Jasne ze stoji za to (4$ male pivo ). Ale nie, su tu so mnou aj onakvejsi pivari labuznici a ti si to chvalili.
A noclah? kdekolvek v parku... pekne pokosena travicka, alebo ak sa ti chce chodit ist az na plaz, v noci 25 stupnov... aspon usetris na dalsie piva.
BTW: cez vikend jazdim na tomto (teda aspon dufam).
Mozno aj ano nebyt tej americkej stravy. Aj vsetky ostatne cudzie kuchyne sa prisposobili ich stylu. Jedla vela a este viacej...
Ranajky vsetko iba sladke, normalny clovek to tri tyzdne nevydrzi. Kupili sme si syr a sunku.
Zeleninu uvidis mozno tak v hamburgeri. Kaslat na to. O tyzden som doma...
A k terenu: samy prach a ostry cerveny piesok. Ked zaprsi (ako dnes v Otay Mounains) je to dobry smirgel na vsetko. Ked neprsi.... tiez.
Sms z dnešného výjazdu.
Ale s US border patrol som sa pre istotu z vlastnej iniciatívy porozprával. Nemali nič proti tomu že jazdím 1400 metrov od Mexickej hranice.
Pridávam pár mojich Album KSTBJ20140803 Trasa
PS: V BJ ste sa nejako rozprchli a pelotón som už nenašiel , takže po vzore "Hoštice-nezastavujem,máme zpoždení" smer Mihaľov, Šibská hura, Raslavice
Ramon1 Tu je to tak... nemozes si ist kde sa ti zachce ako u nas. Toto je park 5x5 km pre pesich, jazdcov na koni i bikerov. Vsetky trasy su pre pesich. NIektore z nich aj pre biketov alebo jazdcov na konoch. Takze tento na fotke bol pesiak. PAJDO Na teleskopicku sedlovku som si casto spomenul az dole ze ju mam. Alebo ked mi udrelo sedlo do brucha ci hrude ako som isiel dozadu za sedlo.
Este pohlad zhora... podklad nic moc, smyka to a kamene dalej su riadne ostre. V strmom svahu aj pri maximalnom brzdeni bicykel zrychluje a je lepsie radsej velmi nebrzdit a pustit to. Ale kazdy pripadny pad musi mat vazne nasledky.
Hary super , ale mohol si dat aj nejaky komentar " prechadzame selom Livov , na lavo medialne znama teplaren v Bj a na pravo vyrubane mestke lesy a pod. "
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A noclah? kdekolvek v parku... pekne pokosena travicka, alebo ak sa ti chce chodit ist az na plaz, v noci 25 stupnov... aspon usetris na dalsie piva.
BTW: cez vikend jazdim na tomto (teda aspon dufam).
Ranajky vsetko iba sladke, normalny clovek to tri tyzdne nevydrzi. Kupili sme si syr a sunku.
Zeleninu uvidis mozno tak v hamburgeri. Kaslat na to. O tyzden som doma...
A k terenu: samy prach a ostry cerveny piesok. Ked zaprsi (ako dnes v Otay Mounains) je to dobry smirgel na vsetko. Ked neprsi.... tiez.
Ale s US border patrol som sa pre istotu z vlastnej iniciatívy porozprával. Nemali nič proti tomu že jazdím 1400 metrov od Mexickej hranice.
Foto:
https://*****saweb.google.com/116796210629963997261/3Augusta2014
Video:
https://www.youtube.com/watch?v=nX9FyL8Hz9I&list=UUFASIynlVsmwiQj02GyobJA
https://www.youtube.com/watch?v=xrPQMfKfF-4&list=UUFASIynlVsmwiQj02GyobJA&index=1
a z dnes :
Album KSTBJ20140803
Trasa
PS: V BJ ste sa nejako rozprchli a pelotón som už nenašiel
PAJDO Na teleskopicku sedlovku som si casto spomenul az dole ze ju mam. Alebo ked mi udrelo sedlo do brucha ci hrude ako som isiel dozadu za sedlo.
kukajce
Pajdo,.........ten zjazd z Vinbargu..........sa mi dvíhal žalúdok.....
pekne si to spravil, nech ťa neopúšťa fantázia...