Vitajte. Dojde mi novy bajk 29tka radon a rozmyslam, ci ma zmysel zhodit Magury MT2 a dat tam vychvalovane shimana deore, SLX. Mate niekto skusenosti s magurami, su dobre, ucinnost, servis, spolahlivost, alebo ich vymenit?
Dik moc.
Tak ma ešte napadlo. Na XT-čkových je pravdepodobne tiež rozperný pliešok, ten nechytá pri jazde sem tam o kotúč? Alebo tam je to použitím skrutky namiesto závlačky lepšie vymedzené?
Co tu riesite za problemy so zavlackou? Ved v strmeni je ukotvena podla toho ako ju ohnes a rozdiel v priemere oproti skrutke tiez nie je tak vyrazny, aby dosticky lietali. Mal som zavlacku na starych LX (585) a aj na SLX (675) a ani u jednych s tym nebol problem.
Rozperny pliesok nema preco skrtat o kotuc, ma byt dostatocne napruzeny, aby drzal medzi doskami. Ci?
no neviem platne sa podsuvaju dovnutra von aj 2mm .. a dierka v rozperke a platnicke je dost vecsia ako na starych platniach. ked som to porovnal, zavlacka je roky rovnaka, nasiel som stare 5r z platni na M800
jedna info
teraz som menil na XT 785 platničky,zmeral som priemer skrutky-má 3 mm,závlačka dodávaná k platničkám má 2,5 mm-takže stačí dať závlačku 3 mm je vybavené
trosku som dne laboroval... skusil som zavlacku 3,2mm bolo to lepsie
zavit na vonkajsej strane je pre 4ku srobik ale uz nevlezie do platniciek, srob SH je pri hlavicke so 4kou zavitom a dalej uz bez zavitu zuzeny na 3mm..
ja som dal zatial 3ku srobik s poistnou maticou.. aspon nehrka zavlacka.. este ho treba kusok skratit
alebo kupit 4ku srob a po 5mm od hlavicky obrusit zavit a je to
to je fajn,že ten závit v prasiatku je aj na SLX-ale tá cena za 1 skrutku meral som teraz dieru v platničkách aj v rozpernom pliešku,je to 3,4 mm takže tá závlačka 3,2 je dobré riešenie
hej suhlasim, ale ked ti ma kto osustruzit nejaku skrutku do takeho tvaru, tak sa mozno cena zvysi este viac ak bude ktosi ochotny pustit sa do takej prkotiny, na druhej strane, ako casto to kupujes?
Ja vyskúšam v práci na sústruhu dačo poriešiť s klasickou skrutkou. Za tie origo skrutky pýtajú fakt dosť.
Chcem sa ešte opýtať, spolu s novými SLX-kami mi prišli aj takéto srandy, neviete niekto, čo by to mohlo byť?
Tých čiernych je asi 6 ks.
Tie cierne hovadiny to netusim. Ale tie zlte by mali byt dve a tiez k tomu dve cervene. Cervene su na to aby si ich po vybrati kolesa strcil medzi platnicky. To preto keby si dostal nahodou obrovsku chut pomackat packu Zlte su na to aby si po vybrati platniciek zaistil piesty. Presne kvoli tomu nutkaniu ktore mam casto aj ja
Tak už sa nám to pomaličky rozuzluje . Tie červené tam boli samozrejme tiež, tie poznám. Nevedel som len, čo je toto na obrázku. A ten žltý plast bol len jeden
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.cykloobchod.sk/product_info.php?cPath=22_35&products_id=104838
http://www.bicycles.sk/shop/novinka/kotucova-brzda-shimano-xt-m785-par-super-cena!!!/4355/
Rozperny pliesok nema preco skrtat o kotuc, ma byt dostatocne napruzeny, aby drzal medzi doskami. Ci?
Ušetrená "skoro-dvacka" ide do kotúčov. No problem.
teraz som menil na XT 785 platničky,zmeral som priemer skrutky-má 3 mm,závlačka dodávaná k platničkám má 2,5 mm-takže stačí dať závlačku 3 mm je vybavené
zavit na vonkajsej strane je pre 4ku srobik ale uz nevlezie do platniciek, srob SH je pri hlavicke so 4kou zavitom a dalej uz bez zavitu zuzeny na 3mm..
ja som dal zatial 3ku srobik s poistnou maticou.. aspon nehrka zavlacka.. este ho treba kusok skratit
alebo kupit 4ku srob a po 5mm od hlavicky obrusit zavit a je to
http://www.ebay.at/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p4340.m570.l2736&_nkw=SHIMANO+disc+brake+pads+fixing+bolts
Chcem sa ešte opýtať, spolu s novými SLX-kami mi prišli aj takéto srandy, neviete niekto, čo by to mohlo byť?
Tých čiernych je asi 6 ks.