Fasizmus mame za oknami. Ako inak nazvat to, ze ku dvom bikerom co sedia na lavicke prileti PMJ, motor v otackach, dobre ze tam nedali 180 na rucnej, vyletia odtial dvaja polovojaci a okamzite osobna prehliadka. Ked som spomenul, ze aky na to maju dovod a ci maju dake podozrenie tak na mna vybehol ako nasraty pitbul.
mods, dakujem. Matvej, nechce sa mi tu vysvetlovat elementarne fakty. Ak sa Ti nezda, ze oslavovanie Tisa, ktory priamo poslal do plynu 75.000 zidov je priame podporovanie fasizmu a holokaustu, tak si dostuduj historiu.
breza niektori maju klapky na ociach. preto pozeraju len jednym smerom.
este stale ziju ociti svedkovia ktori potvrdzuju kolkym ludom Tiso zachranil zivot. Bola doba v ktorej rozhodnutia neboli vobec jednoduche. ale po boji ke kazdy general. je to tazka debata do ktorej sa nebudem pustat. jeden z mnoha pribehov
nie sme historici, tak Tisa nechajme Tisom, každý z nás má iba nejaké kusé informácie z rôznych "zaručených" zdrojov, samotní historici sa dokonca nevedia zhodnúť
môj názor z toho čo viem:
v zásade vtedy boli 2 možnosti, pridať sa k Nemecku alebo ísť proti Nemecku,
ísť proti Nemecku už moc rozumné nebolo, možno ešte ako Československo by sme niečo dosiahli, ale ako malé Slovensko by to bolo iba obetovanie štátu, keďže západ nás zradil a rozhodol sa nás obetovať pre vlastné dobro,
alebo obetovať židov a postaviť sa na stranu silnejšieho
rozhodlo sa pre obetovanie židov a štát stál po boku silnejšieho
zásadnou otázkou je prečo sa Tiso rozhodol pre spojenectvo? veril že je to pre štát to najlepšie a nič iné mu nezostávalo keď nechcel ísť do vojny a bol iba obeťou celého, alebo bol sympatizantom Nemecka a do spojenectva išiel úplne dobrovoľne a bol ozaj zločinec?
toto je môj pohľad na základe mojich historických vedomostí, netvrdím je sú úplné a správne a moc sa o túto časť histórie ani nezaujímam
XPat, Teba ani nejdem riešiť. Si nenávistný blázon, ktorý celý život žije v tuneli komunistickej a postkomunistickej propagandy. Prosím Ťa, nespomínaj históriu, lebo o nej vieš naozaj jedno veľké .....
Pre Teba len toľko: http://beo.sk/kampane/540-vidis-vsade-fasizmus
Pišta,
nerozumiem Ti. V živote som nikomu neublížil a nemám rád násilie. Tvoja poznámka bola absolútne mimo, bez urážky. Útočíš na nesprávnom mieste.
Pre toho, kto mi zmazal link. Je to téma pieskovisko a nič sa tu nemá mazať. Môj link bol absolútne nezávadný a len preto, že tu nejaká chorá zakomplexovaná hlava začne vykríkať fašizmus robiť cenzúru? Dnes je fašistom a extrémistom každý, kto sa nebojí povedať pravdu nahlas. Rozdeľ a panuj. Potrebujú medzi nás vniesť rozpor, aby sme sa nespojili proti tým hore. A preto tu pobehujú takíto šaškovia ako XPat, pre ktorých sú nenávisť a xenofóbia tým povestným svetielkom na konci tunela, naivní blázni, ktorí nespravia nič pre ostatných a len zbabelo útočia spoza monitora.
Slovenské Hnutie Obrody je riadne občianske združenie, ktoré má veľa aktivít. V žiadnej z nich však nepodporuje nikoho a nič, čo by potláčalo ľudské práva. Naopak, snažíme sa o celkovú duchovnú aj morálnu obrodu slovenského národa. Venujeme sa sociálne slabším rodinám, ekoprojektom, podporujeme slovenskú kultúru a veľa iného...
Spolupracujeme so združeniami ako sú Spoločnosť slovenskej inteligencie Korene, kde sú spoločensky uznávaní ľudia, profesori, doktori..., Panslovanskou Úniou, Maticou slovenskou a mnohými inými, aj zahraničnými združeniami. Rovnako s médiami ako sú ExtraPlus, Slobodný vysielač, sieť regionálnych televízií atď.
Nerad by som spolupracoval pri premene mtbikera na pridruzene forum k vyssie uvedenym. Len rad by som upozornil, ze skor nez nastupis pod nejaku vlajku skus si zistit kam smeruje vlajkonosic. Mas medzi konickami historiu tak sa poobzeraj. Kedysi pred rokmi sa objavil pojem useful idiots. Ak nepoznas skus google. Skusme nimi nebyt.
Pišta,
nebuduj si svet a nekonštruuj súvislosti, ktoré neexistujú.
Ja som tu nechcel robiť žiadnu propagandu, žiaľ musel som niečo napísať na obranu.
Áno Useful Idiots sú všade, ale iným smerom ako pozeráš.
Ja by som to rád ukončil, aby to naozaj nevyzeralo ako propaganda.
Jednoducho, kto nechce byť presvedčený, tam je všetko zbytočné. Každý má právo na svoj názor a každý nesie zodpovednosť za svoje rozhodnutie, za svoju činnosť aj nečinnosť
je možné, že v okolí sa stala lúpež a hľadali páchateľov, to beriem
ale prečo je také ťažké sa potom minimálne ospravedlniť a povedať že nie sú tí ktorých hľadajú, poprípadne ak to situácia dovoľuje aj povedať pár slov, že čo sa deje?
keby ti slušne povedali, že sa tam práve stala lúpež, páchatelia boli dvaja mladíci, nachádzaš sa blízko miesta činu, takže si ťa chcú preveriť, bol by to problém venovať im minútu a ukázať že si to nebol ty, keď si iba slušne vykonávajú svoju prácu?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
este stale ziju ociti svedkovia ktori potvrdzuju kolkym ludom Tiso zachranil zivot. Bola doba v ktorej rozhodnutia neboli vobec jednoduche. ale po boji ke kazdy general. je to tazka debata do ktorej sa nebudem pustat.
jeden z mnoha pribehov
post712214.html#p712214
môj názor z toho čo viem:
v zásade vtedy boli 2 možnosti, pridať sa k Nemecku alebo ísť proti Nemecku,
ísť proti Nemecku už moc rozumné nebolo, možno ešte ako Československo by sme niečo dosiahli, ale ako malé Slovensko by to bolo iba obetovanie štátu, keďže západ nás zradil a rozhodol sa nás obetovať pre vlastné dobro,
alebo obetovať židov a postaviť sa na stranu silnejšieho
rozhodlo sa pre obetovanie židov a štát stál po boku silnejšieho
zásadnou otázkou je prečo sa Tiso rozhodol pre spojenectvo? veril že je to pre štát to najlepšie a nič iné mu nezostávalo keď nechcel ísť do vojny a bol iba obeťou celého, alebo bol sympatizantom Nemecka a do spojenectva išiel úplne dobrovoľne a bol ozaj zločinec?
toto je môj pohľad na základe mojich historických vedomostí, netvrdím je sú úplné a správne a moc sa o túto časť histórie ani nezaujímam
Pre Teba len toľko:
http://beo.sk/kampane/540-vidis-vsade-fasizmus
Pišta,
nerozumiem Ti. V živote som nikomu neublížil a nemám rád násilie. Tvoja poznámka bola absolútne mimo, bez urážky. Útočíš na nesprávnom mieste.
Pre toho, kto mi zmazal link. Je to téma pieskovisko a nič sa tu nemá mazať. Môj link bol absolútne nezávadný a len preto, že tu nejaká chorá zakomplexovaná hlava začne vykríkať fašizmus robiť cenzúru? Dnes je fašistom a extrémistom každý, kto sa nebojí povedať pravdu nahlas. Rozdeľ a panuj. Potrebujú medzi nás vniesť rozpor, aby sme sa nespojili proti tým hore. A preto tu pobehujú takíto šaškovia ako XPat, pre ktorých sú nenávisť a xenofóbia tým povestným svetielkom na konci tunela, naivní blázni, ktorí nespravia nič pre ostatných a len zbabelo útočia spoza monitora.
Slovenské Hnutie Obrody je riadne občianske združenie, ktoré má veľa aktivít. V žiadnej z nich však nepodporuje nikoho a nič, čo by potláčalo ľudské práva. Naopak, snažíme sa o celkovú duchovnú aj morálnu obrodu slovenského národa. Venujeme sa sociálne slabším rodinám, ekoprojektom, podporujeme slovenskú kultúru a veľa iného...
Spolupracujeme so združeniami ako sú Spoločnosť slovenskej inteligencie Korene, kde sú spoločensky uznávaní ľudia, profesori, doktori..., Panslovanskou Úniou, Maticou slovenskou a mnohými inými, aj zahraničnými združeniami. Rovnako s médiami ako sú ExtraPlus, Slobodný vysielač, sieť regionálnych televízií atď.
Napríklad video z našej poslednej akcie:
http://www.youtube.com/watch?v=jN8eMygTpKQ
nebuduj si svet a nekonštruuj súvislosti, ktoré neexistujú.
Ja som tu nechcel robiť žiadnu propagandu, žiaľ musel som niečo napísať na obranu.
Áno Useful Idiots sú všade, ale iným smerom ako pozeráš.
Ja by som to rád ukončil, aby to naozaj nevyzeralo ako propaganda.
Jednoducho, kto nechce byť presvedčený, tam je všetko zbytočné. Každý má právo na svoj názor a každý nesie zodpovednosť za svoje rozhodnutie, za svoju činnosť aj nečinnosť
Pri zdravotnej skole. No nic. Na uvod hadka, potom prehliadka a sli dalej.
ale prečo je také ťažké sa potom minimálne ospravedlniť a povedať že nie sú tí ktorých hľadajú, poprípadne ak to situácia dovoľuje aj povedať pár slov, že čo sa deje?
keby ti slušne povedali, že sa tam práve stala lúpež, páchatelia boli dvaja mladíci, nachádzaš sa blízko miesta činu, takže si ťa chcú preveriť, bol by to problém venovať im minútu a ukázať že si to nebol ty, keď si iba slušne vykonávajú svoju prácu?
bohužiaľ mnohí v Polícii nemajú čo hľadať