Kategórie
Bike-techOblečenie vhodné na bicykel # oblečenie # eshop # cyklistické obchody # skúsenosti # poradenstvo # cena/kvalita # nákup
Výpredaj -23% icebreaker 125 ZoneKnit™ Merino Blend Thermal tričko, Cloud Ray/Hyper
55,99 €
-23%
MOC 80,99 €
Výpredaj -15% X-BIONIC Puma Twyce run SH SL dámske tričko, black/grey/pink alert
67,99 €
-15%
MOC 93,99 €
-7% Devold Lauparen Merino 190 dámske tričko, orchid/lilac/ink
80,99 €
-7%
MOC 89,99 €
Výpredaj -29% Viking Fusion set dámskeho termoprádla, blue/purple
41,99 €
-29%
MOC 64,99 €
-18% Bergans of Norway Allround Merino Baselayer dámsky set, aqua lagoon/dark aqua lagoon
83,99 €
-18%
MOC 129 €
Výpredaj -31% Viking Nino set detské termoprádlo, modrá/čierna
26,99 €
-31%
MOC 42,99 €
ďakujem za usmernenie
mám toto, človek by neveril, ako v lete krátky rukáv oproti takémuto prevedeniu hreje, zistil som to hlavne pri behu, ak nie je zakryté podpazušie, ochladzovanie tela je omnoho účinnejšie
pekný výber a dres aký ?
dnes som ich videl a sú perfektné
Ja dres kupujem zásadne v kamennom obchode. Vidíš kvalitu, omakáš a hlavne vyskúšaš.
skúšal som cyklogate rôznych značiek /všetko čínske napodobeniny/ L krátke v sede, pol zadku vonku, XL dobrá dlžka v sede ale široké v pase, vhodné pre slovenského pivára, nakoniec som sa vrátil k osvedčenému strihu a materiálu SILVINI, dlhé gate s membánou a kráťasy elasťáky, sadli ako riť na šerbel
Tiež čo som skúšal bundu Castelli, tak xxl mi bola malá a druhá od Gore sadla L-ková, takže každá značka to má inak, určite treba vždy vyskúšať
http://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=troy+lee+designs+shorts&catId=&initiative_id=AS_20140117143935