Kategórie
Bike-techPrechod na 1x7 / 1x8 / 1x9 / 1x10 / 1x11 / 1x12 # prevody # výmena dielov # upgrade # poradenstvo # prevodník # kazeta # kompatibilita # technické otázky
Je to finančne ovela menej náročné,ako cenovo premrštené sady Sram 1 x 11,pričom je menej iba o jeden prevod-takže kto chce,smelo do toho-tu je link na tú vychytávku-cena cca 100 Eur:
http://www.koloshop.cz/kazeta-a-pastorky-horske-10sp.-244/general-lee-leonardi-racing-adapter-kazety-sram.html
Výpredaj -19% Truvativ Stylo 6K Eagle DUB pravá kľuka, 175 mm, 1x12, 34T, Cannondale Ai
82,99 €
-19%
MOC 127 €
-20% SRAM X01 Eagle DUB Superboost+ Carbon kľuky, 1x12, 32T, Lunar/Oxy Red
od 404 €
-20%
MOC 539 €
-6% SRAM X01 Eagle DUB Boost Carbon kľuky, 175 mm, 1x12, 32T, Lunar/Oxy Red
479 €
-6%
MOC 639 €
Akcia -13% SRAM XX1 Eagle DUB kľuky s prevodníkom, 170 mm, 1x12, 34T, pre Cannondale Ai
484 €
-13%
MOC 659 €
-7% SRAM sada tlmiacich vložiek medzi pastorok kazety XG-1290 RED 10-26
25,99 €
-7%
MOC 33,99 €
savings SRAM PG-1210/1230 náhradné pastorky kazety, 11T/13T/15T
16,79 €
savings
MOC 35,99 €
skor lekarne a ortopedi zvysia zisky
no jo, ale napriklad na kopecky okolo BA je 32x36 uplne fasa a postacujuce, navyse si telo rychlejsie a intenzivnejsie pocvici. A ja mam tuna zarucene od dupaca najdalej. Samozrejme, kto chce setrit zasobami energie pri nahanani kilometrov na celodnovkach alebo kolena alebo jazdi insie kopce, bude uvazovat inak.
Btw, tu je inspirativny podcast na temu standing pedaling vs. seated pedaling, kolena a pod. (mp3) http://mtbstrengthcoach.podbean.com/mf/web/xu5ird/WhyStandingPedalingisBetterthanSeatedPedaling.mp3
takže buď jazdím nesprávne kopce v okolí BB alebo v okolí BA .. alebo som úplny somár, ale dupač rozhodne nie som, práve naopak
Hmotnost komplet 585g, hmotnost samotneho prevodnika 50g.
zas pribudne ludi tlaciacich Naucny chodnik, "Veroniku", Snezienku, Malinsky vrch...
a sak stale budeme na vzduchu a v prirode. a ja chcem uz nove tretry, a tie stare nie a nie sa rozpadnut...
Shimano som mal aj rozobrate. Je tam normalna valcekova spojka (roller clutch) ktora sa v jednom smere uplne zasekne a v druhom ide volne ako lozisko. Je to podobny mechanizmus ako byval v orechoch Shimano silent clutch (jeden 17 rocny mam na Forte a stale funguje
Ta packa akurat pritahuje a uvolnuje tu vonkajsiu objimku takze je jedno z coho je. Skor ju zlomis castym prepinanim. Mechanizmus vnutri je cely kovovy (aspon shimano).
K tomuto obrázok pre predstavu
Čo s tým ináč plánuješ jazdiť? Neviem si ten bike poriadne zaradiť
padavost retaze bude aj mna zaujimat
ano, je opacne