Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Tak ja idem do BMW X3 3,0d r.v. 2016. Jazdí sa naňom super, 4x4 výborná, bez DPF, diely lacné. Spotreba je relatívne nízka. Tie forestre ma nezaujali, lacné sú šunty a tie lepšie sú extra drahé.
No presne. Ale neber to ze je to nejaky hate. Tie častice su problém keď sa dostanu do tela a robia tam nie veľmi žiaduce veci pre zdravie. Mame deti,svojich blizkych, susedov ……Viem že autá nie su jediny zdroj. Ja som si to pre seba uzavrel tak že mám benzín, euro6 a dpf filter.
hlavne, ze si s tym vyrovnany Ty. Lebo svet lepsi "nebude". Tiez to neber ako HATE, len konstatujem, ze je dolezite sa vnutorne vyrovnat a vediet, ze si urobil max.
skynet: Overil by som si to poriadne, ak sa chceš vyhnúť DPF, lebo v tých rokoch sa to lámalo a aj autá z 2005 môžu mať DPF, dokonca aj staršie. Do tých prvých bolo DPF ešte ako príplatková výbava
Rýchle poznávacie znamenie môžu byť koncovky výfuku - smerom dole = bez dpf / rovná = dpf. Nemusí ale platiť na 100%.
Inak je to pomerne spoľahlivý motor, klasika - pozor na vírivé klapky, hlavne pri 150kW verzií. Tie skontrolovať a rovno dať preč, ak sú ešte tam. Najlepšie kupovať s niekým, čo sa vyzná a má schopnejšiu diagnostiku (inpa, ešte lepšie ista).
Sak možno to nakoniec len zafarbim opravnou sadou, prelestim a bude, ale taky prvotný hnev vo mne vzbudil takéto myšlienky na poriadnu opravu.
Ja som nedávno parkoval pri LIDLi na Galvaniho, vedľa Packeta boxu a niejaký čur ák natlačil prázdny nákupný vozík do medzery medzi moje auto a ten box - ani som ho nemohol vyšprajcovať. Mám z toho dzignutý predný blatník a predné dvere. To ostáva rozum stáť, čo to žije medzi nami. Keď som hnilý odviesť vozík do stojiska, tak ho nechám voľne na parkovisku.
Odolávam týmto situáciam tým, že verím v karmu.
ja som naznacil to, ze vtedy take "emisne normy" (akurat dymivost) boli dostatocne.
podla dlhodobeho vyskumu sa nasla suvislost medzi poctom aut v obehu (olovnaty benzin kedysi) a vyskyt kriminalnych cinov. je zrejme kam mierim
nechcem si predstavit, ze doteraz by boli auta bez kat.. by to vyzeralo jak v rakovinovom zombie filme.
som velmi rad ze ikarusy a dalsie skvosty napr v 2000 (tot nedavno..) uz nestretam.
prisnejsie normy su fajn, najma ked som na bicykli v premavke.
az po rokoch sa zisti, ako chybajuci dpf sa prejavi na zdravi ludi.
zatial to vyzera na astma, plucne choroby. (okrem toho ze dizel vyfuk je potvrdeny karcinogen kateg 2, aj preto dpf vznikol)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://cz.bmwfans.info/parts-catalog/E83/Europe/X3_3.0d-M57N/jan2004/browse/exhaust_system/retrofit_diesl_particle_fltr_unregulated/
http://cz.bmwfans.info/parts-catalog/E83/Europe/X3_3.0d-M57N2/jan2006/browse/exhaust_system/catalyser_diesel_particulate_filter/
Rýchle poznávacie znamenie môžu byť koncovky výfuku - smerom dole = bez dpf / rovná = dpf. Nemusí ale platiť na 100%.
Inak je to pomerne spoľahlivý motor, klasika - pozor na vírivé klapky, hlavne pri 150kW verzií. Tie skontrolovať a rovno dať preč, ak sú ešte tam. Najlepšie kupovať s niekým, čo sa vyzná a má schopnejšiu diagnostiku (inpa, ešte lepšie ista).
Nič nebráni trabantom jazdiťdnes, ale ako veľmi sme radi že nejazdia...
Ja som nedávno parkoval pri LIDLi na Galvaniho, vedľa Packeta boxu a niejaký čur ák natlačil prázdny nákupný vozík do medzery medzi moje auto a ten box - ani som ho nemohol vyšprajcovať. Mám z toho dzignutý predný blatník a predné dvere. To ostáva rozum stáť, čo to žije medzi nami. Keď som hnilý odviesť vozík do stojiska, tak ho nechám voľne na parkovisku.
Odolávam týmto situáciam tým, že verím v karmu.
Ved je to to iste- Bakelit Motor Wagen
ja som naznacil to, ze vtedy take "emisne normy" (akurat dymivost) boli dostatocne.
podla dlhodobeho vyskumu sa nasla suvislost medzi poctom aut v obehu (olovnaty benzin kedysi) a vyskyt kriminalnych cinov.
nechcem si predstavit, ze doteraz by boli auta bez kat.. by to vyzeralo jak v rakovinovom zombie filme.
som velmi rad ze ikarusy a dalsie skvosty napr v 2000 (tot nedavno..) uz nestretam.
prisnejsie normy su fajn, najma ked som na bicykli v premavke.
az po rokoch sa zisti, ako chybajuci dpf sa prejavi na zdravi ludi.
zatial to vyzera na astma, plucne choroby. (okrem toho ze dizel vyfuk je potvrdeny karcinogen kateg 2, aj preto dpf vznikol)