Mam na novom gravel bicykli Cube Nuroad Race pneu Schwalbe G-One Allround, Kevlar, 40-622. Na pneu je maly napis "TLE", pod ciapockovu ventilu je dalsi skrutkovaci mini-ventil.
Dnes som dostal defekt a rad by som sa spytal, ci su tieto pneu bezdusove alebo s dusou ? Nemam ziadnu skusenost s opravou bezdusovej pneu :/ Co je fakt divne - ked ju nafukam a stlacam, fuci cez ventil...(??)
Dakujem pekne
Dakujem pekne
Trosku sa stracam v tom co pises. Znamena to ze samotnu dusu si vymenil a aj tak fuci ? Ak fuci dusa nema to nic spolocne s plastom ale s dusou ako takou. Preco fuci to netusim, podla popisu. Samotny plast je bezdusovy, kazdopadne da sa vozit aj s dusou. Ak ho nechces vozit ako cisto bezdusovy tak len vymenis dusu ako na kazdom inom plasti. Rovnako treba skontrolovat ci ti neostalo niekde v plasti nieco zabodnute co ti prepichlo aj novu dusu. Ine ma nenapada - mozno by pomohla fotka a nieco by sme objavili.
Moj tip je,ze (takmer urcite) ano
Viac sme sa od miskosvk nedozvedeli
Diky za odpovede. Je mi jasne ze vyzeram ako totalna lama, ale je to tak ako pise marli vyssie,
, co tam je od vyroby neviem, cize ci je tam dusa ci nie. Popisal som len to co je napisane na plasti. Zatial som to nevymienal, len nafukal a zda sa ze vzduch fuci von ventilom (je dobre zaskrutkovany) co dost dobre nechapem.
Tak hadam v Ba sa najde clovek co mu za piuko defekt opravi nech sa do servisu nemusi ebat.Ci?Kazdy sam za seba tam v tych koncinach?