Lokalizácia
Formulár sa odosiela
ty kks, ze tam nejaky clovek pred tebou bezi, no ja by som ho zabil, debila sprosteho.... :evil:

chlapi, uvedomte si, ze ten sport je pre divakov, preto su to profici a zarabaju na tom... minule o tom pekne diskutovali v TV, jasne, ze telesny kontakt im vadi, ale na druhej strane ich to vyburcuje do vacsieho vykonu... "zivych" fanusikov jednoducho potrebuju aj pretekari...

poznas to, ked slapes na maratone a nikde nikto... :D
Zobraziť komentár 04.07.2007 - 13:50:36
00
k tohorocnemu tour: myslim ze najvaznejsim kanditatom na vitazstvo bude Vinokurov, videl som ho na Dauphin Libere a bol velmi silny aj ked kazdu druhu etapu vypustil ale bol to iba trening na tour, moze prekvapit Christophe Morreu, kt. tie preteky vyhral a mal velmi dobru formu, ale on uz viac krat vyhral Dauphin Libere a na Tour sklamal no som zvedavy ako bude na tom zvysok, ako napr. Valverde, Sastre, ked pojdu
Zobraziť komentár 04.07.2007 - 14:57:00
00
Pekne začínaš nasávať atmosféru veľkých podnikov a dostávaš sa do problematiky. Ale ten odhad Morreua je myslim mimo. Favoriti Tour sa tento rok uz určte blysli na nejakom menšm podniku, Dauphin Liberé je však priveľký podnik na to, aby jeho víťaz vyhral Tour. Uvidíme ako zamiešajú poradím ešte páni z WADA a UCI, ale rovnako verím Vinovi. No a toho Bassa by bolo na čase stiahnuť z profilu ;-) .
Zobraziť komentár 05.07.2007 - 11:08:49
00
No a toho Bassa by bolo na čase stiahnuť z profilu ;-) .

podla bassa ma tu poznaju je to take moje poznavacie znamenie a ved on sa vrati
Zobraziť komentár 05.07.2007 - 11:43:38
00
trek na TDF...

Prílohy:

Levi_Leipheimers_Discovery_Channel_Trek_Madone_full_side_view.jpg
Levi_Leipheimers_Discovery_Channel_Trek_Madone_full_side_view.jpg 79.84 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 05.07.2007 - 13:05:51
00
... Dauphin Liberé je však priveľký podnik na to, aby jeho víťaz vyhral Tour.

Táto tvoja myšlienka sa mi nepozdávala. Nedalo mi to a pozrel som sa do výsledkov. Critérium du Dauphine Libere a aj Okolo Švajčiarska sa považujú za prípravu na TdF. Asi máš pravdu... Od roku 1971 len 6x vyhral pretekár Dauphine Libere a následne TdF
1971 - Merckx
1979, 1981 - Hinault
1995 - Indurain
2002, 2003 - Armstrong
Na Okolo Švajčiarska som našiel dokonca len dve zhody:
1974 - Merckx
2001 - Armstrong
Podarilo sa to len tým najlepším z najlepších.
Takže uvidíme, či sa to tento rok podarí Moreauovi, alebo Karpecovi, alebo vyhrá niekto úplne iný...
Na štarte môže byť až 189 pretekárov, z toho 10-15 môže vyhrať a nebude to prekvapenie. A ďalším 20-30 pretekárom sa môže vydariť nenápadný únik, ktorý môžu udržať až do Paríža. V posledných rokoch to boli Simon a Voeckler, ktorí sa po podcenených únikoch dostali do žltého a armstrongovci sa namakali, kým ich zrušili. Tento rok taký výrazný favorit nie je, všetci sa budú pozerať po druhých a čakať, kto začne akciu. V pohode to môže využiť niekto, nie síce outsider, ale jazdec z druhej lajny.
Zobraziť komentár 05.07.2007 - 22:18:08
00
JoKo ja som nevravel o minulosti. Zle som sa vyjadril, Dauphin Liberé je podľa mňa priveľký podnik aby ho vyhral tohtoročný víťaz Tour. Tento rok sa otvára šanca mnohým favoritom, bude to dosť vyrovnané a myslím, že viacerí sa ešte neukázali. Posledné roky bývala Tour otázkou jedného tímu, CSC ich malo vymeniť. Verím, že tento rok to bude o jednotlivcoch a nebudem mať z Tour ten blbý pocit, že Giro bolo napínavejšie ako minulý rok. Toť môj skromný názor.
Zobraziť komentár 06.07.2007 - 11:09:05
00
tak dnes je na eurosporte o 19:00 UK casu teda u nas asi 20:00 predstavovanie tymov
Zobraziť komentár 06.07.2007 - 16:28:56
00
giro: čítal som dobre, len mi vŕtalo v hlave ako to je. A je to tak, ako si to napísal. A už keď som lustroval net, robil si výpisky, nedalo mi, aby som to nenapísal aj sem...

Predstavenie bolo zaujímavé, len ten Robertko dosť trepal...
Zobraziť komentár 06.07.2007 - 22:15:38
00
...a ukazala sa vzdelanostna uroven europskych krajin.Severania perfektna anglictina.Juzania sama hanba.Az na tych Baskov... 8)
Zobraziť komentár 06.07.2007 - 22:26:20
00
http://www.youtube.com/watch?v=ypGlreJY ... ed&search= -toto video ste videli? take posobivejsie . lepsie ako tie pady ;)
Zobraziť komentár 07.07.2007 - 23:05:43
00
ty MC EWEN je frajer pozerali ste?
Zobraziť komentár 08.07.2007 - 17:02:10
00
Je tam aj tento rok ten Dán Rassmusen? Mali by sme fandiť jemu, keďže je bývalý bajker..tuším minulý rok vyhral aj nejaké to tričko pre najlepšieho kopaničiara, či ako sa to volá jazdec, ktorý jazdí do kopca najlepšie...

A ešte, že aká je jeho pozícia v týme..minulý rok tuším pracoval pre Menčova..ak by bol teraz jednotka tak by to mohol rozbaliť a o niećo sa pokúsiť...
Zobraziť komentár 08.07.2007 - 18:17:03
00
Pozeral ste dnes niekto 1 etapu celu? Ja to nikdy nevydrzim do konca :oops: ,radsej som siel bikovat :D .Musim bud pozriet zostrih alebo zapnut telku tak hodinu pred koncom vtedy to byva najzaujimavejsie .
Zobraziť komentár 08.07.2007 - 19:02:19
00
Je tam aj tento rok ten Dán Rassmusen? Mali by sme fandiť jemu, keďže je bývalý bajker..tuším minulý rok vyhral aj nejaké to tričko pre najlepšieho kopaničiara, či ako sa to volá jazdec, ktorý jazdí do kopca najlepšie...

Vrchar, nie kopaničiar :roll: . Neviem, ci to on niekedy vyhral, mozno bol v poradi tak treti, alebo bol najlepsim novacikom, tusim v roku 2005.
Zobraziť komentár 08.07.2007 - 19:10:52
00
keyboard_arrow_up