ok skusim si to nejako nahodit cele ako pisal bobris aj s tym cervikom teda, potom asi odpadnem z tych vyskovych metrov
teda nech kuknem vsetky tie hady co tam mate
Ak to nejak zložíš, tak hoď link pls. Jednotlivo som to síce šiel, ale nikdy nie cele dokopy, takže nemám gpx a občas sa nájde niekto, kto ho pýta. Díkes.
aby nedošlo k omylu, zo Sačného ťa bobris neposiela na Minčol....tou zvažnicou sa napojíš na modrú značku ale pôjdeš ňou dolu a tu máš dve alternatívy - buď prudká zvážnica tesne pod začiatok anakondy, alebo nižšie je ešte jedna prepojovačka, ktorú ale trafíš ťažšie...
Veru, na tom som zabudol upozorniť. Na tom gpx som ti chcel len ukázať kade ide zvážnica. My sme sa vracali späť na našu stranu, preto sme biky vyniesli hore na Minčol. Ak nemáš extra dobrý dôvod tak tam nechoď úvod je dosť strmý .
ano je to tlacenie ( PaloTTna Strazov je to prudsie ) cca 200m, sice strmsie ale nic strasne. Radsej si kusok potlacim ako ist dole do Visnoveho a potom zase hore na Polom. Ved sa chcem vozit hlavne dole. A ta vretenica je pohodovy chodnicek
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.cykloserver.cz/cykloatlas/?d=130270#pos=49.11204P18.84491P14
teda nech kuknem vsetky tie hady co tam mate
To znamena, ze hned po Anakonde sa ide vretenica do kopca?
Pokial je to v mape dobre zakreslene,
http://cmaps.gpsteam.eu/index_cz.html#x18.80677y49.14763z16m11
tak to stupanie tam vyzera byt hodne strme.
vecsia cast trasy, bohuzial zisiel som vtedy zo zelenej znacky priamo na chatu Sacne.
gpx poslem na poziadanie SS.
http://www.cykloserver.cz/cykloatlas/?d=166992#pos=49.13432P18.82765P12
ale potrebujem vyviezt hore na na Martinky
cele to mas do 1800m hore, to nie je take hrozne
Tlacenie v rozumnej miere samozrejme nie je problem, len som sa potreboval uistit, ze tam nie je nejaky dalsi poklad ukryty