Staviam lehokolo, pôvodne som počítal s kolesami 20" a 28" ale dá sa použiť aj iná veľkosť akurát vpredu je 20" limit. Ešte ma napadlo dať dopredu 16", dá sa zohnať 36D ráfik, ale predok bude mať aj nábojové a tu je tá otázka, vypletiem to?. Kotúčové brzdy tam budú určite. Jazdiť bude asfalt a betón a bude to diaľkový kamión. Tu mi zas viac vychádza vpredu 20"
Totižto už mám rám hotový, limit predku je kôli rozmeru, 24" by bolo moc, nohy by som mal moc hore
Matros je oceľ, zatiaľ ma to stálo 15e a 30kg železa (výmenou za staré bicykle v zberných surovínach). Nákres mám (už nemám) v hlave a v dielni na kúsku kartónu rozmery, ešte by som rád poriešil spodné riadenie ale teraz sú iné priority.
Predavas svoje biky, ideš prejsť na lehokolo, kladiem si otázku prečo.
Napr. v mojom prípade som prešiel na kolobežku najprv zo zdravotných dôvodov, ale stále som aj biker a biky som si nechal a aj bikujem naďalej, len menej.
bude nieco odpruzene? predok/zadok? alebo HT? ja by som dal dozadu 26", ked je v predu limit 20". inak 24"/28" aby to aj nejako proporcne vyzeralo. nie ako otoceny kostitras.
Všetko je pevné. Pozri na azub origami. A predtav si vzadu veľké koleso. Tak nejako to bude vyzerať (keď sa na to pozrie slepý z diaľky) a váhu to bude mať rovnakú tiež (keď sa to bude vážiť na váhe pre kamióny) keď dôjdem dám foto
tych 20"/20" mi pride tak do mesta a este to teda spravili aj skladacie. na dialkovy kamion teda 20"/26" ako ma aj six aj apus. 28" k 20" by bolo podla mna moc.
Ano akurát od osi zadného kolesa po stredovú os je pre (správne úplne) a nemám vlastne ešte skoro nič domyslené rozmýšľam za chodu. Inak s tým joklom 30\50 som to predimenzoval až až a zbytočne to je ťažké ale je to len prototyp. Zatiaľ som rád, že to mám ako tak v osi všetko. 10x brúsiť, rezať a variť nanovo...
K origami som to prirovnal kôli neodpruženiu
Prvýkrát je to ťažké, poznám to z mojej prvej kolobežky, viem čím prechadzaš.
Ale ďalší už pôjde ľahko.
30/50 aká je hrúbka steny? Aspoň sa to nebude krútiť. Že to bude ťažké, je to oceľ, lacná ale ťažká.
??Tak tie rajdy ešte musím doladiť, keď mám predstavec "normálne" tak sa musím naťahovať, keď je takto tak kopem kolenami do rajd, (a vlastne ešte veľa vecí musím doladiť). Je to prototyp. Neni čas ani cash. Cólová hadica na vodu je tiež trochu predimenzovaná ale 1\2cólka brzdila reťaz. Na fotke vidno hornú kladku o ktorej výdrži mám ešte obavy a univerzalitu uhcytenia prehadzovača.
Aj tak som sa dostal do slepej uličky, idem na to odznova...
Zväčšiť uhol hlavovej trubky a inú hlavovú trubku (kratšiu) aby vidla išla šikmejšie, stredové zloženie posunúť dopredu, ďalej od riadenia a predĺžiť rázvor.
chlape - videl som ten obrazok - prepac ale to je uff - vsak to bude vazit 200kil - ja mam doma jeden lehobajk, co som si ho sam vyskladal aj ram som dal namieru urobit - pockaj skusim sa pohrabat - v obrazkoch ci to niekde najdem - no nenajdem, lebo to tu nemam - no ja som za ram vysolil 300euro, ale je z cr mo tenkostennej rurky vpredu fix 26 a vzdasu odpruzený diel na 27,5 - sedacku som objednal z UK oceancycles - mali laminat aj karbon - a komponenty som uz potom doskladal, nevozim sa na nom, len mi nan prach pada - na recumbentoch su urcite kostrukrnce vyzvy co sa kokpitu tyka aj drivetrainu - ale treba pokukat web ludia stavaju kadeco - ked najdem foto tak odfotim, alebo ti ho cvaknem teraz zahadzany v sope v zimnom spanku
No dík, ja 300eur nechcem dať zA celý rekumbert, nie to len za rám. Čo sa hmotnosťi týka, ja som zvyknutý na 20-30kilovych bikoch jazdiť (alebo tlačiť cez horu). Komponenty sú zo šrotu zatiaľ všetky, lanká a kotúčové brzdy asi kúpim, aj dynamo náboj to asi v šrote nebude ? a plášte kúpim asi len nové tiež (asi najdrahšia položka ?). A zas to neni až tak ťažké, zatiaľ, ale ešte pár kíl pribudne ???
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Matros je oceľ, zatiaľ ma to stálo 15e a 30kg železa (výmenou za staré bicykle v zberných surovínach). Nákres mám (už nemám) v hlave a v dielni na kúsku kartónu rozmery, ešte by som rád poriešil spodné riadenie ale teraz sú iné priority.
Napr. v mojom prípade som prešiel na kolobežku najprv zo zdravotných dôvodov, ale stále som aj biker a biky som si nechal a aj bikujem naďalej, len menej.
http://www.nextstopwhere.com/2017/04/17/azub-vs-streetmachine/
Teším sa tvoje foto.
K origami som to prirovnal kôli neodpruženiu
Ale ďalší už pôjde ľahko.
30/50 aká je hrúbka steny? Aspoň sa to nebude krútiť. Že to bude ťažké, je to oceľ, lacná ale ťažká.
Keď tak vidím tie kilá železa - ono si to pýta motor.
Zväčšiť uhol hlavovej trubky a inú hlavovú trubku (kratšiu) aby vidla išla šikmejšie, stredové zloženie posunúť dopredu, ďalej od riadenia a predĺžiť rázvor.