ako uz bolo spominane, trat bola velmi pekna, hlavne singliky dolu kopcom
co sa tyka mojho ucinkovania, bola to dost hroza...najprv som sa netakticky nechal popredbiehat este v meste a potom som sa v prvom stupani zasekol v zapche...a kedze som sa chcel odtial cim skor dostat, slapal som priskokmi-chvilku pomaly sa tlaciacou skupinkou, chvilku rychlo, ked sa naskytla moznost predbiehat...po prvom stupani to uz bolo lepsie, kedze sa to trochu roztrhalo, ale kombinacia nulovej kondicky, nepravidelneho tempa vo vyslape a horucavy spravila svoje
zjazdik do Velkeho Kliza bol perfekny a vlial mi nove sily, v naslednom vyslape po asfaltke sa mi podarilo ziskat zopar miest....skoda, ze v dalsom zjazde sa tazko obiehalo

, mohlo to byt s mojou poziciou aspon trochu lepsie...na 25km, ked ma uz poriadne zacali boliet krize, som si uvedomil, ze mam nizsie sedlovku, ako by som potreboval...

...dal som ju o 2cm vyssie a hned sa to prejavilo...no a ked uz sa mi zdalo, ako mi to super ide, zhruba kilometer po druhej obcerstvovacke na pomerne nevinnom useku som chytil defekt, stratil som dalsich 10min. a sancu skoncit aspon v prvej 100-ke
ak budem moct, urcite pridem aj o rok a snad trochu lepsie pripraveny
ups, nejako som sa rozpisal
PS:cislo som mal 151