Ahojte... Ja fakt už neviem čo som komu spravil ale furt mam nejaký problém s tým mojím bicyklom Dnes som umýval bicykel a na veľa miestach sa mi farba olupuje a to ho mám 3. týždeň neviem čo použivaju také "kvalitne" farby v tom ghoste alebo to len narýchlo nastriekali. Ale v takomto stave som nemal ani bicykel po 2 rokoch a nie to po 3 týždňoch. Neviete čo s tým ? Aspoň aby sa to nerozširovalo. Lebo na tej prvej fotke to som si všimol už po kupe ale bolo to veľmi malé a čim ďalej sa to rozširuje.
no mne to ako samovolne odlupovanie tiez nepride. prve akoby sa dve casti ramu o seba buchli, resp tam mohol padnut kamen a pri pohybe zadnej stavby sa tam rozdrolil aj s farbou. druha fotka od kamena, tretia to je len nedokonale dostriekane az na hranu, co by uplne nemalo byt samozrejme ale ziadna tragedia a posledne dve su tukance od pouzivania. okrem prvej / ak sa teda dotykaju dve casti ramu pri nejakom extremnom zatazeni, alebo odlahceni/ su to bezne oderky, nemyslim ze je to vyrobna vada. co si na tom jazdil? aj blato bolo?
Práveže Blato nebolo ... žiadny extrém keď nemám po garančnej. Len som to dnes handrou utieral lebo práve zajtra to chcem hodiť na garančnú. Ale sere ma to fakt Keby som jazdil na tom neviem čo kde by šutre lietali od kolies tak nepoviem pol slova. To s tym kameňom ma tiež napadlo že sa dostal medzi ale na tom karbonovom rame neni ani naznak odrenia od kameňa iba ta hliníkova zadná stavba sa lupe.
Mam Radon asi 4mesiace a tiez je na nom na moj vkus uz dost odlupov od kamienkov.
Co som pozeral na moj 8rocny Trek, tak mi pride ze ten ma o dost kvalitnejsu farbu. Su na nom vidiet tukance od kamienkov, ale neni to vyslovene odlupnuta farba(do hlbky) v porovnani s Radonom.
Cakal by som ze vyrobca zohladni ze to ma cosi vydrzat :/. Asi sa len spoliehaju ze co China doda, bez dakej kontroly kvality...
Chalani toto je normalne. ta prva fotka ti urcite nejaky kamienok tam hodilo a tan tam potom pricviklo pri chode zadnej stavby.tam si daj nejaky blatnicek lebo raz ti tam drbne vecsi kamen a moze sa stat ze ti premackne trubku. ostatne su bezne veci akurat ty mas smolu a stalo sa ti to za prve 3 tyzdne a niekomu sa to stane za 3 roky. Tie nove farby uz su neni nic moc.
Adrian, mne sa prave tie prve dve fotky zdaju ako odlupnute... takze ak je uplne novy dat to jednoducho reklamovat a trvat si na svojom.... v dnesnej dobe sa da uz lak spravit velmi odolny ... pevny a zaroven aj pruzny aby odolal aj jemnejsiemu narazu kamienka... daj potom vediet výsledok.
No došiel som na predajnu a povedali mi že to mam od kameňov alebo od blata a bol som vybaveny tak kašlem na to... Keď sa to bude zväčšovať im to tam pojdem o hlavu otrieskať
Tak aspon mohli troxhu akoze zajrat ze spytame sa alebo co.
No nic kedze to je nemecka girma odporu am ti napisat rovno vyrobcovi a poslat fotky jemu. A uvidis co ti odpisu.
Skor ide o to, ze ci to bolo pouzivane v sulade s tym na co to bolo navrhnute, a v tom pripade mam taku domienku, ze by nemalo dochadzat k nadmerneu opotrebeniu,
Co mi v pripade toho laku pride...
Najskor by som napisal vyrobcovi jak sa k tomu vyjadri az potom daky home made fix. Maximalne by som tam dal daku neagresivnu lepiacu pasku alebo tu foliu
Tak odpisali mi z nemecka... A ten manažer mi pisal že sam jazdi tuto farbu ale na framr a že si je vedomy že je tato farba nachylnejšia na poškodenie/odlupovanie. Tak že to mam pozorovať a keď sa to bude rozširovať tak to tam mam poslať a oni sa na to pozru a uvidia čo ďalej.
... podľa mna povedal Nemec presný opak ako predajca ... priznal náchylnosť a ponúkol pomoc , riešenie ... Slovák ho ***** 😏 a poslal do prdele . Ak to neopravis bude sa to lúpať dalej . IMHO
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
1. neumývať alebo
2. dať do vitrínky
Na reklamáciu to nie je, nie je to skrytá vada, ale opotrebenie používaním.
Co som pozeral na moj 8rocny Trek, tak mi pride ze ten ma o dost kvalitnejsu farbu. Su na nom vidiet tukance od kamienkov, ale neni to vyslovene odlupnuta farba(do hlbky) v porovnani s Radonom.
Cakal by som ze vyrobca zohladni ze to ma cosi vydrzat :/. Asi sa len spoliehaju ze co China doda, bez dakej kontroly kvality...
ale lupe sa mi lak na aute
No nic kedze to je nemecka girma odporu am ti napisat rovno vyrobcovi a poslat fotky jemu. A uvidis co ti odpisu.
Co mi v pripade toho laku pride...
-7% Miss Grape Protection Kit sada nálepiek na ochranu rámu
24,99 € -7%
MOC 26,99 €