Kazeta Grabaruk 11sp (ani nie 1000km), Prahodzovačka XO s klietkou od Garbaruku, reťaz GX (pod 0.2).
Bajk zažil pády ale nič drastické. Všetko je nastavené a vyosené. Radí to úplne normálne ale na 5-6 najťažších pastorkoch sa oyýva pukanie od kazety. Orech je OK, reťaz čistá a namazaná. Viete s tým niekto poradiť?
Vďaka, sarko
posledný komentár: 18. 8. 2021 o 12:42
posledný komentár: 24. 2. 2021 o 9:23
posledný komentár: 25. 8. 2017 o 13:56
posledný komentár: 23. 3. 2016 o 10:13
pri kazdom zabere to vrzga jak bicykel ukrajina starej matere
https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/kazety-a-pastorky/mtb-10-11-12-prevodov/garbaruk-12-rychlostna-kazeta-pre-shimano-hg-orech-11-52z.html?itm_medium=forum#reviews
To praskanie som mal aj ja, a bolo to v uvoľnenej doťahujúcej matici. Zjavne nedotiahnutá vec (pun intended) inak dobrých Garbaruk kaziet.
tak update z mojej strany. Kazeta neukazovala vôľu. Dokonca ani origoš Sram nema žiadne vrúbkovanie ako sa píše v Yperitovom linku. Mám dosť dobré skúsenosti so ZTTO kazetou napr. krorú jazdím na "závodných/ľahkých kolesách". Garbaruk tak isto ako aj ZTTO jazdím kvôli rozsahu na 11sp kazete. (SRAM robí max 42zubový pastorok). Každopádne Garbaruk píše aby som im kazetu poslal do Poľska že mi vymenia "inner ring". Tak som zvedavý, no začala mi skákať reťaz na najťažích 2 pastorkoch a len dúfam, že to bude skrátením lanka pri jazdení v mrazoch, kazeta má srašne malý nájazd ...