Tak na SLX-och (BR-M675) so 160mm XT kotucmi a XTR metal dostickami mam odjazdenych uz par km. A mozem len chvalit. Tam kde sa mi Elixir1 uz pomaly zapekali tak SLX-ka su stale v pohode.
Brzdenie jednym prstom tu funguje naozaj dobre
Buduci tyzden idem pojazdit do tatier tak uvidime ci aj tam obstoja.
(Btw mam cross a nie MTB )
Tak pri avide najviac zalezi na pouzitych platnickach. Ale tie brzdy by mali vydrziat vyssie teploty nez shimano. Ale ako som uz povedal platnicky robia vela.
No zajtra to pre istotu pozriem, platničky sú vonku raz dva. Zatiaľ sú tam organické platničky, tak, ako to bolo dodané. Ale keď sa zoderú, môžem skúsiť sintrované.
Tie pravdepodobne brzdia lepšie, ale asi aj kotúč dostáva viac na búdku, či?
.
Tak som to konečne rozobral a ... veru nebol tam žiaden kamienok ani iná nečistota.
Palo mal teda asi dobrého tušáka, že to v tom nebude. Zostáva teda ten kotúč, kým niekto nepríde s inou teóriou
Aj keď vzadu to nerobí, len predok. Teda zatiaľ
Zdravim vospolok. SLX-ka mam uz nejaky tyzden a mam odjazdenych na nich niekolko stoviek km.
No nedavno som si vsimol, ze mi trocha slzi kvapalina okolo vypustacich skrutiek (vid obr). Neni to moc vidiet no nieco tam predsa je. Bol by som nerad keby sa mi kvapalina dostala na dosticky. Skusal som dnes dotiahnut tie skrutky a drzia dobre. Neviem teda kade to presne vychadza.
Nerobil som s nimi nic, ako prisli tak som ich namontoval. Nepozorujem ziadne problemy s brzdenim, ze by sa paka prepadavala alebo nieco podobne.
kludne ich nechaj ,formulacke kotuce som jazdil s XT750, Saint800,HOPEmini,Deore brzdami.. su sice trosku jemnejsie a maju tendenciu trosku skrtat pri vecsom rozmenre
M675 maju free stroke??? a kde by sa to malo nachádzať, lebo ja som si to za ten rok, čo ich jazdím nikdy nevšimol. pokial viem, tak hentu srandu maju XTčka.
hej, objednal som prednu, zachvilu prisiel mail, ze je skladom, v sobotu na predajni potom spomenul, ze zadne teraz niesu... brzdi to pekne, ale koleso som nejako nevedel dostat do smyku a to som sa tesil, ze budem robit salta
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Brzdenie jednym prstom tu funguje naozaj dobre
Buduci tyzden idem pojazdit do tatier tak uvidime ci aj tam obstoja.
(Btw mam cross a nie MTB
Tie pravdepodobne brzdia lepšie, ale asi aj kotúč dostáva viac na búdku, či?
.
Tak som to konečne rozobral a ... veru nebol tam žiaden kamienok ani iná nečistota.
Palo mal teda asi dobrého tušáka, že to v tom nebude. Zostáva teda ten kotúč, kým niekto nepríde s inou teóriou
Aj keď vzadu to nerobí, len predok. Teda zatiaľ
No nedavno som si vsimol, ze mi trocha slzi kvapalina okolo vypustacich skrutiek (vid obr). Neni to moc vidiet no nieco tam predsa je. Bol by som nerad keby sa mi kvapalina dostala na dosticky. Skusal som dnes dotiahnut tie skrutky a drzia dobre. Neviem teda kade to presne vychadza.
Nerobil som s nimi nic, ako prisli tak som ich namontoval. Nepozorujem ziadne problemy s brzdenim, ze by sa paka prepadavala alebo nieco podobne.
http://www.bicycles.sk/shop/brzdy/kotucove/shimano/kotucova-brzda-shimano-slx-m675-!!!super-cena!!!/2826/