psychotesty,lekárske prehliadky,všetko je to nahovno,sám som okrem iného i vodičom tatrovky s prívesom,viem o čom hovorím. Tieto testy fungujú tak,ako všetko ostatné v našej krajine -tzn. nefunguje. Psychotesty slúžia akurát na to,aby vylúčili tragédov,ktorí prídu na pohovor so psychológom ožratí,a to je asi tak všetko.
Ono ten pomer medzi blbeškom v osobáku a blbeškom na náklaďáku je zhruba tak rovnaký...
Tu sa mi ešte ale žiada napísať,ako neuveriteľne stresujúce sú situácie,kedy Vám zákon prikazuje koľko za jeden deň,týždeň,mesiac môžte jazdiť. Áno,istá regulácia je potrebná,ale nakoľko nežijeme v ideálnom svete,prax je taká,že vďaka týmto obmedzenia vodiči kamiónov po cestách veselo ´´lietajú´´,lebo často sa im stáva situácia,že keď niečo o 5 minút nestihnú, tak môžu v piatok večer hodiť šlofíka a v činnosti pokračovať v pondelok ráno...
Inak pridám sem situáciu z minulého štvrtku 12.3. na Mierovej ul. v Bratislave. Také hovado som už dávno nevidel.
Tejto spoločnosti som minulý rok vynadal. Pred Vianocami som si objednal matroš z Čiech a títo dementi ma kontaktovali iba raz keď som nebol doma. Namiesto toho, aby mi tovar skúsili opäť doručiť (napriek tomu, že som im viac krát telefonoval), vysrali sa na to a poslali ho okamžite späť. Tak som im poprial mnoho nasratých zákazníkov a aby čo najskôr zmizli z trhu doručovateľských služieb. Odvtedy ak nakupujem, upozorňujem predajcov, že kľudne za poštovné zaplatím dvojnásobok ale nech to neposielajú na území Slovenska doručovateľmi, s ktorými sa treba naťahovať kedy a či budem dom a či sa im uráči prísť. Zlatá Slovenská pošta.
Skôr asi záleží na konkrétnom šoférovi... Mne Geis vozí veci pomerne často, a volajú trikrát... 1. Firma - budete zajtra doma?, 2. Vodič - budete o dve hodiny doma?, 3. Vodič - o 20 minút som u Vás... Až to človeka otravuje Asi si mal smolu na takého borca, čo je na fotke
špedišky zamestnavaju kurierov na zivnost, preto by som podla jedneho kuriera neprofiloval celu spolocnost. ja som v ZA nikdy nemal problem s Geis. ale verim ze sa najdu aj lajdaci
ja mám tiež skúsenosť že to nie je o firme ale vždy o konkrétnom človeku, napríklad kuriér zo slovenskej pošty čo chodí náš región v zásade nevolá dopredu a keď náhodou volá tak keď už je u nás zasa niektorí to majú aj somnou ťažké, ja v robote telefón nepočujem, tak mám koľko krát aj tri zmeškané hovory od nich, ale nakoniec aj tak prídu.. teraz je dobre že niektoré spoločnosti posielajú ráno SMS, že dnes príde zásielka a zhruba v akom čase a keď nebudeš vtedy doma, tak je tam číslo na vodiča, aby si sa s nim dohodol inak.
Stym brzdenim by u mna nepochodil, S prehladom by som to don napalil ak by som mal v aute svedka spolujazdca.. Z jeho strany bezdovodne brzdenie (obmedzovanie) a moje auto ma 13 rokov co by zas taka skoda nebola. Pravdou ale je, ze sa na ine auta nelepim teda by som ho k takej akcii nevyprovokoval ak to vsak nebol pacient co hlada kde by si rypol.
Chcel by som vidieť ako by ti to u nás prešlo keby si neubrzdil a napálil to do neho, bezdôvodné brzdenie je síce vo vyhláške spomenuté ale policajt to zhodnotí tak že ak pri nehode jedno auto má nabúrané zadok a druhé predok tak je vinný vodič zadného vozidla pretože akékoľvek iné okolnosti sú na neho príliš zložité aj keď máš svedka a dokonca sa prizná aj vodič-skutočný vinník...
Stym brzdenim by u mna nepochodil, S prehladom by som to don napalil ak by som mal v aute svedka spolujazdca.. Z jeho strany bezdovodne brzdenie (obmedzovanie) a moje auto ma 13 rokov co by zas taka skoda nebola. Pravdou ale je, ze sa na ine auta nelepim teda by som ho k takej akcii nevyprovokoval ak to vsak nebol pacient co hlada kde by si rypol.
Dúfam že si len srandoval s tým tvrdením. Veď ten šofer išiel normálne a keď bol ten druhý rýchlejší čo tam hľadal? On ho jednoducho ohrozoval.
Na dialnici nikto nema co bezdovodne brzdit. Pred nim nic neslo a preto sa da jeho jazda povazovat za piratske spravaniea ohrozovanie ostatnych ucastnikov.
A normalne urcite nesiel ked bezdovodnym brzdenim ohrozoval toho za nim.
Je dost pravdepodobne, ze tym riesili nieco co nebolo natocene.
Presne takymto inteligentnym jednanim vznikaju retazove nehody co nikoho nenapadlo. (to myslim tych co si takymto sposobom vybavuju nezhody)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ono ten pomer medzi blbeškom v osobáku a blbeškom na náklaďáku je zhruba tak rovnaký...
Tu sa mi ešte ale žiada napísať,ako neuveriteľne stresujúce sú situácie,kedy Vám zákon prikazuje koľko za jeden deň,týždeň,mesiac môžte jazdiť. Áno,istá regulácia je potrebná,ale nakoľko nežijeme v ideálnom svete,prax je taká,že vďaka týmto obmedzenia vodiči kamiónov po cestách veselo ´´lietajú´´,lebo často sa im stáva situácia,že keď niečo o 5 minút nestihnú, tak môžu v piatok večer hodiť šlofíka a v činnosti pokračovať v pondelok ráno...
A potom to na cestách vyzerá tak,ako to vyzerá.
LiveLeak - Road Rage in Southern CaliforniaOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Байкеры - Жить Человеком! [RoadCrash500] #49Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
real helpful peopleOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Dúfam že si len srandoval s tým tvrdením. Veď ten šofer išiel normálne a keď bol ten druhý rýchlejší čo tam hľadal? On ho jednoducho ohrozoval.
A normalne urcite nesiel ked bezdovodnym brzdenim ohrozoval toho za nim.
Je dost pravdepodobne, ze tym riesili nieco co nebolo natocene.
Presne takymto inteligentnym jednanim vznikaju retazove nehody co nikoho nenapadlo. (to myslim tych co si takymto sposobom vybavuju nezhody)