Kategórie
Bike-techServis vidlíc, tlmičov a teleskopických sedloviek # údržba # vidlica # tlmič # oprava # poradenstvo # náhradné diely # technické otázky # servisovanie
mam otazku, kolko vas priemerne stoji servis vasho (vzduchoveho) Fox tlmica a kde si ho davate servisovat? Ja ho musim zaslat priamo do Slovkolexu pretoze potrebujem vymenit jeden diel aby som si ho mohol servisovat neskor sam, ale ta cena ma celkom dviha zo stolicky (108 Euro).. Hadam to bude jednorazova investicia.
resp. ak by mal niekto doma pokazenu/zlomenu dhx 5, odkupil by som ju na nahradne diely
posledný komentár: 17. 8. 2025 o 12:31
-30% RockShox Deluxe Ultimate RCT Trunnion tlmič, 205 x 60 mm, OEM
329 €
-30%
MOC 469 €
savings RockShox Vivid Ultimate RC2T Standard tlmič, 230 x 65 mm
579 €
savings
MOC 909 €
-9% RockShox SIDLuxe Ultimate RL 3P Standard tlmič pre Specialized Epic Evo, 190x45 mm
455 €
-9%
MOC 569 €
Akcia -21% RockShox Vivid Ultimate RC2T Standard tlmič, 230 x 62.5 mm
589 €
-21%
MOC 919 €
Akcia -14% FOX Float DPS Trunnion Remote Up Factory PTL SV EVOL tlmič, 165x45 mm
509 €
-14%
MOC 649 €
savings RockShox Super Deluxe Ultimate Flight Attendant RC2T tlmič, 185x55 mm
709 €
savings
MOC 1 049 €
savings RockShox servisný kit pre vidlice Judy, 200 hodín/1 rok
16,99 €
savings
MOC 24,99 €
Ak bude veľký tak to už bude mať vplyv aj na trenie a komfort vidlice, samozrejme to neprospieva ani materiálu. Každopádne väčší nepriateľ je zanedbanie údržby.
Čo je na tom pravdy?
http://www.mojostore.co.uk/acatalog/Air-Seals.html
hlavne mi ide o 036-01-054 a popripade aj 036-01-010
po tom ako som dal prec 'foam ring' na fox 32 100 RL (2011) tak pol roka som nemal problem, ale zase mam olej vo vzduchovej komore, rozmyslam ze tam pridam len ten modry scraper a samotne air seal vymenim iba ak to nepomoze (vyslovene iba kvoli tomu, aby som mal jasno v tom, co to sposobuje) ... pamatam si ze sme to tu riesili viaceri davnejsie, tak tipujem, ze zacne pribudat ludi s takymto problemom
http://www.mojostore.co.uk/acatalog/Air-Seals.html
hlavne mi ide o 036-01-054 a popripade aj 036-01-010
po tom ako som dal prec 'foam ring' na fox 32 100 RL (2011) tak pol roka som nemal problem, ale zase mam olej vo vzduchovej komore, rozmyslam ze tam pridam len ten modry scraper a samotne air seal vymenim iba ak to nepomoze (vyslovene iba kvoli tomu, aby som mal jasno v tom, co to sposobuje) ... pamatam si ze sme to tu riesili viaceri davnejsie, tak tipujem, ze zacne pribudat ludi s takymto problemom
Pocitam ze najskor v Slovkolex kedze su vyhradny dovozca Fox na SK. Ani v UK ich okrem Mojo nekupis nikde na nete. Mojo mimo UK neposielaju. Najlepsie je objednat k niekomu v UK. Jedina nevyhoda je ze postovne ja drahsie ako tie scraper seals.
otoč bicykel hore nohami nechaj chvíľku postáť nech sa olej preleje a zapumpuj vidlou.
mohlo by pomôcť, tipujem suché púzdra
POZOR!!!! rada len pre FOX s RS nepumpujte hore nohami, bude vám tiecť olej z MC
Pri skoku ako ked odlepis koleso od zeme? To len rebound okruh "oznamuje" ze pracuje. Dost vela vidlic byva hlucnych ked im tlmiacimi okruhmi preteka olej.
Čo je na tom pravdy?
Vidlica by mala mať FIT patrónu a podľa mňa by v nej nemal byť žiadny problém.
Tlmič evolution nie je úplne najšťastnejší (podľa mňa) ale zas niekomu môže sedieť tuhý lock a čo sa týka spoľahlivosti tak je možno o kúsok nižšia ako pri perf/factory tlmičoch.
K tej Foxe:
Zvuk čo vydáva Rebound sa mi veľmi na pískanie nepodobá. Je to skôr syčanie alebo niečo podobné.
Pískanie resp. vŕzganie by mohla vydávať pružina a jej gumený návlek o steny vnútornej nohy. S tým sa však nedá nič spraviť, pri stláčaní bude pružina vždy trochu vybočovať. Kúsok by tomu mohla pomôcť vrstva vazelíny na jej vonkajší povrch.
Ale nemusí to byť pravda.
A to odfukovanie reboundu je normalny prejav snad vsetkeho co pruzi.
A to odfukovanie reboundu je normalny prejav snad vsetkeho co pruzi.
písknutie pri dopade môže byť aj dôsledkom rýchleho prietoku oleja cez planžety-ventil kompresného okruhu,mal som Fox 34 factory a tento zvuk tam bol pri skoku alebo rýchlom prejazde nejakého rigolu
Pred pár týždňami som menil 10wt green aj Fluid nad piestom. Robí to iba počas prvých pár (2-3) väčších zapružení, potom je tíško počas celého výjazdu.
asi áno,predsa len pri rýchlom stlačení (zlomok sekundy) isté množstvo oleja rýchlo pretečie cez systém kompresie-pružina zvykne skôr tlmene klepnúť