som neodporucal vybehnut prvykrat len tak pri teplote -5°C
a to s akymkolvek obleceni.
osbne behavam
pri teplote nad cca 5°C, hore dve vrstvy a celenka a dolu jedna vrstva
pri teplote pod cca 5°C, hore tri vsrtvy a ciapka a dolu dve vrstvy
http://www.lidl.sk/cps/rde/xchg/SID-B2102385-025FF6A6/lidl_sk/hs.xsl/index_29357.htm
http://www.lidl.sk/cps/rde/xchg/SID-BB2C47AE-2786214C/lidl_sk/hs.xsl/index_30518.htm
Tesil som sa aspon z navlekov na tretry, fungovali vyborne ... min. tyzden sa ale rozpadol zips. Doslova sa rozdrolil.
Asi nevydrzal pranie na 30 stupnov :/ Skusil som ich dat krajcirke, ci s tym nieco porobi.
Jo a este mam bundu, nepouzitelna, nedycha = foliovnik
a ciapku pod prilbu, ta je vyborna