Dobry obchod, objednal som bike, do 31.1.2011 nemali na bajky nad 1000e ani postovne (cca 40e aj s krabicou). Dovoz kurierom do 7 dni. Super zakaznicky servis
ja tiez spokojnost, objednal som valce a merac tepu v utorok vecer, v stredu odoslane z nemecka a dnes rano (piatok) to uz mal kurier (to ze postovy kurier hlasil centrale ze adresat nezastihnuty, pritom som bol cely den doma je uz druha vec - musel som si po to ist osobne do skladu posty - objednavajte asi racej cez DPD ako DHL - DHL zasielky tu prebera Slovenska posta)
Nazdar,ak niekto máte skúsenosti s týmto obchodom,tak ako to je ked si objednáte tovar?Objednal som si rám,zacvakal som to kartou ( už je na účte rezervacia na 206€),a zatial my prišlo len potvrdenie o prijatí objednávky,na stránke nemajú nikde nič napísané že by mali zavreté alebo čo...
Ja som si tiez u nich objednal vo vypredaji spodne pradlo Odlo a MTB tretry Mavic a od 31.12. ma zatial vytrvalo ignoruju Este sa mi to u nich zatial nestalo, tak im dam cas do zajtra a potom to budem riesit.
Objednával som viac krát, nikdy nebol problém. Za pár dní to bolo doma. Naposledy vo štvrtok objednané, v pondelok doma. Ako robili teraz medzi sviatkami ale neviem.
Ja som objednával 29.12. a zatiaľ došlo len automatické potvrdenie objednávky. Ak sa ozvú dám vedieť. Minulý rok pred Vianocami mi balík došiel tuším do týždňa takže im celkom verím.
pred Vianocami som objednaval vo stvrtok a v utorok bola zasielka u mna. Vybral som DHL za 7,95, DPD mi prvy a poslednykrat balik dorucili dost problemovo, tak sa im uz vyhybam. A odkedy DHL prebera Slovenska posta, po priatelskom rozhovore som kuriera naucil dorucovat do tych spravnych dveri
your order is being processed right now and shall be despatched by tomorrow.
We will send you a despatch advise via email, as soon as the order has been sent.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja som pozeral bike a maju tu fajn zlavy
http://www.bike-discount.de/?lg=en
a tento Cube ltd cc je podla mna super
http://www.bike-discount.de/shop/k1793/a36645/ltd-cc-2011.html
A ešte jedna otazka neviete kolko stoji poštovne s nemecka a ako je to so zarukou
alebo rovno:
cyklisticke-obchody/bike-discount-de-t15378.html?view=unread
spolahlivy obchod, bral som par x oblecenie, komponenty, bolo to za 3 dni doma
"delivery costs
10,95 €
to Slovakia"
your order is being processed right now and shall be despatched by tomorrow.
We will send you a despatch advise via email, as soon as the order has been sent.
Takze zajtra to snad cestuje