dobry den chcel by som sa opitat ako zmekcit rozperovat vidlicu RST LANUCh je dost tvrda a chcel by som ju aby bola dost mekka poradte mi prosim co mam urovit zo spodu us som tie srubky odsruboval aj namastil to ale ku s este je tvrda ako ju mamzmekcit prosim poradte mi
tiež mám vidlicu rst a chod nieje zlý ale iba pri večších nerovnostiach. už som kúpil aj mekšiu pružinu ale stále pri menších nerovnostiach sa nepohne . mal som ju celú rozobratú, premazanú a stále to nieje ono. poraďte čo s tým. vďaka
tej nepomoze ani svetena voda. konstrukcne je to necitlive zavazie... ak chces lepsi chod tak to vymen cele
citronik3 akú verziu máš a odkial tečie? podla foto by to mala byť t8 z nej by nemal tiecť olej keďže vnej žiadny nieje.. pokial teda nieje prerobená na olejové mazanie
ak by si niekde zohnal také guferá za pár centov nieje dovod nevymeniť ich.. suntour má tuším v ponuke na svoje vidlice ale ceny sa mi zdá okolo 8 eury/ks
niesom si istý či sa dajú na t8 kúpiť 2 pružiny lebo čo som doteraz videl predávala sa len jedna do lavej nohy k verziám s lockom/tlmením.. skús hu rozobrať, vyčistiť od vazelíny a pri skladaní naliať do vnútorných noh 30-40 ml oleja malo by to trochu pomocť
Ahojte,skúšali ste dať makšiu pružinu do tejto vidlice?Zaujmalo by ma,že o kolko % sa zlepšil jej chod.
Mám bohužial aj ja launchku,130mm a behá až po doraz ale bral by som keby išla trochu lachšie,lebo po doraz ide len ked sa na ňu zavesím celou váhou.
No dole na vidlici su dva šroby skus ich odšrobovať potom piťiahni vonkašie nohy utri mastnoty a potom naňu nastriekaj silikonovy sprej určite to pojde lepšie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tej nepomoze ani svetena voda. konstrukcne je to necitlive zavazie... ak chces lepsi chod tak to vymen cele
Mám bohužial aj ja launchku,130mm a behá až po doraz ale bral by som keby išla trochu lachšie,lebo po doraz ide len ked sa na ňu zavesím celou váhou.