Kategórie
Bike-techKaktus bike, Bratislava (Karlova Ves) # údržba # recenzie # cyklistické obchody # skúsenosti # poradenstvo # technické otázky # servisy # cykloservis
-33% Sharvan City 3 speed 18 skladací bicykel, čierna/strieborná
999 €
-33%
MOC 1 489 €
-31% Sharvan City 3 speed 18 skladací bicykel, biela/čierna, poškriabaný
949 €
-31%
MOC 1 379 €
-38% Sharvan City 3 speed 18 skladací bicykel, carbon/strieborná
999 €
-38%
MOC 1 609 €
-28% Sharvan City 3 speed 18 skladací bicykel, multicam/strieborná
999 €
-28%
MOC 1 609 €
Tak to by ma asi ***** a viac krát by som tam nepáchol
uz davno je... www...
myslel som pohladat na webe...
tak to by bolo najlepšie pre zákazníka ale na SR - myslím teraz komplexne o konkurencii. je to trošku horšie kým sa sem nevtrepe nejaký zahraničný investor s TROSKU lepšími možnosťami a kapitálom ako slovenský obchodníci ktorý si stanovujú ceny ako chcú.
a také dačo ako: SUPER bomba AKCIA VYPREDAJ a podobné debiliny sú len žiaľbohu oblbovačky na SR ľúdí - nie na všetkých...
Príklad: pojem ako VYPREDAJ u nás znamená s cenou o 30 - max 40% dole, ale v zahraničí je to % niekde medzi 70-80% tak trošku inde žiaľbohu
tak to by bolo najlepšie pre zákazníka ale na SR - myslím teraz komplexne o konkurencii. je to trošku horšie kým sa sem nevtrepe nejaký zahraničný investor s TROSKU lepšími možnosťami a kapitálom ako slovenský obchodníci ktorý si stanovujú ceny ako chcú.
a také dačo ako: SUPER bomba AKCIA VYPREDAJ a podobné debiliny sú len žiaľbohu oblbovačky na SR ľúdí - nie na všetkých...
Príklad: pojem ako VYPREDAJ u nás znamená s cenou o 30 - max 40% dole, ale v zahraničí je to % niekde medzi 70-80% tak trošku inde žiaľbohu
...to mas pravdu ..oblbovacky jak svina.priklad...pri zakupeni biku tachometer zadarmo..to uz davnesjie bolo.kupil som bike a tachometer samozrejme nikde..pytal som sa co je dnim , zeminuly sa zasoby...tak ma to vytocilo...
Aby som nezabludil.
Inak doteraz som s nimi spokojny, mam od nich bike a vzdy ked tam pridem tak ochotne poradia. Je pravda, ze ked je tam mrte ludi, tak to chvilu trva, ale kto si pocka ten sa docka.