Takýto bicykel pri ktorom hlavný dôvod kúpy bude asi "kultovosť" rám zoberie minimum cyklistov. Bohvie aká je tam záruka, možno aj to niektorých kupcov odradí. Alebo je to len blbá náhoda že akurát nikto niečo také nehľadá.
To vahadlo je práve vec ktorú chválim, výrobca išiel touto cestou, dosiahol nejaký charakteristický vzhľad a prejav, čiže keď sa niekomu také niečo páči vie že dlhodobo Ellsworth ponúkne rámy čo by mohli sadnúť. Je to taký protiklad ku výrobcom ktorí nás kŕmia tým aké je nejaké ich riešenie perfektné a o pár rokov rám úplne prekopú a zase bude najlepší, len úplne iný.
Takýto bicykel pri ktorom hlavný dôvod kúpy bude asi "kultovosť" rám zoberie minimum cyklistov. Bohvie aká je tam záruka, možno aj to niektorých kupcov odradí. Alebo je to len blbá náhoda že akurát nikto niečo také nehľadá.
To vahadlo je práve vec ktorú chválim, výrobca išiel touto cestou, dosiahol nejaký charakteristický vzhľad a prejav, čiže keď sa niekomu také niečo páči vie že dlhodobo Ellsworth ponúkne rámy čo by mohli sadnúť. Je to taký protiklad ku výrobcom ktorí nás kŕmia tým aké je nejaké ich riešenie perfektné a o pár rokov rám úplne prekopú a zase bude najlepší, len úplne iný.
Ako píšeš + väčšina ľudí čo chce nejakú kultovku si taký rám kúpi väčšinou nový a bike si vyskladá presne podľa svojich preferencií. Také rámy si málokedy kupujú ľudia čo začínajú a je im jedno osadenie.
Ako píšeš + väčšina ľudí čo chce nejakú kultovku si taký rám kúpi väčšinou nový a bike si vyskladá presne podľa svojich preferencií. Také rámy si málokedy kupujú ľudia čo začínajú a je im jedno osadenie.
Ale dam ti priklad z ineho sudka.
Dlho tu na bazare bol jeden HT ram. Cena bola ak si pamatam na 350eurach, co sa mi zdalo dost aj ked to bol ocelovy Evil Sovereign, pravdepodobne jediny na slovensku. Mam slabost pre ocel ale znacku evil som velmi nepoznal, tak som co to pogooglil a to co som nasiel sa mi velmi pacilo. Ale peniaze aj tak neboli a rozmyslal som nad fullom... Cena vsak postupne klesala a mne sa vidina oceloveho HTcka pacila cim dalej tym viacej...Tak ram skoncil u mna
Tak ako ram aj vacsina ostatnych veci je z bazaru a funguju skvele. Zacal som deoreckom a podobnymi vecami, fungovali ako siel cas dostal som sa k XTR prehadzovacke, saintom brzdam a pedalom...nejak to islo a ani som to velmi neriesil.
A koniec pribehu je taky, ze svoje rozhodnutie zobrat ocelove HT miesto fullu absolutne nebanujem. Nemozem povedat size, ze by som poskusal vela fullov, skor s nimi nemam skusenosti ale cela ta vec od jedinecnosti ramu, skladania, vyber komponentov a hlavne jazdenia je proste jeden velky kus niecoho, co pre mna vytvorilo auru okolo toho bicykla a tak pre mna cenu viac ako Polcov karbonovy undead...
A tak som sa stal majitelom visnivaneho biku, o ktorom som predtym nevedel
matood> Jasné, máš pravdu. Skôr som myslel, dlhšie vysnívaný kultový rám. Kde ho jednoducho chceš nový, nikým neoslintaný a nevojetý .
To hej ale niekedy je jedina moznost bazar, undear ram je za 3000....Tu v bazare je kompletny build na M-kovom rame za 2000.
Ale hej, to uz je debata o inom...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.pinkbike.com/news/yeti-sb6c-jared-graves-whistler.html
Ale bral by som na také domáce zimné blbnutie po zasnežených zvažniciach
http://www.mtbiker.sk/bazar/bicykle-celoodpruzene/203517/ellsworth-rogue-.html
Ale dam ti priklad z ineho sudka.
Dlho tu na bazare bol jeden HT ram. Cena bola ak si pamatam na 350eurach, co sa mi zdalo dost aj ked to bol ocelovy Evil Sovereign, pravdepodobne jediny na slovensku. Mam slabost pre ocel ale znacku evil som velmi nepoznal, tak som co to pogooglil a to co som nasiel sa mi velmi pacilo. Ale peniaze aj tak neboli a rozmyslal som nad fullom... Cena vsak postupne klesala a mne sa vidina oceloveho HTcka pacila cim dalej tym viacej...Tak ram skoncil u mna
Tak ako ram aj vacsina ostatnych veci je z bazaru a funguju skvele. Zacal som deoreckom a podobnymi vecami, fungovali ako siel cas dostal som sa k XTR prehadzovacke, saintom brzdam a pedalom...nejak to islo a ani som to velmi neriesil.
A koniec pribehu je taky, ze svoje rozhodnutie zobrat ocelove HT miesto fullu absolutne nebanujem. Nemozem povedat size, ze by som poskusal vela fullov, skor s nimi nemam skusenosti ale cela ta vec od jedinecnosti ramu, skladania, vyber komponentov a hlavne jazdenia je proste jeden velky kus niecoho, co pre mna vytvorilo auru okolo toho bicykla a tak pre mna cenu viac ako Polcov karbonovy undead...
A tak som sa stal majitelom visnivaneho biku, o ktorom som predtym nevedel
To hej ale niekedy je jedina moznost bazar, undear ram je za 3000....Tu v bazare je kompletny build na M-kovom rame za 2000.
Ale hej, to uz je debata o inom...
(autor fotky: kubiczech
http://kubiczechkubiczech.rajce.idnes.cz/Eurobike_2015 )