Po zlej skusenosti so zlomenou stavbou a zmiereni s realitou, ze Trek Remedy nie je jeden bike na vsetko, som preluskal asi vsetko so zdvihom od 150 do 180 a vyslo mi z toho toto - banshee rune. ideal by bol sice specialized enduro 650b, ale financne je uplne inde ako sa pohybujem.
+dokopca vraj prekvapi, ako mu to celkom dobre ide
+vie ist dole kopcom
+udajne ozaj volaco vydrzi
+nastavitelna geometria 65 - 65,5 - 66st.
+nie je extremne dlhy - razvor nejakych 1165 v Mku, zadna stavba je este v celkom slusnych cislach
+moznost jazdit ho s 26 aj 650b kolesami - priestor na pozvolny prechod na 27,5(je cas hadzat do pokladnicky)
+predava sa ako frameset, na vyber flot x, aj CCDB Air CS
-nema uhladeny pekny metrosexualny dizajn ako biky vacsich znaciek, zvlast tie karbonove
este maju niekde v nemecku jeden frameset v akcii s fox float x tlmicom za velmi slusnu cenu, ale cierny - neni uplne najkrajsi. asi este neprisiel cas:)
v Mku ma tusim 2,90kg bez tlmica. neviem to uplne porovnat, kedze nemam vedemosti o hmotnostiach hlinikovych ramov. par stoviek gramov za istotu,ze sa to podo mnou nerozsype nemam problem obetovat.
vazne o tom uvazujem, ale este by som pockal jednu sezonu, chcel by som aj potestovat ine biky,hlavne dlhe a polozene, nech sa dobre rozhodnem. na Remedy kazdu chvilu pride nova zadna stavba, ale obavam sa jej zivotnosti...dufam,ze jednu sezonu este vydrzi:)
2.9kg bez tlmica a Banshee ? .. to je lahucke ako paperie .. bajk vyzera brutal pekne. Hned by som ho bral .. s Foxou to nekupuj, CCDB je to co chces Ale ta cena normalna je brutal
Ten Remedy vazi co moj XC ram .. to naozaj nebude nic na velke zjazdovanie .
potom nechapem, ze sa s nim neviem dostat pod 14kg:) aj ked pri vazeni velmi nepresnom. kolesa tam robia svoje a na plastoch teda gramy nesetrim.
toto sa mi na Treku paci najviac. Spravia ram s velkym potencialom -geometriou, ohadzu ho ak XCcko a predavaju za prilis vela. Po par(ci vela?) upravach to jazdi neskutocne.Da sa s tym ist fakt rychlo a ked vidim sutre na traily,alebo korene, tak s velkou radostou sa do nich pustam.
Ono to bol kedysi taky lahsi freeride s Lyricom vpredu.
Kolesa,plaste, vidlica , zopar drobnosti a hned je 3kg naviac
2.7kg hlinikovy ram (s tlmicom) je na lahsi freeride ? Hmm, k comu sa da pouzit teda moj Reign, ktory ma bez tlmica 3.5kg ? Neodvazujem sa ani pomysliet A co pripadne 150mm Marzocchi s ocelovymi nohami, ktora ma 3kg ? /teda vidlu uz nemam, zdalo sa mi to uz trochu moc, ta vaha/.
Sak to .. ale oni to dizajnuju na ludi, co najazdia 500km rocne, tym to vydrzi 2-3 roky, ale co ludia, ktori s tym chodia do terenu a najazdia 7tisic a viac ?
Tak pokrok nezastavis, ked chces predavat viac bikov, tak ich predsa nemozes robit tak, aby vydrzali viac ako 2 roky.
vyrabat ich aj mozu, ale rychlo zistia, ze na take biky je velmi malo kupcov
lebo drviva vacsina chce lahky, lacny.... bike, a drvivej vacsine taky aj staci.
2.7kg hlinikovy ram (s tlmicom) je na lahsi freeride ? Hmm, k comu sa da pouzit teda moj Reign, ktory ma bez tlmica 3.5kg ? Neodvazujem sa ani pomysliet A co pripadne 150mm Marzocchi s ocelovymi nohami, ktora ma 3kg ? /teda vidlu uz nemam, zdalo sa mi to uz trochu moc, ta vaha/.[/quote]
2,7kg hadam nie, kolko vazi tlmic? na tej vahe mal bez tlmica tusim 2,55kg.
hmotnost vidlice - dalsi dovod, preco mam pike.
kazdy by chcel lahsi bike, ale to je skor taky nerealny sen pre mna. potom jedine mat dva, ale na to nemam cas ani peniaze. takze aby som ulahodil vsetkych mojim tuzbam, tak mozem mat jeden, ktory sice bude mat nejaky ten gram navyse, ale aspon sa nebude podo mnou lamat.
ten saracen ariel ma velmi pekny ram, ale pomer cena/vykon podla mna nic moc.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
+dokopca vraj prekvapi, ako mu to celkom dobre ide
+vie ist dole kopcom
+udajne ozaj volaco vydrzi
+nastavitelna geometria 65 - 65,5 - 66st.
+nie je extremne dlhy - razvor nejakych 1165 v Mku, zadna stavba je este v celkom slusnych cislach
+moznost jazdit ho s 26 aj 650b kolesami - priestor na pozvolny prechod na 27,5(je cas hadzat do pokladnicky)
+predava sa ako frameset, na vyber flot x, aj CCDB Air CS
-nema uhladeny pekny metrosexualny dizajn ako biky vacsich znaciek, zvlast tie karbonove
este maju niekde v nemecku jeden frameset v akcii s fox float x tlmicom za velmi slusnu cenu, ale cierny - neni uplne najkrajsi. asi este neprisiel cas:)
(dosť nízka vzhľadom na určenie a materiál)
Ten Remedy vazi co moj XC ram
toto sa mi na Treku paci najviac. Spravia ram s velkym potencialom -geometriou, ohadzu ho ak XCcko a predavaju za prilis vela. Po par(ci vela?) upravach to jazdi neskutocne.Da sa s tym ist fakt rychlo a ked vidim sutre na traily,alebo korene, tak s velkou radostou sa do nich pustam.
Ono to bol kedysi taky lahsi freeride s Lyricom vpredu.
2.7kg hlinikovy ram (s tlmicom) je na lahsi freeride ?
vyrabat ich aj mozu, ale rychlo zistia, ze na take biky je velmi malo kupcov
lebo drviva vacsina chce lahky, lacny.... bike, a drvivej vacsine taky aj staci.
2,7kg hadam nie, kolko vazi tlmic? na tej vahe mal bez tlmica tusim 2,55kg.
hmotnost vidlice - dalsi dovod, preco mam pike.
kazdy by chcel lahsi bike, ale to je skor taky nerealny sen pre mna. potom jedine mat dva, ale na to nemam cas ani peniaze. takze aby som ulahodil vsetkych mojim tuzbam, tak mozem mat jeden, ktory sice bude mat nejaky ten gram navyse, ale aspon sa nebude podo mnou lamat.
ten saracen ariel ma velmi pekny ram, ale pomer cena/vykon podla mna nic moc.
http://bikescale.com/index.php?d=artykul&kat=87&mar=302&art=4824
doktor-40 : zaujimave, ale nejako sa mi nepaci, prva verzia pred rokmi bolo nieco co som chcel ale