Čaute, bicyklujem už dlhšiu dobu na crossovom bicykli, veľmi ma to baví. Viackrát som si už požičal cestný bicykel a bola to paráda!! Napadlo ma že by som sa ešte mohol stať cyklistom, ale už budem mať čoskoro 18 rokov Bývam v Trenčíne, máme tu duklu tak sa vás chcem opýtať či je nejaká šanca že by som sa ako 18 ročný dostal do dukly? Kľudne sa smejte ak sa vám zdám naivný a v prípade že nie, je tu nejaká možnosť, že by som bol "Individualista" ? Ďakujem za odpovede
Ak nameráš na testoch 6W/kg tak ťa berú hneď
A teraz vážne:
1. V Trenčíne už Dukla nie je.
2. Nie nie je.
3. Šanca, že sa tam dostaneš ako 19-20-21... ročný je, len to chce výsledky a makať.
4. Ale nemysli si, že je to pár hodín tréningu a šup si v Dukle.
Ako individualistu ťa na preteky nezoberú, musíš mať licenciu, i keď to sa dá ľahko vyriešiť. Dá sa to, keď ťa to baví kľudne. V TN je ešte športový gympel kam ťa tiež nezoberú a potom už iba hobby kluby ako napr. my (bikeacademy.sk) . Zhodou okolností mám takmer 17 a som z TN, môžeš to skúsiť s nami
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A teraz vážne:
1. V Trenčíne už Dukla nie je.
2. Nie nie je.
3. Šanca, že sa tam dostaneš ako 19-20-21... ročný je, len to chce výsledky a makať.
4. Ale nemysli si, že je to pár hodín tréningu a šup si v Dukle.