Kategórie
Bike-techposledný komentár: 25. 6. 2007 o 9:53
-17% Bianchi Nitron 9.4 XT/Deore 1x12 29 bicykel, celeste/čierna
1 499 €
-17%
MOC 2 499 €
-16% CTM CHARISMA 6.0 27.5 dámsky bicykel, matná čierna/staroružová perleť
649 €
-16%
MOC 999 €
Akcia -22% GHOST Kato Universal 27.5 bicykel, green pearl/azur blue metallic
619 €
-22%
MOC 889 €
Výpredaj GHOST Lector Base 29 bicykel, svetlosivá/matná čierna
od 2 199 €
MOC 2 799 €
Výpredaj -12% GHOST Nirvana Essential 27.5 bicykel, green/grey
1 229 €
-12%
MOC 1 599 €
Výpredaj GHOST Lanao EQ 27.5 dámsky bicykel, pearl poseidon blue/light green matt
739 €
MOC 869 €
savings CTM CHARISMA 1.0 27.5 dámsky bicykel, biela perleť/mint
289 €
savings
MOC 459 €
Myslím, že minulý rok som tiež v poslednom výjazde napasovával kilometre do "pekného" čísla.
Tento rok o čosi menej.
Výškové metre 119 023 m
176 výjazdov
...keby som koli marodke v januári *covid* a v oktobri/novembri *krčná chrbtica* neváľal gule na gauči, mohlo to byť okolo 6 000 určite - no zdravie je prednejšie
Ešte raz prajem všetkým veselého Silvestra a Šťastný Nový Rok - hlavne zdravíčko
Pôvodne po dobrom nábehu začiatkom roka som rátal viac tento rok, ale spomalil ma výpadok v auguste, septembri kvôli práci...
Ja tiez nebyvam pod kopcom, ale tu v BA & okoli som na cca 4100km odjazdil 93tisic na vysku. Chce to len sa hecnut /ale uz mi lezie krkom, cele to mesto aj s autami/ a najst spravne cesticky. Pravda, je to mix vsetkeho .. bajkov,terenu, hlavne asfalt,kadeco. Ked treba , aj preniest cez schody.Bez Kamzika by to ale neslo.
Po asfaltke to vzdy ide rychlejsie jak hore, tak dole /ak neni lad
Jazdenie po rovine tiez ale nie je zadarmo a to mozem povedat na sebe, kedy po 2 rokoch nejazdenia po rovinach som nejako na nej spomalil
Aaale, podstatne je to, co napisal Dudo. Neni podstatne ako kto rychlo bajk vynesie, ale kam ho vyniesie a kolkokrat
ps: podstatne je zdravie a dobre pivo
Fotka roka - ta prvá,samozrejme. Všetky prilby dolu.
Vyliec,zregeneruj,pomaly do dalsich vyziev.
Kazdopadne vietor je smrt. Radsej do kopca ako proti vetru 😁
ps: podstatne je zdravie a dobre pivo
Tá Čereňova skala ma rozosmiala
Orava to je iné. Tam ta može zožrat medved aj na hlavnej ceste.