Caute, chcem napisat par skusenosti s touto vidlou. Mal som ju na novom biku a po prvej jazde zacal unikat olej cez charger( lock out) takze po par dnoch isla na reklamacku, kde zistili, ze je vadny charger a musia ho vymenit. Teraz mi dali nahradnu Piku a po prvej jazde zacal pre zmenu olej unikat od spodu cez gufera, mal som slzu az dole na nohe vidly, nic strasne, ale 2 Piky a obidve takyto problem, to som necakal pri takejto High end vidle, hlavne po tych skvelych recenziach a som dost sklamany. Predtym som jazdil par mesiacov zatracovany Fox Evolution a ten ani kvapku a to dostaval obcas pekne na budku. Ma niekto podobny problem s unikom oleja?
Jo presne tak pri hlbsom zanore a zatazeni cca pri 3/4 zdvihu to zapuka, ale riadne, som si isty ze to ide od krku alebo toho miesta, prip.od korunky, lebo hlavko je 110%. Ale kde kurna soudruzi amici robia chybu? ;/ po par mesiacoch jazdenia a to uz mi robi druha alebo tretia pike. Aj tak pojde do suspu na tuning, no skusim predtym reklamacku, tak uvidim. Ak by to spravilo po roku, dvoch nic nepoviem, ale po 30jazdach s vacsinou turami tak to nie
Skusim matice dotiahnut, ale bojim sa toho, ze to nebude pricina (kedze v lavej mam token a viem ze tato strana je dobre utiahnuta), skusim pravu - bodaj by to bol ten dovod, zajtra to pritiahnem a dam info. mam rc 2016
Takze matice som dotiahol, ale bohuzial to nepomohlo kazdopadne vidla ma vakel ako som spominal, za ten cas vobec nedostala nalozit co je pre mna neprijatelne, takze bike pojde s vidlou na reklamacku.
nazdar
po cca 300km(nový bikel) som dal dole spodné nohy ...
po vypustení vzduchu, nohy nešli na doraz, zostali v 1/3 od dorazu, dali sa dotlačiť ale hneď šli s5, napadol mi prasknutý mech ...
pravá 3 kvampky, ľavá cca 5ml...
vyčistil a doplnil som olej 10ml do každej nohy + namočil penové krúžky
nahodil s5, všetko funguje zdá sa + bonus vidla začala lepčie chodiť
vyziera to tak, že od novoty bolo v spodných nohách viac vzduchu ako malo byť
tak mi napadlo, môžu byť tie lietajúce tlaky, čo tu boli popísané, spôsobené tým?
Všetko je v poriadku, vzduchu tam musí byť a po stlačení na doraz sa vidlica samozrejme vráti o nejakú časť späť do zdvihu - nezostane zasunutá v sebe. Keby niekto skladal SA vidlicu stlačenú, môže sa mu stať, že tlak vzduchu v + komore nedokáže vidlicu roztiahnúť na plný zdvih (vo vonkajších nohách vzniká podtlak). Napr. pri takom Talase I-IV pri podtlaku v nohách negfunguje systém správne, hoci po vybratí z vonkajších nôh je všetko v poriadu.
https://www.youtube.com/watch?v=zBGKEprUi1c - od 0:46 a potom 7:46
v servis manuále je napísané "Slide the lower leg assembly along the upper tubes until it stops and the spring and damper shafts are visible through the lower leg bolt holes.
Use a rag to clean all excess oil from the outer surface of the lower leg." pochopil som to ta, že treba dotlačiť nohy, viď video
Tak teraz som dopletený. Vo videu aj v návode hovoria že spodne nohy sa majú zatlačiť na doraz a potom dotiahnuť skrutky. Komentáre pod videom vravia že vidlica sa nemá stlačit na doraz. Taktiež ak si pozriem to video jemu po vypustení vzduchu ostane vidla zasunutá 1:00
postup má byť:
..., nahodiť nohy, olej, zatlaciť nohy tak aby sa dali naskrutkovať skrutky-pár otočiek(nedoťahovať), roztiahnuť na plný zdvih, dotiahnuť skrutky, ...
tak?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
po cca 300km(nový bikel) som dal dole spodné nohy ...
po vypustení vzduchu, nohy nešli na doraz, zostali v 1/3 od dorazu, dali sa dotlačiť ale hneď šli s5, napadol mi prasknutý mech ...
pravá 3 kvampky, ľavá cca 5ml...
vyčistil a doplnil som olej 10ml do každej nohy + namočil penové krúžky
nahodil s5, všetko funguje zdá sa + bonus vidla začala lepčie chodiť
vyziera to tak, že od novoty bolo v spodných nohách viac vzduchu ako malo byť
tak mi napadlo, môžu byť tie lietajúce tlaky, čo tu boli popísané, spôsobené tým?
https://www.youtube.com/watch?v=blHaC1mMiWM&t=0s
PIKA RC/SA v.č. 24T5
v servis manuále je napísané "Slide the lower leg assembly along the upper tubes until it stops and the spring and damper shafts are visible through the lower leg bolt holes.
Use a rag to clean all excess oil from the outer surface of the lower leg." pochopil som to ta, že treba dotlačiť nohy, viď video
Rock Shox v ofic. servisnom návode nič také ako úplné stlačenie vidlice nespomína a podľa mňa je to chyba takto vidlicu skladať.
..., nahodiť nohy, olej, zatlaciť nohy tak aby sa dali naskrutkovať skrutky-pár otočiek(nedoťahovať), roztiahnuť na plný zdvih, dotiahnuť skrutky, ...
tak?