S najväčšou pravdepodobnosťou to bolo o sťahovaciu pásku ktorou mám uchytený bowden k zadnej stavbe alebo k spodnej rámovej trubke, lebo šírka začiatku by tomu aj zodpovedala.
Neviem ale mne až tak pridlhé neprídu, nikdy som s nimi nemal problém a viac menej som mal skôr pocit, že keby boli kratšie tak by boli moc zalomené a v tomto prípade by sa možno aj niečo potrhalo.
Tie ukoncenia pasok davam zasadne z vnutornej strany mimo mozneho kontaktu + uplne zarovnavam vytrcajuci konies s tym uzatvaracim patentom, nech netrci ziadna ostra hrana. Su to zakerne svine.
cca 45 Km/h,skalnatá cesta + sprostá hlava a toto je výsledok, dalej bok noha + dress a batoh skartované ale zachránili ma aspoň trochu
Vitaj v klube ja som mal pre istotu aj dieru v ruke ktora strasne hnisala. Ja som spadol na strkovej ceste v zakopanom. Aspon viem preco je Michelin panacik taky tucny a vypolstrovany LOL
Tie ukoncenia pasok davam zasadne z vnutornej strany mimo mozneho kontaktu + uplne zarovnavam vytrcajuci konies s tym uzatvaracim patentom, nech netrci ziadna ostra hrana. Su to zakerne svine.
Veru to napadlo aj mňa, ale až po tomto. Čiže určite pred ďalšou jazdou ich budem mať všetky schované...
iron.hide very ani nevim ako som presne padol..skoda, ze nie je video ...v relativne vacsej rychlosti som si vystupil, skocil na nohy, topanku mam osuchanu..ale kedze som uz letel doboku, hodilo ma o bocny svah, svihol som lavym kolenom o zem a lavou rukou tlmil naraz o ten bocny svah..dost supa to bola :/
dnes kontrola, RTG OK, mozno o 3 tyzne pojde dole sadra ze vraj Saalbach v 2. polovici augusta bude teoreticky mozny, ale slubit mi to nevedia
...v celku sranda. na poslednej lanovke na Kodok som zakyval Silve, spustil sa po BLUE niekam do stredu, pockal kym ludia zmiznu z kopca (ako to robim kazdy den) a medzicasom ze si cvaknem nejaku panoramu. tak som praskol bike do travy a veselo fotil zive steaky, zrazu mi uletela noha, prask ho, cierne pred ocami, obligatne DPC! potom este 2x, potom som zistil ze neviem chodit, posudil som situaciu ze je cca 19:00 tak sup na bike, noha dozadu, zakliknut tretru a asi 1km po trati dolu na hotel.. (nakolko viem ze na Blue vrtulnik nepristava, tak som to ani neriesil), dal som kafe, 2 cigy, nabral odvahu vyzut tretru, chranic, potom sup do auta a smer Zell am See...
...tak sere ma to kvalitne., prve dva tri dni som bol nasrany ze som sa nerozmindzaril na Xline dolu na tom drope., ale na turistu na luke, peso. ale uz to preslo. beriem to jak to je. 25 rokov sa bicyklujem, zatial bez zlomeniny. toto proste muselo prist. skor ma stale trapi ze som (jak obvykle) isiel do saalbachu sam, cize som zmobilizoval dalsich 5 ludi co riesilo moj prichod domov. a tak si kazdy vecer pekne pri telke picham do brucha inekciu a cistim si karmu.. a jak to tak vidim, uz len nejakych 50x - ak sa nic vazne neposere..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Neviem ale mne až tak pridlhé neprídu, nikdy som s nimi nemal problém a viac menej som mal skôr pocit, že keby boli kratšie tak by boli moc zalomené a v tomto prípade by sa možno aj niečo potrhalo.
Vitaj v klube ja som mal pre istotu aj dieru v ruke ktora strasne hnisala. Ja som spadol na strkovej ceste v zakopanom. Aspon viem preco je Michelin panacik taky tucny a vypolstrovany LOL
Veru to napadlo aj mňa, ale až po tomto. Čiže určite pred ďalšou jazdou ich budem mať všetky schované...
dnes kontrola, RTG OK, mozno o 3 tyzne pojde dole sadra
Kazdopadne sa daj co najskor dokopy!