Nakoniec som do tej Reby natlačil aj posledný štvrtý token, zatiaľ asi spokojnosť, už sa tak neprepadáva, ešte uvidím využiteľnosť zdvihu, zatiaľ 80% pri nie náročnom zjazde.
viete mi povedat kolko tokenov máte vo vidlici fox 36 160mm? mam 90kg a agresívnejšia jazda. jeden tam by mal byt a chcem tam dat dalsie 2. ked tam budu tri nebude to už moc tuhe ku koncu? Predtým som mal pike s dvoma a bolo to ok
ja by som to fukol na sag a jazdil ,potom zistis ako a kolko chodi pri akej jazde ,vyuzitie zdvihu a pocitova tvrdost v zavere a odtrhu ....potom zacat pripadne spekulovat s tokenmi ...mas uplne inu vidlicu....no a potom cim skor sa stretnut az poskusam aj ja a kamarat co si ho chce tiez kupit
moje dlhoročné skúsenosti a cit pre styk bicykla s terenom mi jasne hovoria,že tam musia íst tokeny:) Už predchádzajúci bicykel som mal nastavený tak, tak prečo by som tento nemal mat . Tlmič aj vidlu mam nastavenu na sag aký píšu v tabulkách a zdalo sa mi že tie krúžky sú príliš dole a to som skúšal jazdit v štýle ako jazdim tunak s Kaprakom:) aby si rozumel nedával som mu nažrať:) Ale tak logicky mám po zime a teda 94kg momentálne,takže už to je faktor prečo ich tam dat.
Chlapi mam vzadu RS monarch RT 3 . Pri tlaku max 275 PSI mam sag 30 % . Ak by som chcel pritvrdit hlavne na konci je mozne do tlmica vlozit tokeny ? Robil to niekto ?
ja sa opytam ohladom vidlice - 5 rokov som jazdil pevnu a teraz sa mi strasne nepaci ako sa predok prepadava - mam Rekon Gold 100mm. sag 20% a aj tak pri sviznejsom zjazde som na doraze. teraz neviem ci mam len zlu techniku jazdy a musim si na vidlu zvyknut alebo tam rovno supnut tokeny - max. idu dva - tak ci jeden alebo tam rovno dat dva.
o citlivost mi nejde, skor o ten chod az k dorazu - zatial som si veru technicke pasaze v zjazdoch moc nevychutnal - na pevnej sa mi isli lepsie. na tejto vidle mam pocit ze padam.
keď si bol zvyknutý na pevnú,daj tam 2,mal by potom byť o dosť progresívnejší chod-a fakt sa nedá dať viac ? nie je tam pri prepružení na doraz miesto ?
A ako to skusat ? Pokus omyl ? Nie je tabulka ze pri vahe 110 kg pridat kolko kruzkov ? Na videu sa to len nasunie na telo tlmica . Akoby fungovali trenim.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
to pre teba, nemam nato doma ani klúč:) takže mi s tým kamarat pomôže. Dik za radu dám tam tri a uvidím. Tlmič asi bude na dlhšie experimentovanie.
Toto by tam malo ist
Daj sem seriove cislo tlmica a uisti sa
https://trailhead.rockshox.com/en/search/
RockShox Bottomless Ring pre Monarch Debon Air a Vivid Air
16,79 €
MOC 20,99 €Toto by tam malo ist
Daj sem seriove cislo tlmica a uisti sa
https://trailhead.rockshox.com/en/search/
Ano to je ono
RockShox Bottomless Ring pre Monarch Debon Air a Vivid Air
16,79 €
MOC 20,99 €https://www.bikerplace.sk/produkt/rockshox-bottomless-ring-kit-mnoz-uni-11-4118-042-000
o citlivost mi nejde, skor o ten chod az k dorazu - zatial som si veru technicke pasaze v zjazdoch moc nevychutnal - na pevnej sa mi isli lepsie. na tejto vidle mam pocit ze padam.
https://www.bikerplace.sk/produkt/rockshox-bottomless-ring-kit-mnoz-uni-11-4118-042-000
A ako to skusat ? Pokus omyl ? Nie je tabulka ze pri vahe 110 kg pridat kolko kruzkov ? Na videu sa to len nasunie na telo tlmica . Akoby fungovali trenim.