Kategórie
Bike-techmoj sa uz sklada, zatial iba torzo...
Novinka -18% Raymon Kirana Ultra bicykel, carmine red stealth
3 299 €
-18%
MOC 4 499 €
Novinka -5% Giant Defy Advanced 1 bicykel, frost silver/cordovan
3 549 €
-5%
MOC 3 749 €
Pinarello PRINCE FX TiCR Ultegra Fulcrum Wind 400 disk bicykel, červená
6 999 €
MOC 7 099 €
Výpredaj -24% Pinarello Dogma F Dura-Ace Di2 VISION METRON 45 SL DB bicykel, svetlomodrá/čierna
11 299 €
-24%
MOC 14 799 €
Novinka -15% BMC Teammachine R 01 ONE bicykel, carbon/neon red
9 999 €
-15%
MOC 12 999 €
Novinka -5% Giant TCR Advanced 2 KOM bicykel, carbon
2 699 €
-5%
MOC 2 849 €
-35% Bianchi Infinito CV Disc Rival eTap AXS bicykel, sivá, veľ. 57
3 899 €
-35%
MOC 5 999 €
-19% Bianchi Oltre RC Frame Kit rámová sada, tmavá sivá/celeste
4 449 €
-19%
MOC 5 599 €
a inac....suncyclak je naozaj podareny.....a mne osobne sa zlta vodlica brutalne paci
SUNCYCLE je parádička ale toto ma dostalo znovu na cesty - keby tak súložím s dcérou bankárovou tak toto chcem.
neviem, co na to tvoja manzelka, ale vyckaj casu ako husa klasu. ked bude Luki sulozit s bankarovou dcerou, buduci svokor ti ho da ako darcek
Manželka tiež nevie o žiadnej "bankárovej dcére" ktorá by toto bola ochotná so mnou absolvovať - už mi zostáva len spoliehať na Lukina (teraz ho už len na pár dní nepustiť k PC aby toto nečítal)
Koniec OT
Tiež mi na tej vidlici niečo vadí a neviem čo, predok mi príde už moc "prekanárikovaný". Nejaký čierny nápis na vidlici by tomu asi trochu kontrastne pomohol, alebo potom čiernu vidlu so žltným vnútrom
Reťaz by som vymenil za KMC s čierno-modrými lakovanými článkami, tá zlatá kričí na tých Dura-Ace kľukách.
Inak samozjreme skvelá práca!
Toť môj názor
A máme možnosť aj na slobodu prejavu a vyjadrenie vlastného názoru?
riaditka, predstavec a sedlovka su matne Ritchey Superlogic
http://www.suncycle.sk/sk/vyhladavanie?search_string=superlogic&send=Vyhlada%C5%A5
aka je tam retaz? je to KMC? planujem ju dat tiez ale je premna neznama, mas s nou skusenosti?