Kategórie
Bike-techUvoľnenie matice kazety # údržba # náradie # oprava # poradenstvo # kazeta # domáce opravy # technické otázky # servisovanie
posledný komentár: 14. 9. 2025 o 8:53
Akcia -15% Shimano TL-SR23 sťahovák (bič) na demontáž kazety
32,99 €
-15%
MOC 66,90 €
savings Shimano TL-LR11 sťahovák matice Center Lock s vnútorným uťahovaním
12,99 €
savings
MOC 23,99 €
savings Shimano TL-LR15 sťahovák na kazetu/maticu CenterLock
10,79 €
savings
MOC 19,99 €
Akcia -19% Lezyne CNC CHAIN ROD sťahovák na kazetu, strieborná/nikel
28,99 €
-19%
MOC 44,99 €
Weldtite CycloTools momentový klúč so sadou nástavcov, 2 - 24 Nm
96,90 €
MOC 109,99 €
No neviem akym sposobom to povolujes,ale mal som plno kaziet dotiahnutych na hulvata a nikdy sa nestalo ze by nesla povolit.
Ukaz cim povolujes
No neviem akym sposobom to povolujes,ale mal som plno kaziet dotiahnutych na hulvata a nikdy sa nestalo ze by nesla povolit.
Ukaz cim povolujes
Normálne Force bičík, kľúč na kazety SuperB TB-1010 a gola račna.
Ale už som to vyriešil rázovým uťahovákom to išlo
Ďakujem ti. Rázovým uťahovákom to išlo
Kovys sťahovák na kazetu
4,99 €
MOC 5,40 €Kľúč na centerlock kotúče som si dal rovnako upraviť na sústruhu, lebo ako nový mal oblý okraj a z niektorých tenkých centerlock matíc sa zošmykoval.
A vzadu už používam vnútornú centerlock maticu, na ktorú ide kľúč na kazetu. Lepšie sa s ňou robí.
Apropo momenťák na 40Nm nemám.... zatiaľ
Edit: Až dodatočne som si ešte všimol rozsiahlejšiu úpravu sťahováku od rs955i. Dobrý nápad 👍, škoda že ma to nenapadlo vtedy, keď som dával stiahnuť tú oblú hranu.....
Kľúč na centerlock kotúče som si dal rovnako upraviť na sústruhu, lebo ako nový mal oblý okraj a z niektorých tenkých centerlock matíc sa zošmykoval.
A vzadu už používam vnútornú centerlock maticu, na ktorú ide kľúč na kazetu. Lepšie sa s ňou robí.
Apropo momenťák na 40Nm nemám.... zatiaľ
Edit: Až dodatočne som si ešte všimol rozsiahlejšiu úpravu sťahováku od rs955i. Dobrý nápad ?, škoda že ma to nenapadlo vtedy, keď som dával stiahnuť tú oblú hranu.....
Ten stahovak na kazetu je čo zač? To ma štvorhranovy otvor?
Píše sa ňom Bike Hand a nejaké čísla....
https://www.bikehand.com/en/product-506718/Cassette-Freewheel-Remover-YC-126-1A.html
https://www.mtbiker.sk/shop/servis/naradie/stahovaky-na-kazety/shimano-tl-lr10-stahovak-kazety-poistneho-kruzku-p33204.html
-10% Shimano TL-LR10 sťahovák kazety/poistného krúžku
11,99 € -10%
MOC 22,99 €Oba si použiteľné s 3/8' račñou aj momentovým kľúčom (ten mám tiež, Proxxon mc60).
savings RockShox Top Cap sťahovák
8,89 € savings
MOC 15,59 €Park Tool PT-BBT-59-3 sťahovák stredového zloženia
25,99 €
MOC 28,99 €