Ahojte, chcel by som Vás poprosiť o pomoc, pokiaľ máte čas
Robím na SOČ-ke a postúpil som na finále, moja práce je programácia vlastného redakčného systému s modulom eshopu. Prínosom práce je podporovať rozvoj nakupovania potravín cez internet (okrem iného). Mám na to aj reálneho zákazníka, ktorý tento projekt už kúpil. Jedna z posledných vecí je posťahovať fotografie tovaru z internetu.
Chcel by som vás naozaj pekne poprosiť, že kto má čas, či by mi nestiahol 20 fotiek a pomenoval ich podľa neskôr v SS poslaného .html dokumentu Čo obsahuje .html dokument je vidieť v obrázku v prílohe. Prvý stĺpec je poradie produktu, V druhom stĺpci sa dá produkt označiť ako hotový (aby sa vám nemýlili riadky), Tretí stĺpec to v tom políčku (input) predstavuje názov, ako sa bude fotka volať. (preto v políčku, aby stačilo po kliknutí stlačiť ctrl+c a potom ctrl+v na fotku)
Fotky by mali byť v .jpg formáte.
Naozaj ak sa nájdu ľudia, čo by mi pomohli moc by mi to pomohlo. Keby som to robil sám, narobil by som veľa chýb pri ukladaní a stratil veľa času.
Naozaj, kto je ochotný pomôcť, PROSÍM nech napíše Súkromnú správu, budem mu naozaj vďačný Vopred ďakujem :)
z Merlincycles som objednával v októbri či novembri 2013, tovar mi do Brna došiel asi za týždeň
krabica síce vyzerala ako z koša vytiahnutá, ale veci vnútri v pohode, priviezlo mi to tuším GLS
lto neviem ci si uz jazdil 1x10 alebo 1x11 aby si mohol posudzovat co sa da na tom slapat ale ak ma clovek kondicku tak vyslapes to iste co ostatny. Jasne ze ked ma clovek slabe nohy tak ma smolu,no ja osobne som zatial problem nemal nikde a to nebyvam v Komarne Marinada po rovine sa da ist uplne v pohode na tom do 37km/h a aj dole kopcom sa da prislapnut a to mam dole 11 pastorok,mat tam 10 tak 45km/h to musi ist po rovine a neviem ci na horskom potrebujes viac treba vyskusat mat nieco v nohach a az potom kritizovat
tych 45km/h si myslel len ako teoretickú maximálku dole kopcom. Po rovine by si ten 10z pastorok vyťahal za pár metrov pri silovom slapani. A to nehovorim o retazi, ktora tiez menej trpi ked obopina viac zubov.
Hack3r: divim sa, ze pises co pises, ked vlastnis cestak, mal by si o to viac chapat v com spocivaju rozdiely v odstupnovani kazety. Ale ked ma niekto 33 rokov, je zahľadený do svojich nožičiek a kondicky a nikde nebol, tak tazko s nim diskutovat A co sa tyka noh .. vyslapaj si Machnac na 16kilovom AM/EN bajku s pruzinovym tlmicom bez locku alebo propedalu, s 10kg batohom na chrbte, potom si daj este dalsich 1500 vyskovych v rozbitom terene. Druhy den si to zopakuj. Potom, ked este budes schopny jazdit /o com silne pochybujem, ked pozeram na bajky, ktore mas/ si daj dalsie take 2 dni. Potom sa vrat na forum, budeme dalej diskutovat o vhodnej volbe prevodov, ak este budes vladat vobec pisat
dupači sú síce fajn, ale ja som zistil že som na malom prevodníku, kde využívam celý rozsah kazety cca 60 možno ja 70% jazdy v teréne ... a to že idem pomaly a že používam prevody ktoré vy nechápete je mi hlboko
ja som prehodil na 2prevodnik a aj tak mi to tak divne skace a rachoti ked sa pokusam ist viac ako 1-7 (maly vpredu, 7 vzadu). vzdy radsej musim hodit na 2 vpredu.a to ani nemam 10 kazetu :/
Skúsim to teda inak keď som nezohnal odvoz.. vezmem svoj povoz:
Ponúkam odvoz na trase BA - PP dňa 17.4. (štvrtok) popoludní a na trase PP - BA dňa 21.4. (veľkonočný pondelok), tiež popoludní. Auto je veľké, kľudne aj s bicyklom/-ami. Kto by chcel tak ss.
lto Ja nemam 15-16kg bajk. pisal som o to na com jazdim ja a ludia ktory maju bajk ako ja Hackera. Ja skor jazdim XC, nepoprieram ze na to co jazdis ty by trebalo bud 1x11 alebo dvojprevodnik. Samozrejme je to rozdiel o tom niet pochyb. mne ale 1x10 staci co sa opotrebenia retaze tyka, to je spotrebak a tak to beriem.
No a horsky bajk mam len doplnok, 90% jazdim na cestaku.
Na seriozne mtb v ozajstnych horach, kde sa jazdia 20-30 km vyslapy, to asi nebude to prave.
Ci uz nohy mas alebo nie. Je to pre xc dupacov a potom pre viacmenej dolekopcom zameranych bikerov co sa casto hore odvezu lanovkou alebo potlacia.
O univerzalnosti pouzitia tohto vymyslu pochybujem, nehovorim teraz o zivotnosti toho jedneho prevodnika.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Robím na SOČ-ke a postúpil som na finále, moja práce je programácia vlastného redakčného systému s modulom eshopu. Prínosom práce je podporovať rozvoj nakupovania potravín cez internet (okrem iného). Mám na to aj reálneho zákazníka, ktorý tento projekt už kúpil. Jedna z posledných vecí je posťahovať fotografie tovaru z internetu.
Chcel by som vás naozaj pekne poprosiť, že kto má čas, či by mi nestiahol 20 fotiek a pomenoval ich podľa neskôr v SS poslaného .html dokumentu Čo obsahuje .html dokument je vidieť v obrázku v prílohe.
Prvý stĺpec je poradie produktu,
V druhom stĺpci sa dá produkt označiť ako hotový (aby sa vám nemýlili riadky),
Tretí stĺpec to v tom políčku (input) predstavuje názov, ako sa bude fotka volať. (preto v políčku, aby stačilo po kliknutí stlačiť ctrl+c a potom ctrl+v na fotku)
Fotky by mali byť v .jpg formáte.
Naozaj ak sa nájdu ľudia, čo by mi pomohli moc by mi to pomohlo. Keby som to robil sám, narobil by som veľa chýb pri ukladaní a stratil veľa času.
Naozaj, kto je ochotný pomôcť, PROSÍM nech napíše Súkromnú správu, budem mu naozaj vďačný
Vopred ďakujem :)
krabica síce vyzerala ako z koša vytiahnutá, ale veci vnútri v pohode, priviezlo mi to tuším GLS
Ponúkam odvoz na trase BA - PP dňa 17.4. (štvrtok) popoludní a na trase PP - BA dňa 21.4. (veľkonočný pondelok), tiež popoludní. Auto je veľké, kľudne aj s bicyklom/-ami. Kto by chcel tak ss.
No a horsky bajk mam len doplnok, 90% jazdim na cestaku.
Ci uz nohy mas alebo nie. Je to pre xc dupacov a potom pre viacmenej dolekopcom zameranych bikerov co sa casto hore odvezu lanovkou alebo potlacia.
O univerzalnosti pouzitia tohto vymyslu pochybujem, nehovorim teraz o zivotnosti toho jedneho prevodnika.