Dnes mi zacalo robit problem pri radeni na prednej kluke. Pri preradeni na hornu pilu mi akoby preskakovala a nechcela to kolecko v ktoro je lanko natiahnut. Ze by bol zodrany a paka ko. Ale su nove, tak nechapem.
Zospodu stredovej trubky býva pri starších rámoch vodítko na lanká,najčastejšie plastové. Niekedy sa tam zvykne lanko prilepiť , riadne by som to vyčistil. Ak nie, tak môže byť chyba lanko-bovden ,niekde pri vstupe do bovdenu sa mohlo rozstrapkať . Povolil by som prešmyk a skúsil by som preradzovať či sa lanko posúva.
Už sa mi aj stalo že sa povolila mierne pravá kľuka a nechcelo to prehadzovať na veľký prevodník, kedže dorazy už boli nastavené. Bolo to však pri klasike-štvorhran- kedy sa každá kľuka samozrejme upevňovala zvlášť.
To vsetko vylucujem. Je to komplet nove a boudeny, lanka. Max mam najazdene 150km. Ta paka radi aj samostatne divne. Je tp 3 polohova. 1 poloh a cvakne a s 2 na 3 naraz precvakne. Skusane samotna paka v ruke. Plast na rame taktiez novy. Ale pozrem to. A ked nenajdem pricinu nemoze byt potom paka ko?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.