Ahojte kamaráti, rád by som sa vás opýtal, či nemáte nejaké osvedčené cviky /nejakú tú tréningovú rutinu/ na spevnenie tela a zlepšenie ohybnosti, čo sa dá cvičiť doma.
Viem, že na internete je kopec druhov takých tréningov, no pýtam sa na vaše skúsenosti
Ja to davam 3,4-krat do tyzdna. Ci to budem citit na biku este neviem. Este mam malo najazdene tento rok. Ale uz citim, ze vydrzim o par sekund viac. Tiez davam s prestavkami, ani neviem, ako by som to dal cele, strasne citim to brucho. Ta posledna minuta, tu idem na kasu
Tak ja som to tiež začal troška (týždeň už denne, pred tým dva týždne 3-4x v jednom týždni), a zatiaľ v poho, ale čas pridám možno o týždeň - dva, nie že by som bol po tom na kašu, ale asi som pohodlný
Ja cvičím, striedam to s cvikmi na fitlopte a mám z toho super pocity zatiaľ cítim prínosy na biku hlavne keď idem zo sedla kratšie kopce vo väčšej intenzite, vtedy zaberá naozaj celé telo a je o poznanie pevnejsie
Cvičím (plank) každý deň, vždy ráno a 5 min, jeden deň v týždni pauza, väčšinou v sobotu, popri tom nejaké tie zhyby, kľuky, čo sa podarí. Je to vidieť, teraz aj pri jazde na bajku je to neskutočné.. žiadna bolesť chrbta, čo ma predtým bolel. Zmenil som aj jedálniček, zistil som, že mi zle robí pšeničná múka. Mám viac síl a energie. Tak len pokračovať .
momentálne druhý týždeň pauza ... mal som narazenú pravú ruku a znehybnený krk ... jednoducho som skončil u fyzioterapeuta na mobilizačke ale už je to dobré a od dnes opäť chcem začať
Mne plank najviac pomaha a najlepsie vysledky v praxi vidim pri rychlom rannom ... pohlade do zrkadla bez tricka takze vizualny efekt na bruchu kladny aj pri obuvani ponoziek, co kazdy je macher ked stoji a pripadne robi rukami hura, ale skus mat dpbre brucho ked sa zohynas
tak ja po nútenej prestávke už poctivo cvičím a napriek môjmu pivnému bruchu som prvé vážnejšie výjazdy po zime zvládol dosť dobre. Hlavne žiadna bolesť chrbta po výjazde. Mne to pomáha a mám taký pocit, že trošku ubudlo na objeme pivného súdka
Je to super síce som to dal iba smerom dole, a hore iba neplynulo a raz jedna a potom druhá ruka, ale je to dobré ! No toto nemá s plankom nič, sila ide najmä zo spodného vnútorného tricepsu...
Je to ťažké, ale tiež som to ako tak dal. Treba si hlavne dávať pozor na pozície (držanie tela). Vidím to ako doplnok k planku, dám si päť-minotvku a záver toto
Dám takú malú spätnú väzbu, plank cvičím už nejaký čas, pravidelne, najlepšie každé ráno . Cvičenie a určite k tomu prispelo aj zmena pohonu na 1x11 prispelo k tomu, že končím maratóny s úplne inými časmi (10-20min lepšie časy ako minulý rok), ale čo je dôležitejšie na bajku sa cítim oveľa lepšie a dokážem jazdiť dlhšie a intenzívnejšie.
Ahojte, plánujem kúpiť TRX system domov na cvičenie, ale hlavne pre priateľku ako darček, ktorá sa tomu venuje viac ako ja. Originál verzia je celkom dosť drahá, preto sa chcem opýtať, tí ktorí cvičíte doma na tomto systéme, máte skúsenosť s nejakou neoriginálnou verziou? Na nete som pozeral že sa to pohybuje okolo 50-100€. Mám zatiaľ vyhliadnuté toto: http://www.lukasport.sk/sk/detail/trx-multitrainer-profi-2-zavesny-system
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.facebook.com/JessicaEnnisHill/videos/985148918200037/?fref=nf
http://www.lukasport.sk/sk/detail/trx-multitrainer-profi-2-zavesny-system