Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
-6% Weldtite čistiaci prípravok na bicykle, koncentrát 1 l, citrón
28,99 €
-6%
MOC 31,19 €
Weldtite Rapid Ceramic Shield sada, keramická ochrana, 250 ml
23,99 €
MOC 24,99 €
-15% Weldtite Bike Cleaner čistič + rozprašovač, 1 l, limetka
10,99 €
-15%
MOC 13,19 €
savings Rex Chain Cleaner čistiaci prostriedok na reťaz
od 14,19 €
savings
MOC 22,99 €
savings Muc-Off Disc Brake Cleaner čistič bŕzd, sprej, 400 ml
10,49 €
savings
MOC 17,99 €
Akcia -19% Cyclon Bike Care BIKE CLEANER odstraňovač nečistôt, 500 ml
10,49 €
-19%
MOC 12,99 €
-20% Endura Apparel Re-Proofer impregnačný sprej na oblečenie 275ml
10,39 €
-20%
MOC 14,79 €
savings Muc-Off Drivetrain Detailing Brush kefa na kazety a reťaze
9,79 €
savings
MOC 13,99 €
Zopar rekreacnych zajtra po Rokosi ?
tak tak, to si tiez hovorievam - ze aha, teraz ta chrupavka urcite dorasta.
Chcel som pôvodne reagovať štipľavo, ale budem dobrý. Skúsim to inak. Nedávno sa mi pánko v dôchodkovom veku (nebol to vyslúžilý štátny zamestnanec žijúci v B ale regulérny dedko z Hornej Dolnej) na ambulancii posťažoval, že si kúpil nejaký zázrak na chudnutie, ale nazafungoval. A že to stálo tisícku (päťsto pre seba a päťsto pre ženu). Mojej sestričke skoro vypadli oči a opýtala sa - prenoha, korún? On že nie, eur.
Pointu si zoberte akú chcete.
STcka su All mountain, XLka enduro
porovnanie 26" a 27,5" + narvanie 27,5" do vidlicke pre 26"
STcka su All mountain, XLka enduro
ST-čka som mal 26" , dnes už by som ich nekúpil,za 1. vnútorná šírka ráfu 19 mm je málo,za 2. osky mali vakel v ložiskách hneď ako nové,za 3. zadné koleso má len 20 š*****v,to je fail,aj pri mojich necelých 80 kg sa rozcentrovalo ako nič,stačilo trochu hopsnúť a bolo ...
tieto nové XL by mohli byť fajn,vnútorná šírka UST ráfiku 23 mm môže byť,výplet má vpredu aj vzadu 24 zirkón š*****v,malo by to držať-aj keď stáva sa , že radi praskajú-asi by som ich tiež nechcel,za ovela nižšiu cenu sa dajú zapliesť tuhé odolné ručné záplety,alebo v akčnej cene 439 Eur pevné AC All Mountain,vnútorná šírka 24 mm,výplet 32 š*****v krížené 3 x , je na výber... ale keď bol zámer mať kolesá zo širšími UST ráfikmi,na výber už prakticky nič iné nie je