Kategórie
Bike-tech
Akcia GHOST Lanao EQ 27.5 dámsky bicykel, pearl red gloss/pearl purple matt
od 699 €
MOC 869 €
Akcia -25% GHOST Kato Universal 27.5 bicykel, green pearl/azur blue metallic
589 €
-25%
MOC 889 €
-13% GHOST KATO Essential 27.5 bicykel, Light Grey/Black Matt
599,90 €
-13%
MOC 779 €
savings Schwalbe Tough Tom 26x2.25" Active K-Guard plášť, drôt
11,79 €
savings
MOC 24,99 €
savings Schwalbe Nobby Nic 26x2.25" Performance plášť, drôt
17,99 €
savings
MOC 31,99 €
savings Continental Race King II Performance 26x2.0" plášť, drôt
16,79 €
savings
MOC 25,99 €
Akcia -21% Continental Cross King 26x2.2" ProTection plášť, TLR, kevlar
44,99 €
-21%
MOC 74,99 €
savings Continental Double Fighter III 26x1.9" plášť, drôt, reflex
15,69 €
savings
MOC 31,90 €
savings Schwalbe SMART SAM 26x2.10" Performance Addix plášť, drôt
17,59 €
savings
MOC 31,99 €
savings Schwalbe Magic Mary 26x2.35 Addix BikePark E-25 plášť, drôt
21,99 €
savings
MOC 45,99 €
-15% Schwalbe Nobby Nic 26x2.40" EVO ADDIX SpeedGrip Super Ground plášť, TLE, kevlar
62,99 €
-15%
MOC 73,99 €
mna oziabaju ruky vo vsetkych moznych rukaviciach, a na biku to nie je bohvieco turistika v snehu je vcelku zaujimava, hlavne to mam do MK blizko, takze nie treba spekulovat ako sa kam dopravit
iron: slecna sa dokupala a vzala bicykel a sla domov, asi jej uz bola zima
Dnešný príjemný výjazd. Opäť sa išlo bez problémov. Krásne lokality a počasie, ľudí som stretol iba na jednom turisticky vyhľadávanom mieste, ináč opäť kľud a pohoda. Tam sa na mne čudoval jeden turista, že či mi nie je zima. Odpoveď bola, že keby mi bola zima tak tam nie som
Dnes bolo chladnejšie ako včera, na tomto cyklomerači nemám teplomer, takže presne neviem koľko bolo. Vietor len chvíľku, ináč nič. Bolo vidieť aj čriedy jelenej zveri.
Som si vychutnal miesta ktoré cez týždeň budú nedosiahnuteľné, ach
Nižšie pár foto malokarpatských lokalít, ktoré sa tu často neobjavujú. Je medzi nimi aj jedna doslova chuťovka.
bol teraz niekto na cerovke, ci tam je vyjazdena stopa?
narokuju si bezkari aj celu cerovku?
no nic, snad to biele svinstvo coskoro zmizne
som sa tesil, ze bude teplo a tak som si naplanoval dlhsi okruh, ale priebezne som trasu prisposoboval mojmu totalne premocenemu zadku, a tak som zbytocne zachadzal do terenu, kde sa to fakt nedalo, a potom som sa zas vracal...atd az niekam po biely kriz;
ale co bolo najhorsie, od Slivu az po sanatorium sa vobec nedalo jazdit, bola tam brecka, ktora nedovolovala ist rovne, par desiatok piruet tam po mne v snehu zostalo
no a do toho mierne prsalo takmer cely cas, takze domov som dosiel mokry jak mys.
Tou asfaltkou moc aut nejazdi, preto je v takom stave. Asfaltka cez Kosariska musi byt na tom lepsie, ale tam som dnes nebol.
Fakt je teda lepsie, ked radsej mrzne, ved sa staci poriadne obliect a aspon sa da normalne bajkovat jak clovek
Snehu je tam v lese tak strasne moc, ze to sa tak skoro neroztopi, ani keby bolo 5 dni za sebou tak teplo jak dnes.
no a cerovka urcite nehrozi najblizsie tyzdne
Teší ma, že aj keď som dnešné lokality navštívil za poslednú dobu viac krát než je mne obvyklé, tak vždy boli iné. A to doslova. Ale vždy príjemné a potešujúce.
Výber vhodnej trasy a lokalít, ktoré sa navštívia, je v tomto "prechodnom" období dôležitý. Nie je jedno kadiaľ sa ide hore alebo dole. Ja som bol s výberom lesnej časti trasy spokojný (aj tak som nemal veľmi na výber, kam som ochotný ísť
Viac info ako vždy, popisoch.
Žiadne blato, iba miestami voda. Les je taký smutný a fádny, chýbajú mu farby.
Teplota 3-4°C, vietor nebol silný.
Trasa v mape: http://mapy.hiking.sk/?trasa=mYREe a ako vždy aj fotky pre lepšiu predstavu ako to dnes vypadalo.
vidim,ze tie "ovce" zase boli na mieste, nesklamali
Naopak záhorská časť v okolí Rohožníka, kde som bol včera, je o inom.
Čiže aj keď dnes som bol v rovnakej nadmorskej výške ako včera (cca 500 metrov), podmienky boli úplne odlišné
Na ukážku zo včera: