Kategórie
Bike-techNie zeby solo bajking nemal svoje vyhody, no obcas nezaskodi s niekym zdielat trasu, pripadne sa podelit o znalosti roznych tras priamo v terene...
Ak by to malo uspech, mohla by sa z toho stat aj tradicia zrazov bajkforistov.
Moja predstava nie je nejake brutalne chrtenie, proste skor vyletne tempo
Akcia -25% GHOST Kato Universal 27.5 bicykel, green pearl/azur blue metallic
589 €
-25%
MOC 889 €
Novinka CTM RAMBLER 3.0 29 bicykel, matná sivomodrá/lesklá čierna
649 €
MOC 769 €
Výpredaj -16% GHOST Nirvana Essential 27.5 bicykel, green/grey
1 169 €
-16%
MOC 1 599 €
-10% Marin San Quentin 2 27.5 bicykel, modrá/čierna, poškodený lak
1 349 €
-10%
MOC 1 499 €
Výpredaj -26% R2 WOLF ATC03A návleky na nohy, čierna/strieborná
17,09 €
-26%
MOC 26,99 €
savings Karpos LAVAREDO Booster kompresné návleky na nohy, čierna
od 27,99 €
savings
MOC 40,99 €
Kdeže je tá krásna cestička z prvej fotky?
aký máš problém dostať sa cez Bašku, Myslavu na Bankov ??
jazdím tadiaľ často a o žiadnom neviem
PS: v korazri pisu, ze motorky maju znacky a smerovky a preto mozu do riadnej premavky. Tak neviem ci som slepy, ale ja som taku este nevidel...
toto som našiel na nete, k tým značkám na Hlavnej v KE:
"Preposielam stanovisko MP z r.2013, ked som im po svojom pade na bicykli kvoli chodcom pisal, aby napominali chodcov pohybujucich sa na cyklochodniku:
Dobrý deň.
Problematika cyklochodníka na Hlavnej ulici je nasledovná. Označenie je vyhotovené len symbolikou priamo na cyklochodníku a piktogramami pri vjazde na Hlavnú ulicu z námestia MMM a Osloboditeľov. Toto značenie je informačné, nie zákazové, ako je tomu napríklad pri cyklochodníku na Čermeľskej ceste. Z dôvodu hladkého povrchu je cyklochodník na Hlavnej ulici využívaný chodcami, mamičkami s detskými kočiarmi a podobne.
S pozdravom
Marek Trocha
veliteľ stanice"
Bez ohladu na to, kazdy rozumny clovek bliziac sa k neprehladnemu miestu, resp. miestu kde je riziko kolizie (chodci v blizkosti, letne terasy, stanky, spoza ktorych mozu kedykolvek vykrocit chodci, deti, ci ini cyklisti...) pribrzdi bez ohladu na akukolvek povolenu rychlost.